Kush jemi ne

Blogrisi ka të bëjë me inovacionin dhe mënyrën se si ajo na bën të ndihemi. Ne u ofrojmë vizitorëve tanë gjithçka rreth Inovacionit, nga lajmet më të fundit te metodologjitë, lajmet e produkteve, sondazhet dhe kërkimet.

Vështrimi ynë origjinal editorial ishte se teknologjia kishte migruar nga skajet më të largëta të kulturës në qendrën absolute pasi teknologjia celulare krijoi një brez të ri të konsumatorëve dixhitalë. Tani, ne jetojmë në një botë monitorësh me revolucione në media, transport dhe shkencë. E ardhmja po vjen më shpejt se kurrë.

Për ne, inovacioni do të thotë futja e një kulture të re në kompani, e cila nis nga bashkëpunimi së bashku përmes shkëmbimit të informacionit cilësor, duke prodhuar vlerë duke ridizajnuar skema të reja, duke u shkëputur nga logjikat tradicionale.

Për ne, të shkruash për Inovacionin është si të flasësh një gjuhë të re, e cila nuk kufizohet vetëm në mësimin e neologjizmave budallenj dhe termave anglishtfolës, por që bën të mundur përvetësimin e një gjuhe universale të inovacionit, përqafimin e aftësive të reja dhe njohurive të reja. Inovacioni është një alfabet i ri i të dhënave dhe informacionit që në mënyrë të pashmangshme kërkon që ne të kuptojmë dhe zbatojmë për të ndërtuar vlerë së bashku me klientët tanë

E ndoqa BlogInnovazione

Instapaper Diigo


Ekipi ynë:
  • Guido Pratt: Specialist Magento
  • Emanuela Goldoni: Strateg dixhital
  • Lidia Falzone: Konsulent
  • Paolo Ravalli: CEO Mainline srl
  • Ercole Palmeri: konsulent menaxhimi | këshilltar | menaxher i përkohshëm | trajner | menaxher i përkohshëm "novacion i varur". 

Bashkëpunimet me:
  • Gianfranco Fedele: Bashkëthemelues dhe CTO në Laila – Automatizimi me një prekje njerëzore | Inteligjenca Artificiale | Inovacion | Blockchain. përmbajtje
  • Luca Sambucci: Drejtor i Lartë, Zgjidhje Strategjike @ C3.AI | Profesional i AI i certifikuar nga IBM | Ndërmarrja AI & Transformimi Dixhital | Siguria kibernetike. përmbajtje
  • Valerio Zafferani: CEO i Efit World, Autor i Quanto Basta. përmbajtje
  • koncepti i faqes: Kompani franceze e fokusuar në marketingun e përmbajtjes siteconcept.fr

Lexoni Inovacionin në gjuhën tuaj

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

na ndiqni