Qëndrueshmëria

Evlox, Recover dhe Jeanologia lançojnë një koleksion inovativ kapsulash në xhins të ricikluar, REICONICS

Evlox, Recover dhe Jeanologia lançojnë një koleksion inovativ kapsulash në xhins të ricikluar, REICONICS

Më 23 dhe 24 nëntor, ekspertët e industrisë së tekstilit Recover™, Evlox dhe Jeanologia do të prezantojnë REICONICS, kapsulën e tyre të re…

24 nëntor 2023

Mary Kay Inc. shpall një partneritet me Aleancën Global Shea që synon promovimin e qëndrueshmërisë dhe autonomisë së plotë për gratë

Mary Kay Inc është jashtëzakonisht e kënaqur të njoftojë se është bërë anëtare e Global Shea Alliance (GSA), një shoqatë e…

22 nëntor 2023

JAVA SMART GENOA: TRANZICIONI I ENERGJISË NË LËVIZJE, RISHIKIMI I PROJEKTEVE PËR QYTETIN E TË ARDHMËS

Mes projekteve MaaS, PUMS dhe 4 Akset e Forcës, debati mbi lëvizshmërinë urbane dhe peri-urbane në Genova po nxehet…

20 nëntor 2023

JAVA SMART e GENOA-s GJELBËROHET MIDIS ESG-së DHE PUNËVE TË GJELBRA, NDRYSHIMIT KLIMATIK DHE MENAXHIMIT TË MBETURINAVE

Inovacioni dhe mjedisi në qendër të edicionit të 9-të të Javës së zgjuar në Genoa. Nga parimet ESG, shtytësit e rinj për krijimin e vendeve të punës,…

11 nëntor 2023

Gjashtë dekada angazhim: Mary Kay lëshon një raport të thelluar mbi zonat kritike të qëndrueshmërisë

'Raporti Special i Qëndrueshmërisë 2023' thekson ndikimin global që kompania prestigjioze e produkteve të bukurisë ka pasur për 60 vjet…

7 nëntor 2023

FIAT tregon rrugën e tij drejt lëvizshmërisë urbane më të qëndrueshme në "Rom-E Eco-Stainability and Future 2023"

Prezencë e konsiderueshme e FIAT-it në edicionin e tretë të festivalit Rom-E Eco qëndrueshmëria dhe e ardhmja, tre ditë tërësisht kushtuar zhvillimit të gjelbër…

Tetor 9 2023

Teknologjia: automobila, pëlhura të reja inteligjente dhe jeshile nga fibra karboni të ricikluar

Projekti inovativ TEX-STYLE lindi nga ideja e integrimit të elektronikës në pëlhura. Kombinimi inovativ i brendshëm i makinës falë përdorimit të…

Tetor 5 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

BeniCaros® Precision Prebiotic fiton çmimin global për inovacionin e shëndetit me bazë bimore

BeniCaros ® është një prebiotik me precizion me dozë të ulët nga NutriLeads BV. BeniCaros ® u shpall produkti më i mirë në kategorinë e Inovacionit…

12 shtator 2023

Inclusyon ka lindur, kompania rekrutuese e specializuar në mënyrë unike në kërkimin dhe përzgjedhjen e personelit që i përkasin kategorive të mbrojtura

Me qendër në Milano, është një nga kompanitë e pakta në Evropë që është plotësisht e specializuar në kërkimin dhe përzgjedhjen e…

Gusht 29 2023

Autel Energy prezanton MaxiCharger AC Ultra, stacionin më të fuqishëm të karikimit të automjeteve elektrike në botë, në tregjet evropiane

Autel Energy, një kompani lider në prodhimin e produkteve për karikimin e makinave elektrike, sot njofton disponueshmërinë e të famshmeve…

Gusht 28 2023

HCL dhe UpLink ftojnë aplikacione në mbarë botën për sfidën e dytë të iniciativës së inovacionit të Aquapreneur

HCL, një konglomerat global dhe UpLink, platforma e hapur e inovacionit e Forumit Ekonomik Botëror, shpallin aplikime të hapura për…

Gusht 23 2023

AVEVA shpall Konkursin e saj të Simulimit të Procesit 2023 për Studentët e Inxhinierisë Kimike në Amerikën e Veriut dhe Evropë

AVEVA, një kompani lider në prodhimin e softuerit industrial, e aftë për të udhëhequr transformimin dixhital dhe në emër të qëndrueshmërisë në…

Gusht 8 2023

Motoreto do të jetë startup-i i parë spanjoll që do të marrë pjesë në Dealerday në Verona, panairi më i madh i automobilave në Evropë.

Dita e Tregtarëve të Automobilave në Verona 2023 është ekspozita kryesore e sektorit të automobilave dhe lëvizshmërisë dhe do të bashkojë të gjithë…

17 Maj 2023

Evlox nënshkruan një marrëveshje trevjeçare për të inkorporuar fibrat e pambukut të ricikluar Recover™ në prodhimin e saj të xhinseve

Evlox dhe Recover™ kanë nënshkruar një marrëveshje shumëvjeçare me qëllimin e përbashkët të promovimit të teknologjive inovative që do të ndihmojnë përparimin drejt…

20 Prill 2023

Modelet EP600 dhe AC500 nga BLUETTI fitojnë çmimin Red Dot Design 2023

BLUETTI, lider në termocentralet portative, shpall me krenari se produktet e saj EP600 dhe AC500 kanë fituar çmimin prestigjioz…

20 Prill 2023

FEELM thekson nevojën për një strategji të qëndrueshme në samitin e parë mjedisor për industrinë e vapave në Mbretërinë e Bashkuar

FEELM, një markë lider teknologjike, mori fjalën në samitin "Greenprint for Sustainable Vaping".…

March 29 2023

NEUTRALITETI 100% KARBON I ASENDIA ËSHTË CERTIFIKOHET ZYRTArisht

Në vitin 2022, Asendia arriti objektivat e neutralitetit të CO1 2, 3 dhe 2 (186.884 ton…

March 20 2023

OrthoLite® shpall një partneritet ekskluziv me Novamont që synon krijimin e zgjidhjes së parë "rrethore" për materialet sfungjer në këpucë

OrthoLite®, lider botëror në zhvillimin e zgjidhjeve për materiale të qëndrueshme, me performancë të lartë dhe komode të përdorura në këpucë dhe shtrojë, dhe Novamont,…

March 19 2023