re

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

United Cloud, qendra e inovacionit me rritje më të shpejtë në Evropën Juglindore, zgjedh Verimatrix XTD për mbrojtjen e aplikacioneve celulare

Platforma kryesore e United Cloud TV 2.0, jashtëzakonisht e popullarizuar nën emrin e markës EON TV, fiton mbrojtje të fuqishme…

14 shtator 2023

Armis prezanton Armis Centrix™, platformën e menaxhimit të ekspozimit kibernetik të fuqizuar nga AI

Armis Centrix™ lejon organizatat të shohin, mbrojnë dhe menaxhojnë të gjitha asetet virtuale, duke siguruar mbrojtjen dhe menaxhimin…

13 shtator 2023

Hillstone Networks u emërua Lider i Rritjes dhe Inovacionit NGFW në studimin e 2023 Frost Radar™

Hillstone Networks, një kompani prestigjioze në zhvillimin e…

13 shtator 2023

SoftServe nis Laboratorin Gjenerativ të AI

Laboratori i specializuar zgjeron aftësitë e SoftServe AI/ML për të përshpejtuar miratimin në raste praktike dhe zbulimin e vlerës…

3 shtator 2023

LTIMindtree bashkëpunon me CAST AI për të ndihmuar kompanitë të optimizojnë investimet e tyre në cloud

LTIMindtree është një kompani e klasit botëror që ofron zgjidhje dixhitale dhe shërbime konsulence teknologjike. CAST AI është një kompani…

2 shtator 2023

iTwin Ventures i Bentley Systems blen Blyncsy, ofrues i shërbimeve inovative të AI për operacionet dhe mirëmbajtjen e transportit

Bentley Systems, Incorporated, kompania e softuerit inxhinierik të infrastrukturës, njoftoi sot blerjen e Blyncsy. Blyncsy është një…

Gusht 16 2023

Workiva forcon pozicionin e saj si lider në sektorin e platformave me integrimin e AI gjeneruese

Workiva Inc., platforma numër një në botë e reve kompjuterike për një sistem raportimi gjenerues të qëndrueshëm dhe të integruar, njoftoi…

Gusht 11 2023

AVEVA shpall Konkursin e saj të Simulimit të Procesit 2023 për Studentët e Inxhinierisë Kimike në Amerikën e Veriut dhe Evropë

AVEVA, një kompani lider në prodhimin e softuerit industrial, e aftë për të udhëhequr transformimin dixhital dhe në emër të qëndrueshmërisë në…

Gusht 8 2023

SkyKick lëshon përmirësime të mëdha të platformës me produktin e ri inteligjent rezervë të resë kompjuterike, sistemin e përditësuar të menaxhimit të sigurisë dhe paketën e migrimit të gjeneratës tjetër

Përmirësimet përfshijnë SecurityRadar dhe SmartInsights, të dizajnuara për të mundësuar ITSP-të të ndërtojnë, tregtojnë dhe ofrojnë shërbime sigurie…

Korrik 28 2023

ThetaRay merr statusin e Microsoft Cloud Solution Provider

Zgjidhja e AI e ThetaRay është e disponueshme në Microsoft Azure Marketplace pas një viti rritjeje të shpejtë në adoptim nga…

Korrik 24 2023

Denodo dhe Alibaba Cloud bashkohen për të ofruar integrim dhe menaxhim logjik të të dhënave për ndërmarrjet e mesme dhe të mëdha në mbarë botën

Mundësuar nga virtualizimi i të dhënave, Platforma Denodo e vlerësuar me çmime tani është e disponueshme në Tregun Global të Alibaba Cloud Denodo dhe…

Korrik 10 2023

Fosfor dhe Snowflake zgjerojnë përpjekjet e përbashkëta për të mundësuar vendime më të shpejta dhe më të mira për ndërmarrjet me integrime GPT, Snowpark dhe Streamlit

Integrimet vendase të Snowflake u mundësojnë analistëve të të dhënave, inxhinierëve ML dhe përdoruesve të biznesit të japin…

Qershor 28 2023

Veracode nis programin partner Velocity në EMEA

Veracode njoftoi nisjen e programit partner Veracode Velocity në rajonin EMEA. Nisma e sapostrukturuar do t'u mundësojë partnerëve…

Qershor 27 2023

OmniVista Cirrus Release 10 e ALE bën të mundur marrjen e vendimeve të IT bazuar në të dhëna

Alcatel-Lucent Enterprise është ofruesi kryesor i zgjidhjeve të përshtatura të komunikimit, cloud dhe rrjeteve; Ai njoftoi lirimin e…

Qershor 27 2023

NetApp prezanton Zgjidhjen e Dorëzimit të Vazhdueshëm të CD-së Spot Ocean

Spot Ocean CD ndihmon ekipet e DevOps të kursejnë kohë dhe para, të arrijnë shpejtësi dhe efikasitet NetApp® tani ka…

Qershor 24 2023

Investimet në përvojën e punonjësve, cloud dhe AI ​​çojnë në përvojë më të mirë të klientit, sipas raportit të ri të NTT

91% e organizatave pajtohen se EX më e mirë do të ndikojë drejtpërdrejt në rezultatin e tyre përfundimtar; Të…

Qershor 23 2023

Sondazhi Spot by NetApp thekson rëndësinë e CloudOps në mbarë ndërmarrjen dhe identifikon sfidat kryesore me të cilat përballen ekipet e cloud për të arritur sukses

Gjetjet kryesore tregojnë se vetëm një e treta e drejtuesve të IT ndihen shumë të sigurt në aftësinë e tyre për të punuar…

Qershor 9 2023

MicroStrategy zgjeron partneritetin me Microsoft për të udhëhequr zhvillimin e analitikës me AI

MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR) ("MicroStrategy" ose "Kompania"), firma më e madhe e pavarur e analitikës dhe e inteligjencës së biznesit e tregtuar publikisht në…

Qershor 7 2023