Artikuj

Game of Thrones NFT nga Warner Bros. Discovery dhe HBO

NFT-të e Game of Thrones vijnë së shpejti. "Dimri po vjen", Warner Bros. Discovery (WBD) dhe HBO kanë bashkëpunuar me krijuesin e NFT, Nifty, për të nisur NFT-të bazuar në sezonin emocionues.

GOT NFT-të janë projektuar, zhvilluar dhe prodhuar nga kompania e prodhimit dixhital Daz 3D në bashkëpunim me Nifty. Koleksioni do t'i lejojë fansat të ndërtojnë mbretëritë e tyre duke mbledhur avatarë të frymëzuar nga personazhet e tyre të preferuar nga seritë televizive. Koleksioni NFT i Game of Thrones do të përmbajë artikuj të ndryshëm dixhitalë, duke përfshirë pajisje, armë dhe shoqërues, duke lejuar koleksionistët të ndryshojnë cilësitë e avatarëve të tyre. Të tjerat do të përfshijnë momente ikonike, vendndodhje dhe personazhe me aftësinë për të ndërtuar mbretërinë tuaj.

NFT të tjera do të shfaqin episode, personazhe dhe vendndodhje të paharrueshme nga "Game of Thrones". WBD vuri në dukje se fansat mund të merrnin pjesë gjithashtu në "aktivitete tematike dhe angazhim në terren" si pjesë e përvojës.

Game of Thrones i bashkohet një numri projektesh të tjera filmike që janë paraqitur në botën e blockchain. Fansat shpresojnë që koleksioni të jetë po aq i suksesshëm sa seriali.

Artikuj të ngjashëm

Kjo nuk është hera e parë që kompania mediatike ka partneritet me Nifty's, ato e lansuan në qershor NFT "Looney Tunes"

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

WBD ka bashkëpunuar me Funko në pika të ndryshme NFT. Dhe dy muaj më parë Warner Bros bashkëpunoi me firmën blockchain Eluvio për të publikuar përvoja kinematografike web3 e "Zoti i unazave" , me versionet NFT të filmit.

BlogInnovazione.it

â € <  

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.
Tags: NFTweb3

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023