Dixhital

Eksplorimi i arkitekturës modulare të Laravel

Eksplorimi i arkitekturës modulare të Laravel

Laravel, i famshëm për sintaksën e tij elegante dhe veçoritë e fuqishme, gjithashtu ofron një bazë solide për arkitekturën modulare. Aty…

9 Maj 2024

Pagesat në internet: Ja se si shërbimet e transmetimit ju bëjnë të paguani përgjithmonë

Miliona njerëz paguajnë për shërbimet e transmetimit, duke paguar tarifat mujore të abonimit. Është e zakonshme që ju…

29 Prill 2024

Modelet e Dizajnit Vs Parimet SOLID, avantazhet dhe disavantazhet

Modelet e projektimit janë zgjidhje specifike të nivelit të ulët për problemet e përsëritura në dizajnimin e softuerit. Modelet e dizajnit janë…

11 Prill 2024

Magica, aplikacioni iOS që thjeshton jetën e shoferëve në menaxhimin e automjetit të tyre

Magica është aplikacioni i iPhone që e bën menaxhimin e automjeteve të thjeshtë dhe efikas, duke i ndihmuar drejtuesit të kursejnë dhe…

11 Prill 2024

Grafikët e Excel, çfarë janë ato, si të krijoni një grafik dhe si të zgjidhni grafikun optimal

Një grafik Excel është një vizual që përfaqëson të dhënat në një fletë pune në Excel.…

9 Prill 2024

Si të konfiguroni Laravel për të përdorur baza të të dhënave të shumta në projektin tuaj

Normalisht, një projekt i zhvillimit të softuerit përfshin përdorimin e një baze të dhënash për ruajtjen e të dhënave në një mënyrë të strukturuar. Për projektet…

5 Prill 2024

Platforma e emailit GMAIL: evolucioni i një projekti inovativ

Më 1 prill 2004, Google lançoi platformën e vet të emailit Gmail. Shumë menduan se njoftimi i Google ishte…

2 Prill 2024

Cilat janë modelet e dizajnit: pse t'i përdorim ato, klasifikimi, të mirat dhe të këqijat

Në inxhinierinë e softuerit, modelet e projektimit janë zgjidhjet optimale për problemet që ndodhin zakonisht në dizajnimin e softuerit. Unë jam si…

March 26 2024

Shembuj të makrove Excel të shkruar me VBA

Shembujt e mëposhtëm të thjeshtë të makro Excel janë shkruar duke përdorur VBA Koha e vlerësuar e leximit: 3 minuta Shembull…

March 25 2024

Veeam lançon Veeam Data Cloud për të ofruar shërbime të mbrojtjes dhe rikuperimit të të dhënave lider në industri në një platformë të vetme Cloud

Veeam® Software, lideri numër një i pjesës së tregut në mbrojtjen e të dhënave dhe rikuperimin e ransomware, njofton sot…

March 6 2024

Lexoni Inovacionin në gjuhën tuaj

na ndiqni