Ngjarjet

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023

Java e Teknologjisë Italiane 2023, fokus i veçantë në inteligjencën artificiale: lidhje me Sam Altman të OpenAI

Java e Teknologjisë Italiane do të mbahet nga 27 deri më 29 shtator në OGR në Torino gjatë inaugurimit më 27 shtator,…

5 shtator 2023

Google nis projektin "Magi" për të zhvilluar një motor kërkimi të bazuar në inteligjencën artificiale

Google është duke punuar në një projekt të ri të koduar "Magi" për të ndjekur konkurrencën nga motorët e kërkimit…

25 Prill 2023

WMF është përsëri i pranishëm: edicioni i 9-të i Festivalit më të madh të Inovacionit do të mbahet në Palacongressi në Rimini më 15, 16 dhe 17 korrik.

WMF kthehet në Rimini Palacongressi me një botim në të cilin do të jetë e mundur të marrësh pjesë personalisht - me vende të kufizuara…

17 Prill 2023

ADN gjithë-italiane për esenë e parë socio-politike të shkruar nga Inteligjenca Artificiale

Vepra e parë letrare, një libër i përpunuar tërësisht nga një sistem Inteligjence Artificiale. Një ese socio-politike e titulluar “Ti, Robot…

17 Prill 2023

Inovacioni transformues zë vendin qendror në Samitin e Vizionit, Inovacionit dhe Sfidave IEEE 2023

IEEE do të nderojë inovacionin dhe kreativitetin në inxhinieri, shkencë dhe teknologji në Vizionin, Inovacionin dhe Sfidat e tij IEEE…

14 Prill 2023

Në edicionin 2023 të Promat Hai Robotics merr çmimin e inovacionit

Hai Robotics, një ofrues kryesor i zgjidhjeve inteligjente të automatizuara të magazinimit, ka marrë çmimin MHI Innovation për Inovacionin më të Mirë të…

2 Prill 2023

GPT 4 do të dalë këtë javë – CTO i Microsoft Germany zbuloi disa detaje

GPT 4.0 do të dalë këtë javë dhe disa informacione rreth tij janë zbuluar. CTO i Microsoft Gjermani ka lëshuar…

March 13 2023

Sensormatic Solutions nga Johnson Controls do të shfaqë zgjidhje dixhitale që mundësojnë të ardhmen e shitjes me pakicë në EuroShop 2023

Sensormatic Solutions do të jetë e pranishme në EuroShop 2023 për të prezantuar gjeneratën e ardhshme të zgjidhjeve të bazuara në njohuri dhe rezultate, të integruara…

Shkurt 16 2023

Inteligjenca Artificiale dhe ekonomia: fjalim nga Condoleezza Rice

Në konferencën "AI dhe Ekonomia" e HAI-t, folësja kryesore Condoleezza Rice, drejtore e Institutit Hoover, diskutoi mbi…

Janar 15 2023

Arti, inteligjenca artificiale dhe e ardhmja e aftësisë së kufizuar. 30 nëntor 2022 10:00 - 11:00 PST

Në këtë seminar HAI, Lindsey D. Felt do të flasë për inovacionin në shërbim të aftësisë së kufizuar, artin dhe problemet që lidhen me ...

6 nëntor 2022

Startapi evropian Axelera AI, i specializuar në inteligjencën artificiale, mbyll një seri kredie prej 27 milionë dollarësh.

EINDHOVEN, Holandë - (BUSINESS WIRE) - Startup evropian Axelera AI, aktiv në fushën e inteligjencës artificiale, njoftoi sot mbylljen e një raundi ...

Tetor 26 2022

Ngjarja e Inteligjencës Artificiale: kompozicioni në arsyetimin vizual dhe gjenerimin

Dita mercoleMë 12 tetor 2022 në orën 10:00 - 11:00 PDT, do të zhvillohet një seminar me titull "Përbërja në Visual…

Tetor 11 2022

Konferenca e vjeshtës e HAI-t 2022 mbi AI në lak: Njerëzit në ngarkim

Më 15 nëntor 2022, konferenca e vjeshtës HAI 2022 mbi Inteligjencën Artificiale do të mbahet në Universitetin Stanford. ...

29 shtator 2022

Fillesat inovative në hapësirën ajrore: thirrja për rrugën e përshpejtimit të Up2Stars është duke u zhvilluar

Është publikuar thirrja Up2Stars, kushtuar përshpejtimit të startup-eve inovative që operojnë në sektorë të ndryshëm të lidhur me dixhitalin. Thirrja, e menaxhuar nga Intesa Sanpaolo dhe Qendra e Inovacionit me ...

22 shtator 2022

Java e Teknologjisë Italiane: tetë finalistët e Çmimit të 16-të Italian Master Startup (IMSA)

Çmimi, në edicionin e tij të 16-të, promovohet nga PNICube në bashkëpunim me Inkubatorin e Politeknikut të Torinos I3P, dhe është ...

22 shtator 2022

Java e Teknologjisë Italiane: ngjarja më e madhe italiane për teknologjinë po rikthehet dhe ne mezi presim!

Rikthehet Java Italiane e Teknologjisë, ngjarja vjetore e Italian Tech, kanali tematik GEDI kushtuar inovacionit dhe teknologjisë: e enjte 29 ...

21 shtator 2022

PerformIA është Festivali i Inteligjencës Artificiale: në Firence më 23 dhe 24 shtator #SAVETHEDATE

PerformIA është festivali kushtuar inteligjencës artificiale dhe shprehjeve të saj të mundshme. Sinergjia midis njeriut dhe makinës po bëhet gjithnjë e më shumë...

20 shtator 2022

Startup dhe inovacioni në Murate Idea Park: CALLforSCHOOL dhe MIPwantsYOU Dita e Përzgjedhjes

Mercole“Dita e Përzgjedhjes” do të mbahet më 21 shtator, startup-et dhe inovacioni për idetë e biznesit të IX dhe X…

19 shtator 2022

Ditët Evropiane të Kërkimit dhe Inovacionit 2022 - Ngjarje në internet, 28-29 shtator 2022

Ditët Evropiane të Kërkimit dhe Inovacionit 28 do të mbahen më 29 dhe 2022 shtator. Ngjarja, e organizuar çdo vit nga Komisioni Evropian, synon të sjellë së bashku studiues, sipërmarrës, ...

18 shtator 2022