Artikuj

Roli i shenjave të AI në të ardhmen e metaversit

Shenjat e AI do të luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në ekonomi. Shenjat e AI do të përdoren për të financuar zhvillimin e aplikacioneve dhe shërbimeve të reja metaverse. Kjo do të sigurojë një burim të ri financimi për sipërmarrësit metavers dhe do t'i lejojë ata të zbatojnë idetë e tyre më shpejt dhe në mënyrë më efikase.

Cilat janë shenjat e AI?

Shenjat e AI janë perëndi shenjë kripto lidhur me një projekt të supozuar të decentralizuar që përdor algoritme inteligjente për të kryer disa funksione.

Këto projekte bazohen në një algoritëm inteligjent që mbledh dhe përpunon lajme, ose informacione ose lloje të tjera të dhënash, për t'i bërë ato të disponueshme për përdoruesit dhe kompanitë që ata paguajnë për shërbimin përmes shenjës AI ne detyre. Në këto sisteme ka aktorë që shesin të dhëna dhe të tjerë që blejnë të dhëna, me garancinë për të gjithë një pseudoanonimitet të dhënë nga protokollet e decentralizuara.

Në praktikë përdoret platforma e pretenduar e blockchain të sigurojë origjinën e të dhënave të përpunuara nga inteligjenca artificiale, ose për të garantuar pseudo anonimitetin e përdoruesve që ngarkojnë informacionin ose që e përdorin atë për një tarifë të paguar me tokenin AI.

Disa nga këto argumente janë të lidhura me ato reale tregje publike ku mund të shisni dhe blini të dhëna të përpunuara nga AI. Një projekt i tillë është Protokolli i Oqeanit i mundësuar nga token OCEAN.

Shenja AI OCEAN nuk është gjë tjetër veçse një Shenja ERC-20 krijuar në blockchain Ethereum. Prandaj një aplikacion, një ekosistem i decentralizuar që mbështetet në rrjet Ethereum për të ofruar një shërbim.

Si funksionojnë shenjat e AI?

Shenjat e AI nuk janë gjë tjetër veçse të kriptosheneve normale gjeneruar përmes zinxhirit të bllokut Ethereum ose platformave të tjera të decentralizuara.

Në rastin e shenjave të AI të krijuara në zinxhirin e bllokut Ethereum, ata janë perëndi argumentet e zakonshme ERC-20 si gjithë të tjerët.

Artikuj të ngjashëm

Çfarë i dallon këto shenja është lidhja e tyre me një shërbim të ofruar nëpërmjet një inteligjence artificiale.

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Një shenjë e pavarur e AI, pra e krijuar në një Blockchain e gjitha e tij është DBC, dhe ai është i lidhur me platformën DeepBrain Chain.

E ardhmja e shenjave të AI

Ndërsa bizneset dhe individët kalojnë gjithnjë e më shumë kohë në mjedise të realitet virtual (VR), realiteti i shtuar (AR) dhe realiteti i përzier (MR), nevoja për inteligjencë artificiale (AI) për të fuqizuar këto përvoja vetëm do të rritet.

Shenjat e AI do të jenë një shtytës kryesor i ekonomisë metaverse, duke ushqyer një mori përvojash që do të përbëjnë këtë botë të re. 

Shenjat e AI do të bëhen monedha kryesore e metaverse dhe do të përdoret për të fuqizuar të gjitha transaksionet brenda metaverse. Kjo do të krijojë një ekonomi të metaverse më efikase dhe të sigurta, si dhe reduktimin e komisioneve të lidhura me metodat tradicionale të pagesës.

Shenjat e AI do të bëhen monedha kryesore e metaverse dhe do të përdoret për të fuqizuar të gjitha transaksionet brenda metaverse. Kjo do të krijojë një ekonomi metaverse më efikase dhe të sigurt, si dhe do të ulë tarifat që lidhen me metodat tradicionale të pagesës.

BlogInnovazione.it

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023