BlogInnovazione.it

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023

BeniCaros® Precision Prebiotic fiton çmimin global për inovacionin e shëndetit me bazë bimore

BeniCaros ® është një prebiotik me precizion me dozë të ulët nga NutriLeads BV. BeniCaros ® u shpall produkti më i mirë në kategorinë e Inovacionit…

12 shtator 2023

Inspektoni partnerët me Ronin për të fuqizuar inovacionin me shumë zinxhirë

Inspect, një lider në teknologjinë Web3 dhe NFT, u ofron përdoruesve analiza të thelluara të ndjenjave sociale, zbulon me krenari një aleancë…

8 shtator 2023

Tregu global i trajtimit Osteogenesis Imperfecta i Osteogjenezës, Sipas Rrugëve të Dorëzimit të Barnave dhe sipas Rajonit: Madhësia, Shpërndarja, Analiza e Perspektivës dhe Mundësive, 2023 – 2030

Osteogenesis imperfecta është një sëmundje gjenetike që prek kockat dhe gjithashtu pengon trupin të ndërtojë kocka të forta. Kjo…

7 shtator 2023

Përdorimi i teknologjisë inovative për mbrojtjen e Made in Italy: Caffè Musetti zbaton blockchain

Musetti, një kompani historike në sektorin e kafesë, ka njoftuar zbatimin e teknologjisë blockchain për të garantuar gjurmueshmërinë dhe transparencën…

6 shtator 2023

Ide brilante: LUCILLA është llamba e parë portative kundër mushkonjave

MB Lighting Studio komunikoni nisjen, në platformë Kickstarter, i llambës portative inovative kundër mushkonjave: LUCILLA. “Djemtë” e MB…

6 shtator 2023

Getac vazhdon të shtyjë kufijtë e inovacionit me pajisjet e para të forta me teknologjinë e integruar LiFi

Getac sot njoftoi se ka integruar me sukses teknologjinë LiFi në pajisjet e saj të forta si pjesë e një…

5 shtator 2023

Java e Teknologjisë Italiane 2023, fokus i veçantë në inteligjencën artificiale: lidhje me Sam Altman të OpenAI

Java e Teknologjisë Italiane do të mbahet nga 27 deri më 29 shtator në OGR në Torino gjatë inaugurimit më 27 shtator,…

5 shtator 2023

Inovacion teknologjik në sektorin e pajisjeve elektroshtëpiake

Beko, lider global në pajisjet elektroshtëpiake, ka lançuar gjeneratën e re të produkteve të stilit të jetesës…

2 shtator 2023

Jeton dhe West Ham United arrijnë marrëveshje shumëvjeçare sponsorizimi

Jeton Wallet është i lumtur të njoftojë një zgjatje disa vjeçare të partneritetit të saj me West Ham United.

Gusht 29 2023

Inclusyon ka lindur, kompania rekrutuese e specializuar në mënyrë unike në kërkimin dhe përzgjedhjen e personelit që i përkasin kategorive të mbrojtura

Me qendër në Milano, është një nga kompanitë e pakta në Evropë që është plotësisht e specializuar në kërkimin dhe përzgjedhjen e…

Gusht 29 2023

Teknologji inovative në menaxhimin e verdhëzës: Ne analizojmë ndikimin e njehsorit të verdhëzës

Verdhëza është një gjendje e karakterizuar nga zverdhja e lëkurës dhe syve, prek individë të të gjitha moshave dhe mund të rezultojë…

Gusht 26 2023

BOC Sciences prezanton platformën e re të biokonjugimit XDC për të avancuar kërkimin biomjekësor

BOC Sciences, një ofrues kryesor i kimikateve kërkimore dhe shërbimeve të personalizuara, ka zbuluar…

Gusht 24 2023

Inovacioni teknologjik: Përparimet në shërbimet laboratorike klinike

Përparimet teknologjike kanë revolucionarizuar shërbimet laboratorike klinike, duke përmirësuar saktësinë, efikasitetin dhe shtrirjen e testimit diagnostik. Këto…

Gusht 17 2023

Teknika novatore për trurin: Një udhëtim në fushën revolucionare të optogjenetikës

Truri i njeriut, qendra komplekse komanduese e trupave tanë, ka magjepsur prej kohësh shkencëtarët dhe studiuesit. Vitet e fundit ai ka…

Gusht 15 2023