Hulumtime dhe Sondazhe

Aera Technology njihet si një nga "50 shitësit për t'u parë" të Spend Matters

Pionieri i Teknologjisë së Inteligjencës së Vendimeve Aera, lidh hendekun midis prokurimit dhe zinxhirit të furnizimit për të menaxhuar shpenzimet dhe ...

Shkurt 13 2024

Një studim i ri i besimit dixhital nxjerr në pah boshllëqet, përfitimet dhe këshillat kryesore për transformimin dixhital të së ardhmes

SCHAUMBURG, Ill .-- (BUSINESS WIRE) - Ndërsa kompanitë në mbarë botën nxitojnë drejt transformimit dixhital, raporti i anketës së gjendjes dixhitale ...

Shkurt 13 2024

Shkarkimi i ventrikulit të majtë me Impella për 30 minuta përpara PCI shoqërohet me zvogëlimin e madhësisë së infarktit në pacientët STEMI

Rezultatet nga një analizë e re për protokollin e të dhënave nga studimi pilot i segmentit ST të infarktit të miokardit nga dera në shkarkim (STEMI DTU) tregojnë një…

Shkurt 13 2024

AUTEL prezanton zgjidhjet e karikimit dhe linjat e plota të produkteve për tregun pasardhës të automobilave në Automechanika dhe fiton çmimin e inovacionit

FRANKFURT AM MAIN, Gjermani - (BUSINESS WIRE) - AUTEL (AUTEL EUROPE GmbH), një ofrues kryesor i zgjidhjeve dhe produkteve të karikimit të automjeteve elektrike…

Shkurt 13 2024

Boomi fiton Çmimin Ndërkombëtar të Kompanisë Stevie® të Vitit dhe Inovacionit të Produkteve në International Business Awards 2022

Kompania globale dhe lider në kategorinë SaaS vazhdon një seri çmimesh me njohje si një kompani lider në ...

Shkurt 13 2024

Kërkimet e Kërcënimeve Kibernetike të Rrjeteve A10 zbulojnë dhe gjurmojnë origjinën e sulmeve DDoS, duke raportuar mbi 15 milion armë

Kjo është bërë e ditur nga raporti i kompanisë amerikane. Bizneset po përdorin gjithnjë e më shumë parimet Zero Trust për të mbrojtur infrastrukturën e tyre dixhitale. ËSHTË…

Shkurt 13 2024

Kompanitë dhe individët që drejtojnë përparimet mjekësore, drejtimin e inovacionit dhe formësimin e së ardhmes së Biopharma dhe kujdesit shëndetësor

Darka gala për të festuar Fierce 50 do të zhvillohet më 5 dhjetor në New York City Fierce Pharma, Fierce…

Shkurt 13 2024

BAI shpall finalistët e Çmimit Global të Inovacionit për 2022

BAI ka shpallur finalistët e Çmimeve të 12-ta Vjetore Globale të Inovacionit BAI, çmimi kryesor i inovacionit për…

Shkurt 13 2024

Verimatrix Streamkeeper fiton Çmimin e Sigurisë së të Ardhurave VideoTech për 2022

Njohja më e fundit e industrisë vërteton më tej Streamkeeper si zgjidhjen e suksesshme dhe inovative të bazuar në cloud për…

Shkurt 13 2024

Gjetjet e reja të kërkimit të AI tregojnë përshpejtim në vendosjen e qendrave të të dhënave

CoreSite, Ericsson dhe firma e kërkimit të tregut Heaving Reading kryejnë një anketë me drejtuesit e IT dhe furnizuesit e…

Shkurt 13 2024

CTO i Hillstone Networks Tim Liu diskuton tendencat e sigurisë kibernetike për vitin 2024

Hillstone Networks ka publikuar retrospektivën vjetore dhe parashikimet nga Dhoma e CTO. Në vitin 2024, sektori i sigurisë kibernetike…

Dhjetor 27 2023

Raporti i Tregut Global i Menaxhimit të Higjienës Spitalore 2023: 3 fusha kyçe të inovacionit qëndrojnë në inteligjencën artificiale dhe inovacionin dixhital, robotikën, pajtueshmërinë me higjienën dhe monitorimin

Raporti "Tregu Global i Menaxhimit të Higjienës Spitalore - Analiza dhe Parashikimi, 2022-2032" është shtuar në ofertën e ResearchAndMarkets.com. Tregu global i…

Dhjetor 13 2023

Nim, Observatori Verilindor mbi ekonominë e inovacionit, ka lindur

Observatori Veri-Lindor mbi Ekonominë e Inovacionit është i lindur Nim, (Numbers Innovation Motion) është një projekt i Distriktit Vizionar Galileo i krijuar në bashkëpunim…

Dhjetor 7 2023

Raporti i Rishikimit Strategjik Global të Clear Aligners 2023

Tregu global i linjës së qartë do të arrijë në 29,9 miliardë dollarë deri në vitin 2030 Tregu global pritet të…

Dhjetor 5 2023

Tendencat dhe risitë në tregun e agjentëve ushqimorë kundër grimcimit

Tregu i agjentëve kundër ngurtësimit të ushqimit luan një rol vendimtar në industrinë ushqimore. Këta agjentë janë aditivë që parandalojnë formimin e gunga…

Dhjetor 4 2023

Inovacionet radikale takohen me zgjidhje të qëndrueshme: zhyteni në epokën e re të polimereve në konferencën PE, PP dhe PET të defosilizuar

Oferta e ResearchAndMarkets.com i është shtuar konferenca "PE, PP & PET e qëndrueshme e defosilizuar". Peizazhi i industrisë kimike dhe polimerike po kalon…

Dhjetor 4 2023

Raporti i Tregut Global të Bllokuesve Beta 2023: Inovacioni i produktit nxit rritjen në tregun e bllokuesve beta

 Ofertës së ResearchAndMarkets.com i është shtuar "Raporti Global i Tregut të Bllokuesve Beta 2023". Tregu global i bllokuesve beta pritet të rritet…

24 nëntor 2023

Raporti i Analizës dhe Parashikimit të Tregut Azi-Paqësor 6G 2023-2029 dhe 2035: Zhbllokoni risitë dhe modelet e reja të biznesit që nxisin mundësi të reja

Raporti "Tregu 6G Azi-Paqësor - Analiza dhe Parashikimi, 2029-2035" është shtuar në ofertën e ResearchAndMarkets.com. Tregu Azi-Paqësor 6G pritet të…

21 nëntor 2023

Automatizimi dhe trajnimi janë shtytësit kryesorë të sigurisë së softuerit për industrinë e shërbimeve financiare, sipas Veracode

72% e aplikacioneve të shërbimeve financiare përmbajnë të meta sigurie; Skanimet e lëshuara nga API dhe trajnimi ndërveprues i sigurisë…

Tetor 25 2023