Comunicati Stampa

P2E.Game lëshon një platformë Web3 që integron SocialFi, GameFi dhe NFT

Në fillim të vitit 2022, P2E.Lojë u lançua nga një grup adhuruesish të lojërave video bazuar në Blockchain dhe mbledhësit NFT, dhe paraqitën një grumbullues informacioni në GameFi dhe NFT.

Pas gjashtë muajsh zhvillimi, P2E.Lojë është lançuar zyrtarisht dhe përfshin katër seksione, Launchpad, Biblioteka e Lojërave, NFT Agregator dhe Lajme, të cilat ofrojnë informacionin më të plotë mbi IDO / IGO dhe ofrojnë strategjitë më të dobishme të lojës për lojtarët.

kjo deklaratë për shtyp përfshin përmbajtje multimediale. Shikoni të gjithë lëshimin këtu: https://www.businesswire.com/news/home/20220628005587/it/

(Grafika: Business Wire)

Ekipi kryesor i P2E.Game përbëhet nga lojtarë me përvojë, investitorë dhe geeks të angazhuar për të krijuar gjurmuesin më të mirë GameFi dhe NFT për t'u prezantuar lojtarëve dhe investitorëve duke kombinuar Blockchain, lojë tradicionale dhe një mekanizëm inovativ ekonomik.

P2E.Game ka lançuar sistemin SocialFi për ridefine marrëdhëniet ndërmjet lojtarëve, platformës dhe projekteve, ku lojtarët do të jenë gjithashtu në gjendje të krijojnë komunitetet e tyre dhe të ndikojnë tek ata.

P2E.Game do të iniciojë gjithashtu qeverisjen e DAO për të lidhur ekologjinë e komunitetit dhe për të krijuar një mjedis fitues për lojtarët, platformat dhe projektet.

P2E.Game do të zbulojë gjithashtu planet airdrop për zgjerimin e saj global. Aktualisht, P2E.Game ka krijuar partneritete strategjike me shumë projekte të famshme NFT dhe GameFi, duke krijuar një aleancë të fortë në dimensione të shumta. Pas gjashtë muajsh, P2E.Game ka arritur në 100.000 përdorues seed. Në zgjerimin e ardhshëm global, P2E.Game do të ndërtojë një platformë grumbullimi të hapur, transparente dhe falas për përdoruesit.

Su P2E.Lojë, Lojtarët mund të gjejnë rezultate dhe krahasime të platformave të ndryshme të nisjes në dimensione të ndryshme si çmimi i tokenit të platformës, kapitali i tregut, TVL, numri i projekteve IDO, ROI.

Artikuj të ngjashëm
Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.
P2E.Game ka lançuar produkte inovative E2E falë marketingut efektiv të Web3 për të ndihmuar projektet të gjejnë audiencën e tyre të synuar në sistemin social P2E, të kryejnë strategji marketingu më efektive dhe të ndërtojnë grupe përdoruesish bazuar në sjelljen e tyre.

Sa i përket bibliotekës së lojërave, P2E.Game ka grumbulluar më shumë se 95% të projekteve GameFi dhe ka krijuar Spotlight për të paraqitur projekte me cilësi të lartë. Përdoruesit mund të gjejnë lojëra sipas tendencave të tregut, progresit të projektit, rezultatit social dhe faktorëve të tjerë që P2E GAME i konsideron të domosdoshëm për të përcaktuar nëse një projekt është i denjë për vëmendje apo jo.

Në grumbullues NFT, P2E.Game mblodhi informacione mbi të gjithë ekologjinë e projekteve NFT të kaluara, aktuale dhe të ardhshme dhe përpiloi renditje, duke ofruar një krahasim gjithëpërfshirës të projekteve në lidhje me TVL, kapitalin e tregut dhe aspekte të tjera nga dimensione të ndryshme.

P2E.Game lançon një platformë unike kushtuar informacionit mbi GameFi e NFT për t'u siguruar lojtarëve një udhëzues 360 ° dhe lajmet më të fundit për t'i ndihmuar ata të hyjnë më lehtë në lojë metaverse.

Copyright Business Wire 2022 Media
Emri i kompanisë: P2E.Game
Kontakt: Jenny Lee
Email: media@p2e.lojë
Faqja e internetit: www.p2e.lojë

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023