Futja e një komunikate për shtyp

Pjesë

Futja e një njoftimi për shtyp në bloginnovazione.it bën të mundur përfshirjen automatike të tyre në motorët e kërkimit më të njohur, duke rritur shikueshmërinë e tyre. Përveç kësaj, njoftimi për shtyp do të përkthehet automatikisht në më shumë se 50 gjuhë, duke i dhënë asaj shikueshmëri ndërkombëtare.

Regjistrimet me një yll janë të nevojshme. Bëhet publikimi i një komunikate për shtyp brenda 1 ore nga dërgimi i tij dhe i nënshtrohet verifikimit nga stafi i bloginnovazione.ajo.

Ngarkimi bëhet në një një fazë: prezantimi i teksteve, treguesi opsional i kontaktit, ngarkimi i çdo bashkëngjitjeje dhe konfirmimi. Kontaktet dhe bashkëngjitjet janë opsionale, emaili është i detyrueshëm për çdo kontroll mbi përmbajtjen e njoftimit për shtyp. 

Përndryshe, ju mund ta dërgoni njoftimin për shtyp direkt në info në bloginnovazione drejtoje atë

  Njoftimi për shtyp
  1. Unë autorizoj përpunimin e të dhënave të mia personale SIPAS ARTIT. 13-14 E Reg. 2016/679 (RREGULLORE E PËRGJITHSHME PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE)

  * Fushat e kërkuara

  Qëllimi i faqes është të trajtojë tema që lidhen me inovacionin, në sektorë të ndryshëm produktesh, duke përshkruar rastet e përdorimit, rastet e suksesit dhe dështimit. Përshkrimi i metodologjive, mësimeve, teorisë, startup-eve, investimeve etj.. etj.. etj.
  Redaksia jonë përbëhet nga entuziastë, nëse edhe ju dëshironi të publikoni lajme mbi temën e inovacionit, ose dëshironi të bashkëpunoni me ne, ose thjesht dëshironi të kënaqni pasionin tuaj për inovacion ose etjen tuaj për inovacion: na dërgoni një email, kontaktoni ne, do të jemi të lumtur të bashkëpunojmë së bashku.
  hartimi i BlogInnovazione.it

  Pjesë

  Buletini i Inovacionit

  Mos humbisni lajmet më të rëndësishme për Inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.