Inovacion i marketingut të përmbajtjes me kujtesë dhe personalitet

Inovacion i marketingut të përmbajtjes me kujtesë dhe personalitet

ASKtoAI lançon veçoritë inovative të Kujtesës dhe Personalitetit, mjetet më të avancuara për krijimin e përmbajtjes dixhitale që premtojnë të përmirësojnë…

Dhjetor 6 2023

Fondacioni Eclipse lançon grupin e punës të Eclipse Dataspace për të avancuar inovacionin global në ndarjen e të dhënave të besueshme

Fondacioni Eclipse, një nga fondacionet më të mëdha në botë të softuerit me burim të hapur, njoftoi sot formimin e Eclipse…

Dhjetor 5 2023

Udhëzime të reja për sigurinë e AI botuar nga NCSC, CISA dhe agjenci të tjera ndërkombëtare

Udhëzimet për zhvillimin e sistemeve të sigurta të AI u hartuan për të ndihmuar zhvilluesit…

Dhjetor 4 2023

OKX shpall sponsorizimin e ngjarjeve kryesore në Indi Blockchain Javë, do të bashkë-organizojë ngjarje zhvilluesish që shfaqin inovacionet e Web3

OKX, një kompani udhëheqëse e teknologjisë Web3, njoftoi sot sponsorizimin e saj të ngjarjeve kryesore në Indi Blockchain Java (IBW), e cila do të zhvillohet…

Dhjetor 4 2023

Siguria e TI-së: si të mbroheni nga sulmet e makro viruseve Excel

Excel Macro Security mbron kompjuterin tuaj nga viruset që mund të transmetohen në kompjuterin tuaj nëpërmjet…

Dhjetor 3 2023

Macrot e Excel: çfarë janë dhe si t'i përdorin ato

Nëse keni një seri të thjeshtë veprimesh që duhet t'i përsërisni disa herë, mund t'i regjistroni Excel këto…

Dhjetor 3 2023

Krijimi i Mundësive Inovative për Sektorin e Energjisë

Alberta Innovates shpall financime të reja përmes programit Dixhital Inovacioni në Energjinë e Pastër (DICE). Ka 2,5 milionë dollarë fonde në dispozicion nga…

Dhjetor 2 2023

EarlyBirds njihet si një nga startup-et kryesore të softuerit në Australi në vitin 2023, pioniere në inovacionin e hapur dhe inteligjencën e industrisë në të gjithë sektorët

EarlyBirds, platforma Australian Open Innovation and Industry Intelligence, shquhet si një novator kryesor në mesin e startupeve Australiane…

Dhjetor 2 2023

Samiti Lightspeed: Zbulimi i së Ardhmes së Tregtisë dhe Inovacionit

Lightspeed Commerce Inc. kohët e fundit priti edicionin 2023 të Samitit Lightspeed, "Oxygen". Samiti treditor në Montreal mblodhi së bashku…

Dhjetor 1 2023

Amazon nis kurse të reja trajnimi falas mbi inteligjencën artificiale gjeneruese

Nisma "AI Ready" e Amazon ofron kurse online për zhvilluesit dhe profesionistët e tjerë teknikë, si dhe nxënës të shkollave të mesme…

29 nëntor 2023

Inovacionet e fuqizuara nga AI në #RSNA23 që u mundësojnë ofruesve të kujdesit shëndetësor të përqëndrohen në kujdesin ndaj pacientit

Inovacionet e reja ndihmojnë spitalet dhe sistemet shëndetësore që vazhdimisht t'u ofrojnë pacientëve kujdes të aksesueshëm dhe me cilësi të lartë…

26 nëntor 2023

OPPSCIENCE prezanton SPECTRA 2.2.0 në Milipol Paris 2023: një përparim në teknologjitë e menaxhimit të analizës së inteligjencës (IAM) për zbatimin e ligjit

OPPSCIENCE njofton lançimin e versionit më të fundit të zgjidhjes së saj të dedikuar për zbatimin e ligjit: SPECTRA 2.2.0, i prezantuar ekskluzivisht në Milipol…

22 nëntor 2023

Up Reply merr çmimin e ekselencës së partnerit si pjesë e çmimeve të personalizimit të Dynamic Yield 2023

Up Reply, agjencia e grupit Reply e specializuar në përvojën e klientit dhe rritjen dixhitale, njoftoi sot se është njohur…

20 nëntor 2023

Power Point i avancuar: Si të përdorni PowerPoint Designer

Puna me PowerPoint mund të jetë e vështirë, por pak nga pak do të kuptoni mundësitë e shumta që funksionet e tij mund të…

20 nëntor 2023

Power Point dhe Morphing: si të përdoret tranzicioni Morph

Në fillim të viteve '90, një klip muzikor i Michael Jackson përfundoi me një përzgjedhje të fytyrave të njerëzve…

19 nëntor 2023

Power Point: çfarë janë animacionet dhe tranzicionet dhe si t'i përdorim ato

Puna me PowerPoint mund të jetë e vështirë, por pak nga pak do të kuptoni mundësitë e shumta që funksionet e tij dhe…

18 nëntor 2023

Microsoft Power Point: si të punoni me shtresa

Puna me PowerPoint mund të jetë e vështirë nëse jeni i ri në të, por sapo ta kuptoni, do të kuptoni…

17 nëntor 2023

Tabela kryesore e Excel: ushtrimi bazë

Për të kuptuar më mirë objektivat dhe efektet e përdorimit të një Tabele Pivot në Excel, le të shohim një udhëzues hap pas hapi…

16 nëntor 2023

Si të hiqni qelizat e kopjuara në një fletë Excel

Ne marrim një koleksion të dhënash dhe në një moment të caktuar kuptojmë se disa prej tyre janë të dyfishuara. Duhet të analizojmë…

15 nëntor 2023

Si të gjeni qeliza të kopjuara në një fletë Excel

Një nga detyrat klasike për zgjidhjen e problemeve ose pastrimin e një skedari Excel është kërkimi i qelizave të kopjuara.…

15 nëntor 2023