eCommerce

Si të rritni shitjet e e-commerce tuaj, strategji praktike

Ju keni dizajnuar dyqanin tuaj online, keni investuar shumë dhe keni punuar shumë për ta krijuar atë. Ju keni krijuar promovime, keni shitur produkte ...

Shkurt 13 2024

Udhëzues i plotë për menaxhimin e përmbajtjes kopjuar në Magento

Edhe nëse të njëjtat faqe nuk krijohen në Magento, faqja e tregtisë elektronike do të përmbajë faqe me përmbajtje të kopjuar që Google nuk mund të ...

Shkurt 13 2024

Icona Technology S.p.A. dhe Xplo S.r.l.: bashkëpunim në emër të Open Innovation për lançimin e "Servicely for Service Hub" në treg

Icona Technology S.p.A. (“Icona Technology”), një shkallë ndërkombëtare e fokusuar në transformimin dixhital të proceseve pas shitjes, njofton se Icona S.r.l.,…

Janar 7 2024

Tregu i pjesëve të automjeteve, tendencat, sfidat dhe tregu ONLINE

Tregu i pjesëve të makinave në Evropë po rritet dhe do të pësojë një transformim të fortë në vitet e ardhshme. Sipas një…

Dhjetor 19 2023

Samiti Lightspeed: Zbulimi i së Ardhmes së Tregtisë dhe Inovacionit

Lightspeed Commerce Inc. kohët e fundit priti edicionin 2023 të Samitit Lightspeed, "Oxygen". Samiti treditor në Montreal mblodhi së bashku…

Dhjetor 1 2023

Biskotat e banerëve, cilat janë ato? Pse janë atje? Shembuj

Në peizazhin e sotëm dixhital, faqet e internetit mbledhin dhe përdorin të dhëna për të ofruar përvoja të personalizuara dhe reklama të synuara. Me…

Tetor 22 2023

Jeton dhe West Ham United arrijnë marrëveshje shumëvjeçare sponsorizimi

Jeton Wallet është i lumtur të njoftojë një zgjatje disa vjeçare të partneritetit të saj me West Ham United.

Gusht 29 2023

Çfarë është një aplikacion me një faqe? Arkitektura, përfitimet dhe sfidat

Një aplikacion me një faqe (SPA) është një aplikacion ueb që i paraqitet përdoruesit përmes një faqeje të vetme HTML për të qenë më shumë…

Gusht 13 2023

Aftësia e re e fuqishme analitike e thellë e Sonar zbulon çështjet e sigurisë në nivelin e kodit të fshehur

Kjo risi zbulon dobësitë e krijuara nga ndërveprimi midis kodit burimor dhe bibliotekave të palëve të treta Sonar, një ofrues kryesor i…

Gusht 3 2023

Bloomreach dhe Shopware partner për të ndihmuar bizneset të krijojnë përvoja të pasura, shumë të personalizuara të blerjeve

Bloomreach, reja numër 1 e përvojës tregtare XNUMX në botë dhe Shopware, një platformë gjithëpërfshirëse e tregtisë dixhitale për…

Qershor 20 2023

Ticketmaster miraton teknologjinë Web3 me prezantimin e biletave Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, tregu më i madh i biletave në botë, ka bërë një hap revolucionar në botën e teknologjisë Web3 duke prezantuar…

8 Prill 2023

Zgjidhjet Sensormatic të Johnson Controls bashkëpunojnë me Zliide për të rikrijuar vetë-arritjen

Sensormatic Solutions dhe Zliide së bashku ju lejojnë të mbroni mallrat, duke u ofruar blerësve lehtësinë e vetë-arritjes për një përvojë të…

Shkurt 21 2023

PËRGJIGJE: Regjistrimi i hapur për edicionin e gjashtë të sfidës së kodit të përgjigjes

Regjistrimet tani janë të hapura për edicionin e gjashtë të Reply Code Challenge, konkursi më i rëndësishëm i ekipit në internet që…

Shkurt 12 2023

eLogy: start-up i ri i logjistikës së tregtisë elektronike rritet me ritme marramendëse me tetë milionë euro xhiro në tre vitet e para dhe zyra të reja në Itali dhe Evropë

eLogy është një start-up i qëndrueshëm i magazinimit, logjistikës dhe përmbushjes i themeluar në vitin 2019 në Itali që po gëzon sukses në…

Shkurt 6 2023

Çfarë është Testimi i Softuerit, çfarë do të thotë të testosh softuerin

Testimi i softuerit është një grup procesesh për të hetuar, vlerësuar dhe konstatuar plotësinë dhe cilësinë…

Janar 20 2023

Tendencat e tregtisë elektronike për vitin 2023, çfarë mund të presim në vitin aktual nga bota e tregtisë online

Ne kemi analizuar sektorin e tregtisë elektronike, duke u përpjekur të kuptojmë se cilat do të jenë tendencat kryesore në vitin 2023, me vëmendje të veçantë ndaj lajmeve…

Janar 18 2023

Çfarë do të thotë DCIM dhe çfarë është një DCIM

DCIM do të thotë "Data center infrastructure management”, me fjalë të tjera “Menaxhimi i Infrastrukturës së Qendrës së të Dhënave”. Qendra e të dhënave është një strukturë,…

Dhjetor 22 2022

Aplikacione të reja emocionuese të disponueshme në App Store innovaphone

Stuttgart/Verona 16.11.2022 innovaphone, specialisti gjerman i UC, u ofron kompanive platformën e bashkëpunimit innovaphone myApps. Koncepti i…

21 nëntor 2022

B2B eCommerce: si të bëheni lider në shitjet në internet Business to Business

Blerësit e biznesit online, dmth klientët në sektorin e Tregtisë elektronike B2B, kanë preferuar gjithmonë përvoja të thjeshta dhe të personalizuara të blerjeve.…

4 shtator 2022

Si të modifikoni menunë "Zonë e Rezervuar" e dyqanit tuaj Magento 2

Në këtë artikull do të shohim se si të menaxhojmë lidhjet e navigimit në menynë e panelit të magento 2, praktikisht ...

4 shtator 2022