ngjarje inovative

Avery Dennison porosit njësinë më të madhe të ruajtjes së energjisë termike dhe platformën e përqendruar termike diellore në Turnhout, Belgjikë

Avery Dennison porosit njësinë më të madhe të ruajtjes së energjisë termike dhe platformën e përqendruar termike diellore në Turnhout, Belgjikë

Avery Dennison është një prodhues lider në botë i paketimeve dhe materialeve. Avery Dennison porositi më shumë…

6 shtator 2023

Ide brilante: LUCILLA është llamba e parë portative kundër mushkonjave

MB Lighting Studio komunikoni nisjen, në platformë Kickstarter, i llambës portative inovative kundër mushkonjave: LUCILLA. “Djemtë” e MB…

6 shtator 2023

Java e Teknologjisë Italiane 2023, fokus i veçantë në inteligjencën artificiale: lidhje me Sam Altman të OpenAI

Java e Teknologjisë Italiane do të mbahet nga 27 deri më 29 shtator në OGR në Torino gjatë inaugurimit më 27 shtator,…

5 shtator 2023

Inovacion teknologjik në sektorin e pajisjeve elektroshtëpiake

Beko, lider global në pajisjet elektroshtëpiake, ka lançuar gjeneratën e re të produkteve të stilit të jetesës…

2 shtator 2023

WMF është përsëri i pranishëm: edicioni i 9-të i Festivalit më të madh të Inovacionit do të mbahet në Palacongressi në Rimini më 15, 16 dhe 17 korrik.

WMF kthehet në Rimini Palacongressi me një botim në të cilin do të jetë e mundur të marrësh pjesë personalisht - me vende të kufizuara…

17 Prill 2023

Inovacioni transformues zë vendin qendror në Samitin e Vizionit, Inovacionit dhe Sfidave IEEE 2023

IEEE do të nderojë inovacionin dhe kreativitetin në inxhinieri, shkencë dhe teknologji në Vizionin, Inovacionin dhe Sfidat e tij IEEE…

14 Prill 2023

Raporti i ri i LexisNexis nxjerr në pah industritë inovative dhe kompanitë inovative me performancën më të mirë në botë

Peizazhi i inovacionit po evoluon vazhdimisht dhe është i dukshëm për të gjithë. Kjo është edhe ajo që del nga raporti i inovacionit…

March 25 2023

Inteligjenca Artificiale dhe ekonomia: fjalim nga Condoleezza Rice

Në konferencën "AI dhe Ekonomia" e HAI-t, folësja kryesore Condoleezza Rice, drejtore e Institutit Hoover, diskutoi mbi…

Janar 15 2023

Horizon4Poland' 22 – Varshavë, 22 nëntor 2022

Ngjarja e ndeshjeve Horizon22Poland '2022 do të zhvillohet në Varshavë më 4 nëntor 22. Konferenca është një mundësi për të krijuar një rrjet kontaktesh ndërmjet kompanive dhe institucioneve të…

21 nëntor 2022

Arsimi i lartë: sesion informues për thirrjen e tretë “Iniciativa IAL” – Ngjarje online, 22 nëntor 2022

Sesioni informues në lidhje me thirrjen e tretë për nismën e IAL (Institucioni i Arsimit të Lartë) të EIT (Instituti Evropian i Inovacionit) do të mbahet më 22 nëntor 2022. IAL (Arsimi i Lartë…

20 nëntor 2022

Konferenca e biznesit të teknologjisë me rritje të lartë 2022 - Ngjarje në internet, 21-22 nëntor 2022

Akademia Evropiane e Patentave e Zyrës Evropiane të Patentave (EPO) dhe Shoqëria Ndërkombëtare e Ekzekutivëve të Licencimit (LESI) organizuan ngjarjen “Konferenca e biznesit të teknologjisë së lartë…

19 nëntor 2022

Java e zgjuar e Genoa 2022 për zhvillimin dhe inovacionin e qyteteve inteligjente: 21-26 nëntor 2022

Java e zgjuar e Genovas është një ngjarje e promovuar nga Shoqata e Qytetit të zgjuar të Genovas dhe Bashkia e Xhenovas, organizuar me ...

14 nëntor 2022

Beauty Innovation shpall Klasën e Fituesve 2022 që përfaqësojnë përsosmërinë dhe inovacionin në industrinë e bukurisë

Programi vjetor i çmimeve njeh kompanitë, shërbimet dhe produktet më të mira në industrinë e bukurisë globalisht The Beauty ...

10 nëntor 2022

EU - Webinar: IP dhe Inteligjenca Artificiale - E avancuar - Ngjarje në internet, 1 dhjetor 2022

Webinari "IP dhe Inteligjenca Artificiale - Advanced" do të mbahet më 1 dhjetor. Qëllimi i ngjarjes është të ofrojë një përshkrim të plotë ...

7 nëntor 2022

Blockchain Manila Filipine, 28 nëntor - 4 dhjetor 2022 në Newport World Resorts, Manila

Java e Blockchain e Filipineve është krenare të mirëpresë liderët ndërkombëtarë dhe vendorë të sektorit dixhital dhe blockchain nga 28 nëntori…

4 nëntor 2022

Forumi IAB 2022, MICO Milano, 15-16 nëntor 2022

Forumi IAB, ngjarja kryesore mbi inovacionin dixhital në Itali, do të zhvillohet në Milano më 15 dhe 16 nëntor në Allianz MiCo. Edicioni...

4 nëntor 2022

GREEN ASSIST - Nisma e re këshilluese për t'i bërë investimet tuaja më të gjelbra - Ngjarja hibride, 9 nëntor 2022

Aktiviteti i titulluar "GREEN ASSIST - Nisma e re këshilluese për t'i bërë investimet tuaja më të gjelbra" do të mbahet më 9 nëntor. Takimi, që po...

3 nëntor 2022

Konferenca AriSLA mbi 'Kërkim, zhvillim dhe inovacion në kujdesin e ALS', Milano 3-4 nëntor 2022

Konferenca shkencore “Kërkim, zhvillim dhe inovacion në kujdesin ndaj ALS”, do të mbahet në Milano në datat 3 dhe 4 nëntor, në...

2 nëntor 2022

Mos e hap atë derë, ose më mirë mbrojtjen e aseteve të kompanisë - 16 nëntor OGR Torino

Takimi për Sigurinë Kibernetike në Torino më 16 nëntor 2022 në OGR, HRC ju fton të zbuloni lajmet në Cyber ​​...

Tetor 31 2022

INOVACIONI DHE QËNDRUESHMËRIA: IBSA INAUGURON COSMOS, Uzinën më të madhe të prodhimit në grup

LUGANO, Zvicër - (BUSINESS WIRE) - IBSA Institut Biochimique festoi të shtunën e kaluar, më 29 tetor, në selinë e tij në Lugano, në ...

Tetor 31 2022