Cyber ​​Security

Analiza tremujore e Cisco Talos: emailet e korporatave të synuara nga kriminelët Prodhimi, arsimi dhe shëndetësia janë sektorët më të prekur

Analiza tremujore e Cisco Talos: emailet e korporatave të synuara nga kriminelët Prodhimi, arsimi dhe shëndetësia janë sektorët më të prekur

Kompromisi i emaileve të kompanive u rrit më shumë se dyfish në tre muajt e parë të 2024 krahasuar me tremujorin e fundit të…

14 Maj 2024

Cisco Hypershield dhe blerja e Splunk Fillon epoka e re e sigurisë

Cisco dhe Splunk po i ndihmojnë klientët të përshpejtojnë udhëtimin e tyre drejt Qendrës së Operacioneve të Sigurisë (SOC) të së ardhmes me…

8 Maj 2024

Veeam përmban mbështetjen më të plotë për ransomware, nga mbrojtja te përgjigja dhe rikuperimi

Coveware nga Veeam do të vazhdojë të ofrojë shërbime të reagimit ndaj incidenteve të zhvatjes kibernetike. Coveware do të ofrojë aftësi mjeko-ligjore dhe riparimi…

23 Prill 2024

Veeam: cila është vlera reale e sigurimit kibernetik?

Kërcënimi i sulmeve kibernetike nuk është asgjë e re, por ransomware po rezulton të jetë shumë më efektiv se kurrë…

March 19 2024

Sulmet përmes kodeve QR: këtu janë këshillat nga Cisco Talos

Sa herë kemi përdorur një kod QR për t'u abonuar në një buletin, për të lexuar programimin e…

March 13 2024

Veeam lançon Veeam Data Cloud për të ofruar shërbime të mbrojtjes dhe rikuperimit të të dhënave lider në industri në një platformë të vetme Cloud

Veeam® Software, lideri numër një i pjesës së tregut në mbrojtjen e të dhënave dhe rikuperimin e ransomware, njofton sot…

March 6 2024

Hillstone Networks shton certifikatën Common Criteria EAL4 + në muret e saj të zjarrit të gjeneratës së ardhshme

Certifikimi i pavarur dhe ndërkombëtar i sigurisë për StoneOS 5.5.R9 dhe murin e zjarrit të gjeneratës së ardhshme SG-6000 A-Series të Hillstone…

Shkurt 13 2024

Temenos lançon zbutjen e krimit financiar të vetëshërbimit në Temenos Banking Cloud

Zgjidhja e re SaaS e Temenos për zbutjen e krimit financiar (FCM) i lejon bankat të krijojnë dhe menaxhojnë ...

Shkurt 13 2024

Inovacionet e Thales për menaxhimin e çelësave kriptografikë ndihmojnë organizatat të arrijnë sovranitetin dixhital në mjedise hibride dhe me shumë re

CipherTrust Cloud Key Manager ndihmon organizatat të përmbushin kërkesat e pajtueshmërisë dhe të mbështesin qeverisjen e të dhënave ...

Shkurt 13 2024

SecurityScorecard bashkëpunon me HCLTech për t'u ofruar klientëve një menaxhim holistik dhe proaktiv të sigurisë

SecurityScorecard është i integruar me Qendrën Cyber ​​​​Security Fusion të HCLTech për të monitoruar vazhdimisht kompaninë tuaj dhe ekosistemin e furnitorëve ...

Shkurt 13 2024

Lexoni Inovacionin në gjuhën tuaj

na ndiqni