BusinessWire

Lattice bashkëpunon me NVIDIA për të përshpejtuar inteligjencën artificiale të skajshme

Lattice bashkëpunon me NVIDIA për të përshpejtuar inteligjencën artificiale të skajshme

Njofton një zgjidhje të integruar që kombinon FPGA rrjete me fuqi të ulët dhe me vonesë të ulët me NVIDIA Orin…

Dhjetor 6 2023

Lattice vazhdon zgjerimin e shpejtë të portofolit të produkteve që mundëson epokën e ardhshme të inovacionit

Lattice prezanton FPGA-të e reja Lattice Avant-G dhe Lattice Avant-X të rangut të mesëm, rafte specifike zgjidhjesh për aplikacione të zgjeruara dhe…

Dhjetor 5 2023

Rainbow, zgjidhja e telefonisë dhe bashkëpunimit e bazuar në cloud nga Alcatel-Lucent Enterprise, merr certifikatën prestigjioze CSPN nga ANSSI

Alcatel-Lucent Enterprise është krenare të njoftojë se platforma e saj e bashkëpunimit, Rainbow™ nga Alcatel-Lucent Enterprise ka arritur Certifikimin…

28 nëntor 2023

BYD arrin në 6 milionë automjete të prodhuara me energji të re

BYD arriti një rezultat historik: gjashtë milionë automjete të reja me energji dolën nga linja e montimit të uzinës...

28 nëntor 2023

Veracode revolucionarizon sigurinë vendase në renë kompjuterike me një dyshe dinamike: DAST Essentials dhe Veracode GitHub App

Lideri i sigurisë në softuerin inteligjent paraqet një mbrojtje të unifikuar kundër kërcënimeve nga programimi në cloud në…

28 nëntor 2023

Softueri financiar autonom i HighRadius merr patentën e gjashtë të AI për funksionalitetin e kapjes së të dhënave të dokumenteve

HighRadius ka krijuar mbi 25 patenta të regjistruara dhe në pritje; më i fundit është dhënë për modele…

28 nëntor 2023

Përgjigja fiton dy çmime AWS Partner 2023: Partneri i vitit për Integruesin e Sistemit EMEA dhe Partneri Global i Vitit për Energjinë dhe Shërbimet Komunale

Përgjigja u vlerësua Partneri i Vitit për Integrimin e Sistemit EMEA dhe Partneri i Vitit në Industrinë Energjisë dhe…

28 nëntor 2023

Dialogu me Luigi Einaudi është i mundur sot, falë inteligjencës artificiale

Fondacioni Einaudi, Fondacioni Compagnia di San Paolo dhe Reply së bashku për ta bërë trashëgiminë kulturore të Luigi Einaudi të aksesueshme për të gjithë.…

28 nëntor 2023

bp zgjedh AssetWise Lifecycle Management Information dhe AssetWise Reliability si standard për menaxhimin e informacionit dhe integritetin e aseteve

Për një qasje të gjerë të ndërmarrjes për menaxhimin e informacionit të aseteve paralelisht me menaxhimin e integritetit strukturor dhe…

27 nëntor 2023

Evlox, Recover dhe Jeanologia lançojnë një koleksion inovativ kapsulash në xhins të ricikluar, REICONICS

Më 23 dhe 24 nëntor, ekspertët e industrisë së tekstilit Recover™, Evlox dhe Jeanologia do të prezantojnë REICONICS, kapsulën e tyre të re…

24 nëntor 2023

OPPSCIENCE prezanton SPECTRA 2.2.0 në Milipol Paris 2023: një përparim në teknologjitë e menaxhimit të analizës së inteligjencës (IAM) për zbatimin e ligjit

OPPSCIENCE njofton lançimin e versionit më të fundit të zgjidhjes së saj të dedikuar për zbatimin e ligjit: SPECTRA 2.2.0, i prezantuar ekskluzivisht në Milipol…

22 nëntor 2023

Mary Kay Inc. shpall një partneritet me Aleancën Global Shea që synon promovimin e qëndrueshmërisë dhe autonomisë së plotë për gratë

Mary Kay Inc është jashtëzakonisht e kënaqur të njoftojë se është bërë anëtare e Global Shea Alliance (GSA), një shoqatë e…

22 nëntor 2023

KYMCO nis revolucionin elektrik në EICMA 2023 me zgjidhjen inovative Ionex EV

Duke u bazuar në më shumë se 25 vjet në krye të inovacionit në automjetet elektrike (EV), KYMCO njoftoi tre teknologji të reja të Ionex…

21 nëntor 2023

Up Reply merr çmimin e ekselencës së partnerit si pjesë e çmimeve të personalizimit të Dynamic Yield 2023

Up Reply, agjencia e grupit Reply e specializuar në përvojën e klientit dhe rritjen dixhitale, njoftoi sot se është njohur…

20 nëntor 2023

25-të China Hi-Tech përmban risi të jashtëzakonshme nga ekspozues nga e gjithë bota

Panairi i 25-të i teknologjisë së lartë në Kinë (CHTF) po zhvillohet në Shenzhen me sukses të paparë që nga…

20 nëntor 2023

Edicioni i dytë i raportit "Cloud në Shërbimet Financiare" zbulon perspektiva të reja mbi adoptimin e cloud nga institucionet financiare në Evropë dhe në Mbretërinë e Bashkuar

Reply paraqet edicionin e dytë të raportit “Cloud në Shërbimet Financiare”, krijuar në bashkëpunim me Federatën Evropiane të Bankave, Sigurimet…

15 nëntor 2023

SUEZ riciklimi dhe rikuperimi MB partneritet me AMCS në udhëtimin e saj të transformimit dixhital

AMCS, një ofrues kryesor global i softuerit të integruar të bazuar në cloud dhe teknologjive të automjeteve për…

15 nëntor 2023

Thales sjell vërtetimin e gjurmëve të gishtave pa fjalëkalim për bizneset

Karta e re inteligjente biometrike FIDO SafeNet IDPrime i lejon përdoruesit të aksesojnë aplikacionet me lehtësi, të sigurt dhe…

14 nëntor 2023

Anomali njofton bashkëpunimin me Infinigate Group për të zgjeruar bazën e klientëve EMEA

Anomali, lider në modernizimin dhe zgjerimin e operacioneve të sigurisë, njofton bashkëpunimin me Infinigate Group,…

10 nëntor 2023

SusHi Tech Tokyo 2024 - Ngjarja më e madhe e inovacionit në Azi

Në muajt prill dhe maj 2024, ngjarja SusHi Tech Tokyo 2024 do të mbahet në Tokio. Në zonën e Gjirit të Tokios,…

7 nëntor 2023