NFT

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspect, një lider në teknologjinë Web3 dhe NFT, u ofron përdoruesve analiza të thelluara të ndjenjave sociale, zbulon me krenari një aleancë…

8 shtator 2023

Ticketmaster miraton teknologjinë Web3 me prezantimin e biletave Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, tregu më i madh i biletave në botë, ka bërë një hap revolucionar në botën e teknologjisë Web3 duke prezantuar…

8 Prill 2023

PËRGJIGJE: "Gjithçka mund të bëhet një aset dixhital" është paradigma që rezulton nga hulumtimi "Tendencat e aseteve dixhitale" të Reply.

Tregu i aseteve dixhitale po rritet në mënyrë eksponenciale dhe tani, falë teknologjisë blockchain dhe gjeneratës së re të operatorëve…

March 24 2023

Galleria Nazionale lançon koleksionin e parë ekskluziv NFT

Për të festuar momentin historik të vizitorit të miliontë të ekspozitës "Time is Out of Joint", e arritur në qershor 2022, Galleria…

Shkurt 5 2023

Game of Thrones NFT nga Warner Bros. Discovery dhe HBO

Game of Thrones NFT në dispozicion së shpejti. "Winter is Coming", Warner Bros. Discovery (WBD) dhe HBO kanë bashkëpunuar me…

Dhjetor 21 2022

Gjykatësi i Gjykatës së Lartë të Singaporit vendos që NFT-të mund të konsiderohen një formë pronësie

Gjykatësi e dha këtë vendim pasi dha një urdhër për të bllokuar shitjen e një Bored Ape NFT për ...

Tetor 24 2022

Kujdes nga Darkverse, ana e errët e metaversit. Trend Micro ka publikuar një studim të ri

Policia do ta ketë të vështirë të depërtojë në Darkverse, i cili mund të bëhet vendi i ri i referencës për zhvillimin ...

Tetor 6 2022

FIFA do të lançojë platformën e re NFT FIFA + Collect

FIFA ka njoftuar se do të lançojë një platformë të re dixhitale për koleksionet NFT, dhe do të quhet FIFA + Collect. Tifozët e...

5 shtator 2022

Universi i padukshëm sjell NFT-të në TV me "The R3al Metaverse"

Startapi i animacionit Invisible Universe ka konceptuar dhe krijuar serinë e saj të re, "The R3al Metaverse", e lansuar të martën e kaluar…

Gusht 31 2022

Tokio: Gluon mban ndërtesën e Kullës së Kapsulës Nakagin, tani të çmontuar, në Metaverse.

Firma japoneze e konsulencës dixhitale Gluon synon të ruajë ndërtesën e Kullës së Kapsulës Nakagin në Tokio, një nga më ...

Gusht 29 2022

NFT çfarë do të thotë, çfarë është dhe si mund ta përdorim atë

NFT ose Non Fungible Token, ose Non Fungible Token. NFT është një objekt dixhital i pa riprodhueshëm, unik Çdo objekt në ...

Gusht 2 2022

Ekuiteti dixhital dhe vlera e aplikacioneve virtuale: çfarë është kapitali dixhital?

Realiteti i shtuar na mahnit gjithnjë e më shumë, prej vitesh po flasim për të, shpërndahen platforma dhe aplikacione që e zbatojnë…

Korrik 26 2022

Snapchat interesohet për NFC si filtra AR

Sipas një mospërfilljeje të publikuar nga The New York Times, Snapchat mund të jetë i interesuar të shfaqë NFT-të si filtra ...

Korrik 17 2022

Lenovo, vepra arti NFT nga Giuseppe Lo Schiavo për linjën e PC Yoga Slim

Lenovo prezantoi bashkëpunimin ekskluziv me artistin ndërkombëtar Giuseppe Lo Schiavo, i njohur ndryshe si Glos, me rastin e mbërritjes së tij në Itali...

Korrik 11 2022

Vula e Parë NFT në botë - Një NFT e re midis historisë së kaluar dhe asaj moderne

BlabarLAB përmes projektit CryptoPennyBlack, https://cryptopennyblack.io/, ka krijuar një seri NFT-sh të artit dixhital të frymëzuar nga pulla e parë në botë,…

Korrik 8 2022

Startup Seacode shpall një raund SEED prej 392.000 € për lançimin e Coverride

Startup-i kalabrez Seacode ka njoftuar mbylljen e një raundi SEED për një total prej 392.000 euro, në mënyrë që të ...

Korrik 5 2022

P2E.Game lëshon një platformë Web3 që integron SocialFi, GameFi dhe NFT

Në fillim të vitit 2022, P2E.Game u lançua nga një grup adhuruesish dhe koleksionistësh të lojërave video të bazuara në blockchain…

Qershor 28 2022

Marrëveshja strategjike midis MY NEO GROUP dhe CRYPTO EXPO MILAN

MY NEO GROUP shpall marrëveshjen strategjike me CRYPTO 2022 EXPO MILAN (CEM), një ngjarje kushtuar blockchain, kriptos, ekosistemeve De.Fi, NFT, ...

Qershor 21 2022

Kreativiteti dhe inovacioni në shërbim të kërkimit: NFT-të e Acaref

Fondacioni që merret me kërkime dhe asistencë për pacientët me Ataksi Spinocerebellar lançon një sistem teknologjik për të financuar ...

25 Maj 2022

HAPËSIRA ITALIANE TANI KA NFT-në e saj

Dizajnerja e talentuar veneciane Cristel Isabel Marcon lançon një koleksion NFT-sh 'hapësinore' dhe kripto-art me mbështetjen e Alessandro Sannini…

Janar 27 2022