Shpejtësia është ende leva në zhvillimin e produktit, sipas raportit të Protolabs

Shpejtësia është ende leva në zhvillimin e produktit, sipas raportit të Protolabs

Publikuar raporti "Protolabs Product Development Outlook". Shqyrtoni se si produktet e reja sillen në treg sot.…

16 Maj 2024

Analiza tremujore e Cisco Talos: emailet e korporatave të synuara nga kriminelët Prodhimi, arsimi dhe shëndetësia janë sektorët më të prekur

Kompromisi i emaileve të kompanive u rrit më shumë se dyfish në tre muajt e parë të 2024 krahasuar me tremujorin e fundit të…

14 Maj 2024

Përfundim pozitiv për dy projekte të rëndësishme Walliance Equity Crowdfunding: Jesolo Wave Island dhe Milano Via Ravenna

Walliance, SIM dhe platforma ndër liderët në Evropë në fushën e Crowdfunding të Pasurive të Paluajtshme që nga viti 2017, shpall përfundimin…

13 Maj 2024

Cisco Hypershield dhe blerja e Splunk Fillon epoka e re e sigurisë

Cisco dhe Splunk po i ndihmojnë klientët të përshpejtojnë udhëtimin e tyre drejt Qendrës së Operacioneve të Sigurisë (SOC) të së ardhmes me…

8 Maj 2024

Veeam përmban mbështetjen më të plotë për ransomware, nga mbrojtja te përgjigja dhe rikuperimi

Coveware nga Veeam do të vazhdojë të ofrojë shërbime të reagimit ndaj incidenteve të zhvatjes kibernetike. Coveware do të ofrojë aftësi mjeko-ligjore dhe riparimi…

23 Prill 2024

Casa Green: revolucion energjetik për një të ardhme të qëndrueshme në Itali

Dekreti "Case Green", i formuluar nga Bashkimi Evropian për të rritur efiçencën energjetike të ndërtesave, ka përfunduar procesin e tij legjislativ me…

18 Prill 2024

Magica, aplikacioni iOS që thjeshton jetën e shoferëve në menaxhimin e automjetit të tyre

Magica është aplikacioni i iPhone që e bën menaxhimin e automjeteve të thjeshtë dhe efikas, duke i ndihmuar drejtuesit të kursejnë dhe…

11 Prill 2024

Smart Lock Market: publikuar raporti i hulumtimit të tregut

Termi Smart Lock Market i referohet industrisë dhe ekosistemit që rrethon prodhimin, shpërndarjen dhe përdorimin…

March 27 2024

Veeam: cila është vlera reale e sigurimit kibernetik?

Kërcënimi i sulmeve kibernetike nuk është asgjë e re, por ransomware po rezulton të jetë shumë më efektiv se kurrë…

March 19 2024

Sulmet përmes kodeve QR: këtu janë këshillat nga Cisco Talos

Sa herë kemi përdorur një kod QR për t'u abonuar në një buletin, për të lexuar programimin e…

March 13 2024

Lexoni Inovacionin në gjuhën tuaj

na ndiqni