risi mjekësore

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

Nanoteknologjia në shpërndarjen e barnave okulare: zgjidhje të vogla për sfida të mëdha

Nanoteknologjia ka futur në një epokë të re në shpërndarjen e barnave okulare, duke ofruar zgjidhje të vogla por të fuqishme për të kapërcyer sfidat…

13 shtator 2023

Tregu global i trajtimit Osteogenesis Imperfecta i Osteogjenezës, Sipas Rrugëve të Dorëzimit të Barnave dhe sipas Rajonit: Madhësia, Shpërndarja, Analiza e Perspektivës dhe Mundësive, 2023 – 2030

Osteogenesis imperfecta është një sëmundje gjenetike që prek kockat dhe gjithashtu pengon trupin të ndërtojë kocka të forta. Kjo…

7 shtator 2023

Teknologji inovative në menaxhimin e verdhëzës: Ne analizojmë ndikimin e njehsorit të verdhëzës

Verdhëza është një gjendje e karakterizuar nga zverdhja e lëkurës dhe syve, prek individë të të gjitha moshave dhe mund të rezultojë…

Gusht 26 2023

Integrimi pa probleme në kujdesin shëndetësor: Përfitimet e sistemeve të menaxhimit të të dhënave të pikës së kujdesit (PoC).

Në peizazhin e sotëm të kujdesit shëndetësor, aftësia për të integruar pa probleme informacionin dhe proceset është kritike për ofrimin e kujdesit efektiv të pacientit…

Gusht 13 2023

Inovacionet në teknologjinë e turniquet kirurgjikale: avancimi i kujdesit ndaj pacientit

Fusha e turniketave kirurgjikale ka dëshmuar përparime të rëndësishme ndër vite, e nxitur nga kërkimi për më mirë…

Gusht 10 2023

Firma AI, GEDi Cube dhe Renovaro Biosciences shpallin Letër Qëllimin Ekskluzive dhe Detyruese për qëllimin për t'u bashkuar, duke përshpejtuar luftën kundër kancerit

Teknologjitë e avancuara të inteligjencës artificiale dhe të mësimit të makinerisë me vërtetim njerëzor për diagnozat e hershme të kancerit të mushkërive…

Gusht 10 2023

Risi në rritje: mjete bioteknike më të fundit

Inovacioni është në qendër të progresit dhe mjetet më të fundit bioteknike po u mundësojnë shkencëtarëve të shtyjnë kufijtë…

Gusht 8 2023

Ecopol shpall një partneritet me SK Capital për të mbështetur fazën e ardhshme të rritjes së kompanisë

SK Capital do të mbështesë rritjen e shpejtë të Ecopol dhe zgjerimin e kapaciteteve prodhuese në SHBA për t'i shërbyer më mirë…

Gusht 5 2023

Fuqia e diagnostikimit të shpejtë: Transformoni kujdesin shëndetësor me shpejtësi dhe saktësi

Diagnostifikimi i shpejtë, një degë revolucionare e teknologjisë mjekësore, është shfaqur si një ndryshim i lojës, duke u mundësuar profesionistëve të kujdesit shëndetësor…

Gusht 4 2023

Tregu i eksipientëve të glukozës: Tendencat aktuale, analiza dhe perspektivat e së ardhmes

Tregu i eksipientëve të glukozës i referohet tregut për substancat me bazë glukoze që përdoren si…

Gusht 2 2023

Tregu i realitetit të shtuar në kujdesin shëndetësor të detajuar në Raportin e Ri të Kërkimit 2023

Realiteti i shtuar (AR) është shfaqur si një teknologji përparimtare për të transformuar sektorin e kujdesit shëndetësor. Duke kombinuar në mënyrë perfekte botën reale…

Korrik 29 2023

Popullariteti në rritje i aligners qartë: një revolucion në trajtimin ortodontik

Fusha e ortodoncisë ka përjetuar një transformim të jashtëzakonshëm vitet e fundit, falë përparimeve në teknologji dhe inovacionit. Një…

Korrik 25 2023

Vala në rritje e lidhjes së pajisjeve mjekësore: revolucionarizimi i kujdesit shëndetësor

Në epokën tonë dixhitale, teknologjia vazhdon të transformojë industritë dhe kujdesi shëndetësor nuk bën përjashtim. Një zhvillim i denjë…

Korrik 24 2023

Pajisjet e infuzionit intrakockor: treg me rritje të fortë deri në vitin 2030

Pajisjet e infuzionit intrakockor janë instrumente mjekësore të krijuara për të siguruar akses në sistemin vaskular duke futur një gjilpërë direkt në…

Korrik 15 2023

Kompania e implanteve të trurit të Elon Musk Neuralink po përgatitet të testojë pajisjet te njerëzit

Kompania e implanteve të trurit të Elon Musk Neuralink është e etur për të testuar pajisjet e saj te njerëzit…

7 Maj 2023

Inteligjenca artificiale dhe teknologjia PICOSECOND LASER POWER LARTË: Revolucionizimi i industrisë së markimit dhe gdhendjes me lazer

Futja e inteligjencës artificiale dhe teknologjisë PICOSECOND LASER HIGH POWER në industrinë e shënjimit dhe gdhendjes me lazer premton të revolucionarizojë…

2 Maj 2023

Qasje inovative për vlerësimin e të ushqyerit, parandalon dhe përmirëson shëndetin

Përmirësimi i shëndetit të trurit tuaj, mbijetesa e kancerit dhe sëmundja e mëlçisë yndyrore joalkoolike janë tre të rejat…

21 Prill 2023

Neuronet e termostatit, rregullatorët e temperaturës së trupit, të identifikuar në trurin e gjitarëve

Janë identifikuar neuronet përgjegjëse për rregullimin e temperaturës së trupit, 'neuronet e termostatit'. Ato janë të vendosura në hipotalamus,…

Janar 1 2023

SIFI SHPALL LINJEN E EPICOLIN, MBËSHTETJE TË PLOTË NË TRAJTIMIN E GLAUKOMËS

SIFI, një kompani farmaceutike lider në zhvillimin e zgjidhjeve inovative për trajtimin e sëmundjeve të syrit, ka kënaqësinë të njoftojë…

Dhjetor 7 2022