metaverse

Sipas raportit të ri Kearney, 52% e liderëve evropianë të telekomunikacionit dhe mallrave të konsumit presin që metaversi të përbëjë 5-20% të të ardhurave deri në vitin 2030.

Sipas raportit të ri Kearney, 52% e liderëve evropianë të telekomunikacionit dhe mallrave të konsumit presin që metaversi të përbëjë 5-20% të të ardhurave deri në vitin 2030.

- Sipas mbi gjysmës (56%) të kompanive kryesore të mallrave të konsumit dhe 59% të kompanive të telekomunikacionit në Evropë…

12 Maj 2023

E ardhmja është metaverse

E ardhmja e teknologjisë është emocionuese dhe ambicioze, por një gjë është e sigurt: DeFi (Decentralized Finance) dhe Metaverse janë dy nga më premtuesit dhe…

6 Maj 2023

Ticketmaster miraton teknologjinë Web3 me prezantimin e biletave Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, tregu më i madh i biletave në botë, ka bërë një hap revolucionar në botën e teknologjisë Web3 duke prezantuar…

8 Prill 2023

Roli i shenjave të AI në të ardhmen e metaversit

Shenjat e AI do të luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në ekonomi. Shenjat e AI do të përdoren për të financuar zhvillimin e…

3 Prill 2023

Lancia Italia do të jetë partnere automobilistike e Metaverse Group Metaverse Fashion Week 2023

Tokens.com Corp. ka kënaqësinë të njoftojë se filiali i saj, Metaverse Group, ka partneritet me Lancia Italia, si…

1 Prill 2023

PËRGJIGJE: "Gjithçka mund të bëhet një aset dixhital" është paradigma që rezulton nga hulumtimi "Tendencat e aseteve dixhitale" të Reply.

Tregu i aseteve dixhitale po rritet në mënyrë eksponenciale dhe tani, falë teknologjisë blockchain dhe gjeneratës së re të operatorëve…

March 24 2023

Inovacioni në sektorin detar: një jaht në metaverse

Një kompani italiane ka lançuar një jaht virtual që lejon klientët të shohin dhe të ecin në katin e tyre të ardhshëm…

March 13 2023

Dixhital dhe fëmijëri: Prezantohet raporti i telefonit Azzurro 2023

Më shumë se 70% e adoleshentëve kanë frikë nga keqpërdorimi i përmbajtjes së tyre sociale. Për të miturit dhe prindërit është e nevojshme ngritja e madhe…

Shkurt 6 2023

Java e Modës Metaverse rikthehet në pranverë 2023 për të shfaqur përparimet në modën dixhitale dhe ndërveprueshmërinë

Revolucioni web3 vazhdon vitin e ardhshëm me një eksplorim vjetor se si do të duket moda në botët virtuale, me…

Dhjetor 8 2022

Metaword nis Mediametanews24, transmetimi i parë i lajmeve në Metaverse

Ai do të drejtohet nga Avatarët e gazetarëve Francesca Lovatelli Caetani dhe Biagio Maimone. Në ekipin e dirigjentëve edhe gazetarë të njohur për…

Dhjetor 6 2022

Telepass hyn në metaverse me një koleksion të kufizuar NFT

Telepass komunikon hyrjen e tij në universin dixhital të Non Fungible Tokens (NFT) përmes lançimit të 1.000 veprave dixhitale të rralla dhe unike…

Dhjetor 2 2022

AR Market hap dyert e Metaverse për startup-et, SME-të dhe kompanitë e korporatave

Startup-i italian AR Market lançon www.armarketvirtual.it, platformën inovative SaaS (Software as a Service) për të krijuar Hapësira Virtuale 360°. AR Market lançon www.armarketvirtual.it, inovativin ...

14 nëntor 2022

GGToor Media Network, rrjeti inovativ i lajmeve dhe informacionit 24/24 për lojëra, Web3, teknologji dhe AI

GGToor Media Network do të jetë një kanal televiziv që do të merret me lojëra, web3, metaverse, AI dhe teknologjitë e ardhshme, 24 orë ...

8 nëntor 2022

Metaverse-As-A-Service: një industri e re

Reach Cloud dhe LE4F.AGENCY në ballë të metaverse-as-a-service me një partneritet të ri Kush janë Reach dhe Le4f? Reach Cloud është një ofrues...

7 nëntor 2022

Blockchain Manila Filipine, 28 nëntor - 4 dhjetor 2022 në Newport World Resorts, Manila

Java e Blockchain e Filipineve është krenare të mirëpresë liderët ndërkombëtarë dhe vendorë të sektorit dixhital dhe blockchain nga 28 nëntori…

4 nëntor 2022

Gucci konfirmon strategjinë Web3 me një qendër Metaverse në Sandbox

Gucci u bë marka e parë e madhe e modës që kishte një hapësirë ​​të dedikuar për produktet web3 në metaverse, Gucci…

Tetor 27 2022

Virtual Interactive Technologies Corp. do të zhvillojë dhe publikojë një përvojë të nivelit të parë të lojërave metaverse për të plotësuar listën e saj të pronarit të lojërave origjinale

Denver, Kolorado, 24 tetor 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Virtual Interactive Technologies Corp., (OTC: VRVR) një zhvillues dhe botues i lojërave video ndër-platformë…

Tetor 24 2022

Dubai ka inauguruar një akademi trajnimi për të trajnuar startup-et e Web3 në metaverse

Dubai ka lançuar Akademinë "Future of the Digital Economy: Business in the Metaverse" për të trajnuar startup-et në ndërtimin e ...

Tetor 23 2022

Disney lançon Web3 Music Store në bashkëpunim me 3D E-commerce Platform Obsess

Siç raportohet nga TechCrunch, Disney ka lançuar një përvojë Web3 për dyqanin e saj në internet Disney Music Emporium, në…

Tetor 21 2022

Forumi i parë Ekonomik Metaverse për të vlerësuar situatën

Marrja e shpejtë: Forumi Ekonomik Metaverse i dedikohet projekteve që ndërtojnë infrastrukturën financiare të metaverses.

Tetor 20 2022