Ide brilante

Dialogu me Luigi Einaudi është i mundur sot, falë inteligjencës artificiale

Dialogu me Luigi Einaudi është i mundur sot, falë inteligjencës artificiale

Fondacioni Einaudi, Fondacioni Compagnia di San Paolo dhe Reply së bashku për ta bërë trashëgiminë kulturore të Luigi Einaudi të aksesueshme për të gjithë.…

28 nëntor 2023

Makina lëvizëse që prodhojnë energji: e ardhmja e qëndrueshme e autostradave italiane

Shndërrimi i energjisë kinetike në energji elektrike është një koncept themelor në fizikë, dhe tani gjithashtu një iniciativë pioniere për të mbështetur…

10 nëntor 2023

Ideja e ndritshme: Hartë në shkallë një-për-një me planet e madhësisë së jetës

Dizajni arkitektonik ka qenë gjithmonë i bazuar në paraqitjen e ndërtesave përpara se të ndërtohej vetë ndërtesa. Nuk ekziston…

Tetor 8 2023

Ide e shkëlqyer: HUDWAY DRIVE, risi për t'ju mbajtur të fokusuar në rrugë

Hudway është si një projektor Bluetooth i personalizueshëm për ta vendosur pranë timonit. Përveç shpejtësisë dhe drejtimeve,…

26 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

BeniCaros® Precision Prebiotic fiton çmimin global për inovacionin e shëndetit me bazë bimore

BeniCaros ® është një prebiotik me precizion me dozë të ulët nga NutriLeads BV. BeniCaros ® u shpall produkti më i mirë në kategorinë e Inovacionit…

12 shtator 2023

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspect, një lider në teknologjinë Web3 dhe NFT, u ofron përdoruesve analiza të thelluara të ndjenjave sociale, zbulon me krenari një aleancë…

8 shtator 2023

Ide brilante: LUCILLA është llamba e parë portative kundër mushkonjave

MB Lighting Studio komunikoni nisjen, në platformë Kickstarter, i llambës portative inovative kundër mushkonjave: LUCILLA. “Djemtë” e MB…

6 shtator 2023

Getac vazhdon të shtyjë kufijtë e inovacionit me pajisjet e para të forta me teknologjinë e integruar LiFi

Getac sot njoftoi se ka integruar me sukses teknologjinë LiFi në pajisjet e saj të forta si pjesë e një…

5 shtator 2023

Inovacion teknologjik në sektorin e pajisjeve elektroshtëpiake

Beko, lider global në pajisjet elektroshtëpiake, ka lançuar gjeneratën e re të produkteve të stilit të jetesës…

2 shtator 2023

Inclusyon ka lindur, kompania rekrutuese e specializuar në mënyrë unike në kërkimin dhe përzgjedhjen e personelit që i përkasin kategorive të mbrojtura

Me qendër në Milano, është një nga kompanitë e pakta në Evropë që është plotësisht e specializuar në kërkimin dhe përzgjedhjen e…

Gusht 29 2023

Holden.ai StoryLab: hulumtim, shpërndarje dhe trajnim mbi inteligjencën artificiale gjeneruese dhe mediat sintetike

Ajo që do të jemi në gjendje të bëjmë me inteligjencën artificiale varet nga lloji i inteligjencës natyrore që do të aplikojmë për përdorimin e saj. Rrëfimi është…

Korrik 12 2023

EZ LAB rinovon industrinë e këpucëve luksoze: PERON SHOES është tokenizuar dhe ndjek blockchain i algorandit, tani Metaverse

Ez Lab dhe Peron Shoes redefipërfundoni konceptin e Garancisë së Autenticitetit dhe Cilësisë duke regjistruar të gjithë ciklin e prodhimit Blockchain...

Korrik 6 2023

Astro roboti i shtëpisë me Ai të përmirësuar për anksiogjenetikën tonë

Amazon ka prezantuar një vegël të re pa të cilën së shpejti nuk do të mund të bëjmë dot. Ai quhet Astro dhe është një robot i bukur, teknologjikisht…

Qershor 27 2023

Inovacioni në sektorin e energjisë nga hapësira në Tokë: projekti MAPLE

Instituti Caltech ka deklaruar se është në gjendje të transportojë energjinë diellore nga hapësira në Tokë, duke hapur perspektiva të jashtëzakonshme për energjinë e rinovueshme.…

Qershor 21 2023

Brilliant Idea Aerobotics: Drone inovative për vjeljen e frutave direkt nga pemët

Kompania izraelite, Tevel Aerobotics Technologies, ka projektuar një robot fluturues autonom (FAR), një dron bujqësor që përdor inteligjencën artificiale (AI)…

28 Prill 2023

Google Flights: Google tani do t'ju garantojë disa çmime fluturimi dhe do t'ju rimbursojë nëse e bëjnë gabim

Planifikimi i një pushimi është gjithmonë një përvojë argëtuese dhe emocionuese. Por ndonjëherë, duke përdorur Google për të gjetur fluturime, akomodime dhe aktivitete…

6 Prill 2023

Brilliant Idea LINK: këpucët e para të rrokullisura dhe mbathjet më të mira për jetën urbane

The Link, këpucët e para me rrokullisje, janë këpucët revolucionare që jeta juaj urbane kërkon prej kohësh. Ajo ka…

March 24 2023

Brilliant Idea Altilia: Platforma e Automatizimit Inteligjent

Platforma inteligjente e automatizimit e aftë për të automatizuar përpunimin e dokumenteve komplekse Platforma Altilia, pa kod dhe në renë kompjuterike, i ofron kompanisë…

Shkurt 13 2023

Ide brilante Pixies: robotika në shërbim të mjedisit

Pixies është një startup i themeluar në Romë në vitin 2020 dhe ka zhvilluar një robot me energji diellore të aftë…

Shkurt 3 2023