Вештачка интелигенција

Без никаква милост | во спомен на Себастијан Галаси

Ercole Palmeri На 3 декември 2022 г

„За некој кој никогаш ништо не значел за овој свет, одеднаш ми е тешко…

Horizon4Poland' 22 – Варшава, 22 ноември 2022 година

Ercole Palmeri На 21 ноември 2022 г

Настанот за склопување Horizon22Poland '2022 ќе се одржи во Варшава на 4 ноември 22 година. Конференцијата е можност за…

Half-life, вистинското лице на Onlife

Ercole Palmeri На 12 ноември 2022 г

„Џо се врати во кујната, извади пара од еден од џебовите и ...

Идентификацијата не е етички принцип туку валкан трик!

Ercole Palmeri На 6 ноември 2022 г

Откако почнав да работам на проектот Лајла, екосистем за вештачка интелигенција кој поддржува агент ...

Види повеќе...

Апликацијата за испорака Veneto бележи +110% во 2022 година, надминувајќи 2 милиони евра промет со 30.000 нарачки

Ercole Palmeri На 7 декември 2022 г

Ale Fresh Market, апликацијата за испорака на свежи производи основана во 2020 година од Алесандро Андрета,…

СИФИ НАЈАВУВА ПЛАНСУВАЊЕ НА ЕПИКОЛИН, КОМПЛЕТНА ПОДДРШКА ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ГЛАУКОМА

Ercole Palmeri На 7 декември 2022 г

SIFI, водечка фармацевтска компанија во развојот на иновативни решенија за третман на очни болести,…

АНДРЕА ГРАЦИЈАНИ ги освои наградите за амбасадор на Италија

Ercole Palmeri На 7 декември 2022 г

Андреа Грацијани е добитник на наградите Италијански амбасадор, прва награда во светот за најдобри инфлуенсери…

Prosimo ќе присуствува на конференцијата Gartner® IOCS во 2022 година, која ја покажува моќта на единствената архитектура за поедноставување на мрежно поврзување со повеќе облаци

Ercole Palmeri На 7 декември 2022 г

Компанијата „Просимо“ ќе го прикаже решението за вмрежување со целосен ред, изградено на оперативен модел на мајчин облак што…

Текст на копче за уредување