Automobilistikë

Magica, aplikacioni iOS që thjeshton jetën e shoferëve në menaxhimin e automjetit të tyre

Magica, aplikacioni iOS që thjeshton jetën e shoferëve në menaxhimin e automjetit të tyre

Magica është aplikacioni i iPhone që e bën menaxhimin e automjeteve të thjeshtë dhe efikas, duke i ndihmuar drejtuesit të kursejnë dhe…

11 Prill 2024

Evolucioni teknologjik i markimit industrial

Shënimi industrial është një term i gjerë që përfshin disa teknika të përdorura për të krijuar shenja të përhershme në sipërfaqen e një…

March 25 2024

Çfarë është Industria 5.0? Dallimet me Industrinë 4.0

Industria 5.0 është një term i përdorur për të përshkruar fazën tjetër të revolucionit industrial. Ai fokusohet në marrëdhëniet midis njeriut dhe…

Shkurt 18 2024

Tregu i pjesëve të automjeteve, tendencat, sfidat dhe tregu ONLINE

Tregu i pjesëve të makinave në Evropë po rritet dhe do të pësojë një transformim të fortë në vitet e ardhshme. Sipas një…

Dhjetor 19 2023

Çfarë është realiteti virtual, llojet, aplikacionet dhe pajisjet

VR qëndron për Realitetin Virtual, në thelb vendi ku ne mund të zhytemi në një mjedis të projektuar/simuluar posaçërisht për një qëllim të caktuar.…

Dhjetor 17 2023

Inteligjenca Artificiale: Cilat janë llojet e inteligjencës artificiale për të cilat duhet të dini

Inteligjenca artificiale është bërë realitet dhe është pjesë e jetës sonë të përditshme. Kompanitë që ndërtojnë makineri inteligjente për aplikime të ndryshme…

Dhjetor 12 2023

Lattice vazhdon zgjerimin e shpejtë të portofolit të produkteve që mundëson epokën e ardhshme të inovacionit

Lattice prezanton FPGA-të e reja Lattice Avant-G dhe Lattice Avant-X të rangut të mesëm, rafte specifike zgjidhjesh për aplikacione të zgjeruara dhe…

Dhjetor 5 2023

Pika e gjelbër e kthesës në Itali për një të ardhme më të qëndrueshme: Rekord i ri në Karikimin Elektrik

Italia po vendoset me shpejtësi si një nga liderët evropianë në sektorin e lëvizshmërisë elektrike, falë një rritjeje mbresëlënëse në…

21 nëntor 2023

KYMCO nis revolucionin elektrik në EICMA 2023 me zgjidhjen inovative Ionex EV

Duke u bazuar në më shumë se 25 vjet në krye të inovacionit në automjetet elektrike (EV), KYMCO njoftoi tre teknologji të reja të Ionex…

21 nëntor 2023

JAVA SMART GENOA: TRANZICIONI I ENERGJISË NË LËVIZJE, RISHIKIMI I PROJEKTEVE PËR QYTETIN E TË ARDHMËS

Mes projekteve MaaS, PUMS dhe 4 Akset e Forcës, debati mbi lëvizshmërinë urbane dhe peri-urbane në Genova po nxehet…

20 nëntor 2023