Artikuj

Chain do të bëhet kompania e parë blockchain që do të shfaqet në fanellën e ekipit NBA Miami Nxehtësia në një marrëveshje partneriteti shumëvjeçar.

Miami Heat ka nisur fushatën e saj web3 në partneritet me Chain. Skuadra e NBA me bazë në Miami, FL po bën sulmin e saj të parë të madh në industri në një marrëveshje shumëvjeçare që do ta shohë Chain të bëhet ofruesi i saj i infrastrukturës blockchain.

Ekipi i basketbollit do të bëhet partneri zyrtar reklamues dhe promovues i Chain, me ofruesin e infrastrukturës web3 duke u bërë firma e parë blockchain që shfaq logon e saj në fanellën e HEAT. Për më tepër, Miami Heat do të promovojë dhe reklamojë Chain në platforma të shumta, duke përfshirë mediat sociale dhe ngjarjet e ditës së lojës.

CEO i Chain, Deepak Thapliyal

“Në emër të ekipit në Chain, nuk mund të isha më i emocionuar për të punuar me të Miami Heat si partner ekskluziv për infrastrukturën Web3 dhe Blockchain”, tha ai CEO i zinxhirit Deepak Thapliyal. "Ky partneritet është një mundësi e jashtëzakonshme për Chain dhe ne mezi presim të angazhohemi me komunitetin e Floridës së Jugut."

USA Sports dhe WEB3

Miami Heat i bashkohet një liste në rritje të ekipeve sportive që kanë bashkëpunuar me kompanitë web3 për të përmirësuar përvojat sportive për fansat e tyre. 

Në Shtetet e Bashkuara, disa ekipe të Major League Soccer dhe Major League Baseball kanë bashkëpunuar me platformën e shenjave të tifozëve Sorare për të drejtuar strategjitë e tyre web3. Zinxhiri ofron diçka pak më ndryshe.

Kompania ka partnerizuar me markat kryesore të shitjes me pakicë luksoze, organizata sportive dhe ofrues të shërbimeve financiare për të ndërtuar infrastrukturën web3 të nevojshme për të nisur përvojat e reja të klientëve.

Artikuj të ngjashëm
Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.
WEB3 dhe ZINXHIR

Web3 përgjithësisht përshkruhet si gjenerata e ardhshme e internetit që përdor teknologjitë në zhvillim si inteligjenca artificiale, aplikacionet e decentralizuara, blockchain dhe AR/VR për të fuqizuar përvojat ndërvepruese në metaverse, duke sjellë në një epokë të re platformash në pronësi të komunitetit.

Chain e sheh infrastrukturën e tij blockchain si urë lidhëse midis web2 dhe web3, duke ndihmuar markat të kalojnë në përsëritjen e ardhshme të internetit.

BlogInnovazione.it

â € <  

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023