Metaverse

Sipas raportit të ri Kearney, 52% e liderëve evropianë të telekomunikacionit dhe mallrave të konsumit presin që metaversi të përbëjë 5-20% të të ardhurave deri në vitin 2030.
Bizneswire 12 Maj 2023
0

- Sipas më shumë se gjysmës (56%) të kompanive kryesore të mallrave të konsumit dhe 59% të…

Ercole Palmeri 8 Prill 2023
0

Ticketmaster, tregu më i madh i biletave në botë, ka ndërmarrë një hap revolucionar në…

BlogInnovazione.it 3 Prill 2023
0

Shenjat e AI do të luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në ekonomi. Shenjat e AI do të përdoren për të…

Ercole Palmeri 1 Prill 2023
0

Tokens.com Corp. ka kënaqësinë të njoftojë se filiali i saj, Metaverse Group, ka hyrë në një…

BlogInnovazione.it Shkurt 6 2023
0

Më shumë se 70% e adoleshentëve kanë frikë nga keqpërdorimi i përmbajtjes së tyre sociale. Për të mitur dhe…

Ercole Palmeri Tetor 15 2022
0

Decentraland dhe Sandbox janë mjediset më të njohura zhytëse të bazuara në blockchain, por ...

Ercole Palmeri Tetor 11 2022
0

Universiteti Politeknik i Hong Kongut nisi programin e parë pasuniversitar metavers të qytetit "Master ...

Ercole Palmeri Tetor 6 2022
0

Forcat e rendit do të luftojnë për të depërtuar në Darkverse, i cili mund të bëhet vendi i ri ...

Ercole Palmeri 28 shtator 2022
0

Ibis Styles ka njoftuar hyrjen e saj të afërt në metaverse, me një galeri arti virtuale…

Ercole Palmeri 25 shtator 2022
0

Hulumtimet nga IIT në bashkëpunim me La Sapienza tregojnë se aq më pak ndihemi të përfaqësuar...

Ercole Palmeri 7 shtator 2022
0

Marrja e shpejtë: Renault Koreja e Jugut ka vendosur të shkojë në pistën në metaverse në bashkëpunim ...

Ercole Palmeri 6 shtator 2022
0

Rrjeti televiziv dhe radio i Koresë së Jugut MBC ka partnerizuar me The Sandbox për të hapur një…

Ercole Palmeri Gusht 31 2022
0

Startapi i animacionit Invisible Universe ka konceptuar dhe krijuar serinë e tij të re, "The…

Ercole Palmeri Gusht 29 2022
0

Firma japoneze e konsulencës dixhitale Gluon synon të ruajë ndërtesën e Kullës së Kapsulës Nakagin në ...

Ercole Palmeri Gusht 28 2022
0

Meta do të lançojë kufjet e saj të ardhshme VR këtë tetor në konferencën Connect.…

Ercole Palmeri Gusht 26 2022
0

Hapi i ri i Meta-Facebook në metaverse. Pas njoftimit të korrikut, kompania konfirmoi mundësinë, ...

Ercole Palmeri Gusht 3 2022
0

Parashikimet kryesore për gjysmën e dytë të vitit përqendrohen te sulmet në Metaverse, rritja…

Ercole Palmeri Korrik 26 2022
0

Realiteti i shtuar na mahnit gjithnjë e më shumë, kemi vite që flasim për të, janë shpërndarë platforma…

Ercole Palmeri Korrik 19 2022
0

EssilorLuxottica dhe Politecnico di Milano krijojnë Laboratorin e parë të Syzeve Smart EssilorLuxottica, një qendër…

Ercole Palmeri Korrik 8 2022
0

BlabarLAB përmes projektit CryptoPennyBlack, https://cryptopennyblack.io/, ka krijuar një seri NFT-sh të artit dixhital të frymëzuar…