Comunicati Stampa

Motoreto do të jetë startup-i i parë spanjoll që do të marrë pjesë në Dealerday në Verona, panairi më i madh i automobilave në Evropë.

Dita e Tregtarëve të Automobilave në Verona 2023 është ekspozita kryesore e sektorit të automobilave dhe lëvizshmërisë dhe do të bashkojë të gjithë aktorët kryesorë në këtë sektor, me fokus qëndrueshmërinë.

Startup Motoreto, një platformë lider në automjetet e përdorura, do të jetë kompania e parë spanjolle që do të marrë pjesë në këtë ngjarje. Kohët e fundit ajo u zgjerua në Itali, ku tashmë ka më shumë se 900 përfaqësi dhe mori një investim nga fondi i parë i ndikimit të Spanjës

Më 16, 17 dhe 18 maj, qyteti i Veronës do të bashkojë aktorët kryesorë në sektorët e automobilave dhe të lëvizshmërisë në atë që është bërë panairi më i rëndësishëm tregtar në Evropë për këtë sektor, Dita e Tregtisë së Automobilave.

Qëndrueshmëria

Tema qendrore e eventit, e cila ndryshon çdo vit, do të jetë qëndrueshmëria, elementi qendror që do t'i japë jetë zgjidhjeve dhe shërbimeve të ndryshme që do të udhëheqin transformimin e aktivitetit të lëvizshmërisë.

Gjatë këtyre ditëve, protagonistë të Dealerday do të jenë koncesionarë dhe tregtarë të ndryshëm, furnitorë dhe të gjitha kompanitë e zinxhirit që operojnë në industri; në fakt, të gjithë lojtarët në sektor.

Do të ketë gjithashtu disa nga platformat e teknologjisë më shkatërruese në industrinë e automobilave, si p.sh Motoreto, e cila qëndron si kompania e parë spanjolle për t'u zgjedhur për të marrë pjesë në këtë ngjarje. Duke marrë parasysh elementin e qëndrueshmërisë që do të jetë fokusi i ditëve të ndryshme, Motoreto, e cila tashmë ka 900 tregtarë italianë në platformën e saj, sapo ka marrë një investim nga instrumenti i parë i financimit me ndikim që ekziston në Spanjë (First Drop VC). ndërsa modeli dhe zgjidhjet e saj të biznesit synojnë të zbatojnë, në fusha të ndryshme, të Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm (OSS).

Dita e Tregtarit

Në këtë mënyrë, Dealerday përfaqëson një mundësi për të gjithë aktorët e sektorit për t'u takuar, me synimin për të kërkuar dhe propozuar mundësi të reja për inovacion dhe rritje në sektor. 

Artikuj të ngjashëm

“Italia është një vend shumë i rëndësishëm për potencialin e saj të tregut, me mbi 4 milionë makina të shitura aktualisht, duke trefishuar tregun spanjoll, kështu që ne besojmë se Motoreto do të jetë zgjidhja Gjithë në Një që do të përshtatet me nevojat e tregtarëve italianë”, shton Marco Conde. , CEO i Motoreto.

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Ngjarja do të ndahet në fusha të ndryshme, të cilat i përkasin zonës së biznesit, Meeting in Synergy, Startup Area dhe Startup Generation Awards, ku të gjithë lojtarët në zinxhirin e sektorit të automobilave do të mund të ekspozojnë biznesin dhe zgjidhjet e tyre, dhe të cilat do të rriten. rrjeti dhe shkëmbimet për të punuar në sinergji.

Motoreto ishte kompania e parë spanjolle që pati mundësinë e hapësirës së saj në panair dhe që konkurroi për çmimin e gjeneratës së fillimit.

Në vitin 2022, gjatë edicionit të kaluar, morën pjesë rreth 5000 lojtarë në sektor; megjithatë, këtë vit presim të kalojmë 8000 tregtarë, të cilëve duhet t'u shtojmë lojtarë të tjerë të industrisë.

BlogInnovazione.it

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023