Comunicati Stampa

Napster përshkruan një ekosistem të ri për muzikën Web3

Në vazhdën e aplikacionit të saj të ri, të lançuar në fillim të qershorit, platforma globale e transmetimit të muzikës dhe teknologjisë lëshoi ​​letrën e saj të parë në Web3 Napster kishte njoftuar tashmë se ishte blerë nga një konsorcium i udhëhequr nga Hivemind dhe Algorand me qëllimin për të zgjeruar gjendjen e tij ekzistuese. biznesi duke përdorur blockchain Token i ri $ NAPSTER do të forcojë marrëdhëniet me krijuesit e muzikës, mbajtësit e të drejtave dhe fansat Napster Music Inc., shërbimi i transmetimit ...

Napster Music Inc., shërbimi i transmetimit të muzikës, njoftoi sot lëshimin e Litepaper V1 duke përshkruar planet e tij për aplikimin e teknologjisë Web3 në biznesin e tij ekzistues dhe miliona përdorues për të përmirësuar ndërveprimet midis krijuesve të muzikës, mbajtësve të të drejtave dhe fansave. Subjekti i ri, Napster Innovation Foundation, do të lëshojë tokena $ NAPSTER duke përdorur protokollin Algorand blockchain për të përmirësuar funksionalitetin e tij ekzistues, si dhe për të zhbllokuar opsione të reja për krijimin e vlerës në kontekstin e transmetimit të muzikës.

"Ne po hyjmë në epokën e transmetimit të muzikës me vlerë të shtuar, i cili është një nga sektorët e paktë të rritjes së biznesit dhe ku adoptimi i teknologjisë blockchain ka menjëherë kuptim për të gjithë," thotë Emmy Lovell, CEO e përkohshme e Napster. “Kjo është një teknologji tek e cila tashmë mbështeten shumë krijuesit e muzikës, dëgjuesit dhe pronarët e pronave intelektuale. Web3 ofron një mundësi për të thelluar, zgjeruar dhe përmirësuar ekosistemin muzikor.

"Napster është një kompani e fortë, e vetë-qëndrueshme dhe një markë ikonë," tha Matt Zhang, themeluesi dhe shefi ekzekutiv i Hivemind, kompania menaxhuese e konsorciumit që bleu Napster. “Investimi ynë në kompani pasqyron një pamje afatgjatë dhe shumë më të gjerë të mjedisit tregtar afatshkurtër të aseteve kripto. Përkundrazi, ne shohim një mundësi të shkëlqyer për të krijuar vlera afatgjatë duke aplikuar programimin Web3 në një biznes ekzistues të mundësuar nga teknologjia.

Për më shumë informacion, komunikoni interesin tuaj dhe shkarkoni Litepaper V1, ju lutemi vizitoni napster.com/web3.

Rreth Napster

Napster ishte kompania e parë që përmbysi industrinë e muzikës në epokën e Web 1.0. Sinonim i muzikës par excellence, emri i saj i ka rrënjët në inovacion. Fillimet e saj janë revolucionare, duke qenë platforma e parë për të imagjinuar sesi do të evoluonte kënaqësia e muzikës në të ardhmen.

Duke përdorur teknologjinë peer-to-peer, e prezantuar në atë kohë nga Napster dhe tani e përdorur në blockchain, mishërimi fillestar i Napster u kishte dhënë fansave një zë, duke krijuar një metodë të re për shpërndarjen e muzikës. Në vitet në vijim biznesi evoluoi në një shërbim plotësisht të autorizuar të transmetimit të muzikës me abonim.

Artikuj të ngjashëm
Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Sot Napster kthehet në rrënjët e tij, duke lançuar një ekosistem të decentralizuar të fokusuar në muzikë në dobi të fansave, krijuesve të muzikës dhe mbajtësve të të drejtave.

Vizitoni Napster në faqe napster.com.

Il testo originale del presente annuncio, redatto nella lingua di partenza, è la versione ufficiale che fa fede. Le traduzioni sono oferton unicamente per comodità del lettore e devono rinviare al testo in lingua originale, che è l'unico giuridicamente valido.

Copyright Business Wire 2022Nick Caley për Napster
(+ 44) 7711 081 843

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023