Inteligjenca artificiale

Metanomic blen Intoolab, zhvilluesin e motorit të parë të inteligjencës artificiale të bazuar në Bayesian

Kjo blerje do t'i ndihmojë zhvilluesit të krijojnë ekonomi më të mira të lojërave video dhe përvoja në Web3 përmes njohurive të thella të lojtarëve dhe analizave të të dhënave Sot Metanomic (https://www.metanomic.net/) njofton blerjen e Intoolab AI (https: / /www.intoolab .com/), një kompani e specializuar në inteligjencën artificiale të bazuar në rrjetet Bayesian, për të zgjeruar dhe përmirësuar analitikën e të dhënave dhe inteligjencën artificiale në lojërat video dhe Web3.

Sot Metanomic (https://www.metanomic.net/) njofton blerjen e Intoolab AI (https://www.intoolab.com/), një kompani e specializuar në inteligjencën artificiale bazuar në rrjetet Bayesian, për të zgjeruar dhe përmirësuar analitikën e të dhënave dhe inteligjencën artificiale në lojërat video dhe Web3. Kjo blerje zgjeron infrastrukturën aktuale të ekonomisë së lojërave të Metanomic, e cila u lejon zhvilluesve të krijojnë, simulojnë dhe ekzekutojnë ekonomi të ekuilibruar të lojës dhe loops bazë të lojës në një mjedis të drejtpërdrejtë dhe në kohë reale.

Shtimi i inteligjencës artificiale i ndihmon zhvilluesit të krijojnë përvoja më të mira përmes njohurive inteligjente në sjelljen e lojtarëve gjatë kohës së ekzekutimit.

Il testo originale del presente annuncio, redatto nella lingua di partenza, è la versione ufficiale che fa fede. Le traduzioni sono oferton unicamente per comodità del lettore e devono rinviare al testo in lingua originale, che è l'unico giuridicamente valido.

Artikuj të ngjashëm
Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Copyright Business Wire 2022 Graeme Fraser, Menaxher Global Marketingu
Telefoni: 07792 758929
Email: graeme@metanomic.net

permalinkhttp://www.businesswire.com/news/home/20220517005125/it/

Buletini i inovacionit
Mos humbisni lajmet më të rëndësishme mbi inovacionin. Regjistrohuni për t'i marrë ato me email.

Artikujt e fundit

Përgjigja e bën të disponueshme MLFRAME Reply, një kornizë e bazuar në inteligjencën artificiale gjeneruese të aplikuar për zhvillimin dhe ndarjen e njohurive

Reply njofton nisjen e MLFRAME Reply, një kornizë e re gjeneruese e inteligjencës artificiale për baza heterogjene njohurish. Projektuar…

23 shtator 2023

Fillesat më inovative të shpërblyera: 10 finalistët e ÇMIMIT MASTER STARTUP ITALIAN (IMSA) 2023

Çmimi IMSA për startup-et e rinj të lindur nga kërkimet brenda universiteteve dhe…

22 shtator 2023

Udhëheqësit e mendimit në Forumin e Çmimit të Qëndrueshmërisë Zayed theksojnë mënyrat për të çuar përpara përparimin për njerëzit dhe planetin

Çmimi Zayed për Qëndrueshmërinë është çmimi global i Emirateve të Bashkuara Arabe për qëndrueshmërinë dhe angazhimin humanitar.…

22 shtator 2023

Reply merr 4 Çmime Oracle EMEA Cluster Partner në kategoritë Inovacioni, Ndikimi i Biznesit dhe Suksesi i Klientit

Reply, një konsulencë globale dhe integrues i sistemit dhe Ofruesi i Shërbimit i Menaxhuar i Oracle Cloud, njofton se ka marrë…

19 shtator 2023

MasterZ, Masteri më i madh Blockchain dhe WEB 3.0 në Evropë, lançon një platformë të re kushtuar mësimit, praktikës dhe punës

MasterZ Blockchain, rrit vlerën për Masterin më të madh të Ekselencës WEB 3.0 në Evropë. Skuadra tërësisht italiane…

19 shtator 2023

Çmimi Zayed Sustainability Prize shpall 33 finalistë që avancojnë iniciativat globale të qëndrueshmërisë

33 finalistë të përzgjedhur nga 5.213 aplikime në 163 vende Finalistët avokojnë për veprim klimatik me ndikim dhe mbështesin aksesin në energji të pastër,…

18 shtator 2023

Tendencat dhe risitë në zhvillim në kërkimin biologjik: nga stoli në shtrat

Biologët janë shfaqur si një klasë farmaceutike novatore, duke revolucionarizuar fushën e mjekësisë përmes terapive të synuara. PËR…

17 shtator 2023

3D Systems thjeshton prodhimin dhe nxit inovacionin e vazhdueshëm duke siguruar prodhimin e platformave shtesë të ndërtimit

Sigurimi i printerëve për prodhimin e metaleve dhe polimereve në fabrikat në Riom, Francë dhe Rock Hill, Karolina…

17 shtator 2023

Biognosys paraqet risitë teknologjike dhe përparimet shkencore për ta bërë proteomën të përdorshme për kërkimin e shkencave të jetës në Kongresin Botëror HUPO 2023

Analiza e të dhënave pa bibliotekë, e fuqizuar nga mësimi i makinerive me Spectronaut ® 18 ofron sasi dhe xhiro të proteinave lider në industri…

16 shtator 2023

Mattermost lançon partneritete të reja për të nxitur risi dhe adoptim më të madh në sektorin publik

Mattermost përmban një ekosistem të zgjeruar të aleatëve me një theks në rastet e reja të përdorimit të DoD për zgjidhje…

16 shtator 2023