Pse bloginnovazione.atë, objektivin dhe bashkëpunimet

Pjesë

Qëllimi i bloginnovazione.it është të merret me çështje që kanë të bëjnë me inovacionin dhe strategjitë për inovacion në kompani. Për ta bërë këtë, vendosa të shkruaj disa postime për t'i treguar ABC-së së inovacionit, duke përshkruar shkurtimisht metodat, strategjitë dhe temat që kam studiuar, aplikuar dhe transmetuar gjatë karrierës time të punës. Për t'i bërë këto çështje reale dhe të prekshme, vendosa të shkruaj disa postime mbi produktet, raste reale, të suksesshme ose jo, për të nxjerrë në pah dhe analizuar zbatimin real të teorive.

Nëse keni nevojë të përtërini, nëse duhet të kuptoni nëse duhet të pini inovacion dhe si, ose nëse keni nevojë për ndihmë në procesin tuaj të inovacionit: mund të më kërkoni një konsultim falas dhe pa detyrim. Ne mund të bëjmë një ide të shkurtër për nevojat tuaja "falas dhe pa detyrim"

Në të gjitha rastet ju propozoj një përmbledhje auditim falas, duke klikuar në butonin më poshtë, ju mund t'i përgjigjeni një pyetësori të shkurtër të hartuar përmes GoogleApp. Për një kohë të shkurtër do të merrni vlerësimin tim mbi nivelin e inovacionit të kompanisë suaj. Thjesht shkruani një adresë emaili për të marrë mendimin tonë, dhe nëse dëshironi, atëherë mund të vazhdoni me një seancë stuhi mendimesh (madje edhe me telefon).

Shkoni në pyetësor
Shkoni në pyetësor

Ercole Palmeri


Pjesë

Buletini i Inovacionit

Mos humbisni lajmet më të rëndësishme për Inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.