Wulan: May 2023

Proptech: Revolusi Digital ing Industri Real Estat ing 'We Make Future'

Proptech: Revolusi Digital ing Industri Real Estat ing 'We Make Future'

Saka 15 nganti 17 Juni WMF, Certified International Fair, bakal menehi kesempatan kanggo sesambungan karo inovasi sing paling apik…

31 May 2023

Python lan cara majeng, dunder fungsi kanggo program luwih

Python minangka basa pemrograman sing apik banget, lan kaya sing disorot dening GitHub, iki uga dadi basa paling populer nomer loro ing taun 2022.…

27 May 2023

API Laravel: Cara nggawe lan nguji API RESTful

Kerangka Laravel ngirit wektu pangembang kanthi milih konvensi tinimbang konfigurasi. Laravel duwe tujuan kanggo berkembang bebarengan ...

23 May 2023

Parsing teks nggunakake chatGPT

Analisis teks, utawa pertambangan teks, minangka teknik dhasar kanggo ngekstrak wawasan sing penting saka data tekstual sing akeh…

16 May 2023

Perusahaan implan otak Elon Musk, Neuralink, lagi nyiapake kanggo nyoba piranti kasebut ing manungsa

Perusahaan implan otak Elon Musk, Neuralink, kepengin nyoba piranti kasebut ing manungsa ...

7 May 2023

Individualis lan transhumans

"Aku dadi wali kuburan es, ing ngendi sisa-sisa wong-wong sing teka kanggo ngganti ...

6 May 2023

Aturan proteksi data OpenAI lan EU, sawise Italia luwih akeh watesan sing bakal teka

OpenAI bisa nanggapi kanthi positif marang panguwasa data Italia lan ngangkat larangan efektif ing negara kasebut ing ChatGPT pungkasan…

5 May 2023

Kepiye intelijen buatan bakal ngganti industri musik

Ana wektu nalika label rekaman banget nentang streaming musik. Kecerdasan buatan ngganti…

4 May 2023

Vignette dalan elektronik ing Republik Ceko

Kenyamanan lelungan kanggo akeh wong tegese bisa mlaku-mlaku kanthi mobil. Ing Eropa ana akeh…

4 May 2023

Geoffrey Hinton 'Godfather of Artificial Intelligence' mundur saka Google lan ngomong babagan bebaya teknologi

Hinton bubar metu saka pakaryan ing Google kanggo ngomong kanthi bebas babagan risiko AI, miturut wawancara karo 75 taun ...

2 May 2023

Laporan Tren Pencetakan 2024D Protolabs 3 Nuduhake Pasar Regane $22 Milyar lan Nuduhake 10 Tren Anyar

Pasar percetakan 3D global ing 2023 ngluwihi 22 milyar dolar, mundhak 26,8% dibandhingake karo…

15 July 2024

AI ing marketing digital, ing ngendi UKM Italia kanggo Traction, 70% kudu diwiwiti saka infrastruktur data sing padhet

Apa tingkat perhatian UKM Italia marang intelijen buatan kanggo pemasaran digital? Lan apa sing…

14 July 2024

dilium ngumumake peluncuran 3DtoMe ing Apple Vision Pro: jaman anyar kanggo Desain 3D lan Kolaborasi Spasial

dilium, UKM Italia sing inovatif ing desain lan pangembangan proyek adhedhasar Teknologi Frontier kanggo evolusi digital…

14 July 2024

Hellotickets Perkiraan Konser Taylor Swift Bakal Nyuntikake €42 Juta Ing Ekonomi Milan

Tanggal 13 lan 14 Juli, para penggemar Swiftie lokal ing Milan lan liyane bakal nyekseni…

13 July 2024

OpenAI wis nemtokake cara kanggo definambah daya sistem Artificial Intelligence sawijining

OpenAI wis nggawe cara kanggo definyaring tingkat intelijen sistem intelijen buatan. Metode kasebut nemtokake…

12 July 2024

NATO bakal nganyari strategi intelijen buatan

NATO bakal nganyari strategi intelijen buatan. Iki bakal kalebu Artificial Intelligence kanggo ngatasi peningkatan serangan…

10 July 2024

Ewonan buruh Samsung ngluncurake mogok tanpa wates babagan gaji

Buruh Korea Selatan ing Samsung Electronics ngarahake ngganggu jalur produksi chip. Samsung ujar manawa ora…

10 July 2024

Inovasi lan Tantangan ing Sektor Minyak & Gas: Analisis Biaya Pangopènan ing 2024

Ing taun-taun pungkasan, industri minyak & gas wis ngalami owah-owahan drastis, kanthi fokus khusus ing biaya…

10 July 2024

Ngleksanakake prinsip SOLID ing Laravel: conto lengkap

SOLID minangka sakumpulan prinsip kanggo ngembangake piranti lunak berorientasi obyek. Prinsip kasebut mbantu njamin yen…

9 July 2024

Cara nambah React js menyang Laravel 11 karo Vite

Laravel 11 lan React.js minangka kombinasi sing apik kanggo nulis kode sing resik lan efisien. Ing tutorial iki, kita bakal weruh carane nambah React js menyang Laravel 11 karo Vite: saka versi ...

9 July 2024

Pemenang kontes kecantikan AI pisanan ing donya wis dianugerahi

Fanvue World AI Creator Awards minangka kompetisi kecantikan pertama kanggo "industri influencer AI".

8 July 2024

Laravel 11 lan Vue.js: Nuntun ing Vue.js

Laravel 11 lan Vue.js minangka kombinasi sing apik kanggo nulis kode sing resik lan efisien. Ing tutorial iki, ayo dideleng bebarengan carane…

7 July 2024

Apple ing dewan direksi OpenAI kanthi peran pengamat

Apple bakal njupuk peran pengamat ing dewan direksi OpenAI. Peran dewan disepakati minangka…

7 July 2024

Wimbledon nggunakake AI kanggo nglindhungi pemain saka sengit

Layanan Threat Matrix ngawasi profil media sosial lan nglaporake ancaman pati, rasisme lan komentar seksis The All…

6 July 2024

Istituto Salute: portal anyar sing dikhususake kanggo kursus pribadi kanggo kesejahteraan psiko-fisik lair

Istituto Salute ngluncurake portal anyar sing darmabakti kanggo kesehatan psiko-fisik, nawakake kursus lan dalan mindfulness khusus kanggo manajemen…

4 July 2024

Tutorial Python: Apa NumPy lan carane nggunakake perpustakaan NumPy ing Python

Python minangka basa canggih sing nduweni kekuwatan lan popularitas kanggo perpustakaan. NumPy minangka salah sawijining…

2 July 2024

Ayo ngilangi telung mitos babagan proteksi data

Yen bisa uga wis dipikirake, saiki proteksi data dadi prioritas saben dina kanggo perusahaan.…

1 July 2024

Wektu lan OpenAI mlebu perjanjian kemitraan kanggo nuduhake konten

Wektu lan OpenAI wis entuk persetujuan kemitraan. Persetujuan kasebut nyedhiyakake OpenAI kanthi akses menyang konten Time, lan…

1 July 2024

Pusat Pelaporan Investigatif nuntut OpenAI lan Microsoft

Sawise New York Times lan publikasi liyane, perusahaan sing ngasilake Mother Jones wis nuntut loro raksasa kasebut ...

30 June 2024

Sinau pesaing ngasilake bisnis anyar. Kene 4 laku apik

Ngusulake dhewe lan entuk kapentingan saka pelanggan biasa lan utamane potensial kadhangkala angel. Nggarap identitas lan strategi…

26 June 2024

Laravel 11 lan Vue.js: kaca Vue karo lapangan Filter lan Urut

Laravel 11 lan Vue.js minangka kombinasi sing apik kanggo nulis kode sing resik lan efisien. Ing tutorial iki, ayo dideleng bebarengan carane…

24 June 2024

Saka barang sing padha karo impen

«Sam lan Claire wis nemokake teknologi kasebut bebarengan, nanging banjur padha mabur. Padha ora digatekake. Padha nguciwakake saben liyane. Ngimpi…

24 June 2024

Laravel 11 lan Vue.js: Desain kaca Vue, Datatable karo API Laravel

Laravel 11 lan Vue.js minangka kombinasi sing apik kanggo nulis kode sing resik lan efisien. Ing tutorial iki, ayo dideleng bebarengan carane…

22 June 2024

Ekspor pesaing: goleki carane sinau

Salah sawijining informasi sing paling penting kanggo perusahaan sing duwe strategi riset ekspor lan negara yaiku ngerti…

22 June 2024

Laravel 11 lan Vue.js: instalasi, konfigurasi lan conto

Laravel 11 lan Vue.js minangka kombinasi sing apik kanggo nulis kode sing resik lan efisien. Ing tutorial iki, ayo dideleng bebarengan carane…

22 June 2024

Plumes Studio Eventi ngluncurake 'Reflections': Immersion ing Kreativitas, Seni lan Emosi

"Inovasi lan Refleksi", lelungan emosional lan pengalaman sensori unik, liwat urip lan karya Monet. Sampeyan golek pengalaman immersive…

17 June 2024

Meta ujar manawa regulator Eropa ngrusak bot AI

Meta ngaso rencana kanggo asisten AI ing Eropa, perusahaan kasebut ngumumake Jumuah. Keputusan kasebut ditindakake sawise…

17 June 2024

Laravel 11 apa Tinker lan carane nggunakake

Tinker minangka REPL PHP interaktif (Read-Eval-Print Loop) sing digabungake langsung menyang Laravel. Tinker ngidini pangembang sesambungan kanthi dinamis karo kabeh…

16 June 2024

Cara nggunakake Proyek lan ngatur Antrian ing Laravel 11

Kerangka Laravel 11 duwe macem-macem fitur lan alat kanggo ngembangake piranti lunak sing resik lan canggih, kalebu Laravel…

15 June 2024

Ing delirium meta-nyata

"Kadhangkala aku rumangsa wis ngrasakake kabeh sing bakal dakrasakake. Lan wiwit saiki aku ora bakal ngrasakake apa-apa sing anyar, ...

15 June 2024

Teknik Gelombang: Wanita Reshaping Masa Depan Pangopènan Nautika

Ing sektor pangopènan nautical, historis didominasi dening tenaga kerja lanang, wanita wiwit nggawe inroads, nggawa…

12 June 2024

Sifat Laravel carane nggawe lan nggunakake Sifat ing project PHP Laravel 11

A Sifat Laravel minangka set metode sing bisa digunakake maneh sing bisa dilebokake ing kelas Laravel. Sifat menehi…

10 June 2024

Inovasi terus-terusan lan manajemen informasi numerik

Jaman digital wis nggawa transformasi sing jero, angka lan petungan minangka titik tumpu inovasi. Ing jaman iki, para…

9 June 2024

Kepiye carane nyukupi kabutuhan panuku B2B?

"tam tam" marketing yaiku nyelidiki lan ngerti kabutuhan pelanggan, kabeh wong ngerti iki. Sawise kabeh, dheweke…

9 June 2024

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI lan UNESCO ngumumake kemitraan anyar

Logo UNESCO lan SEA BEYOND bakal ana ing layar Luna Rossa sajrone Piala Amerika kaping 37…

8 June 2024

Cara ngasilake data tes utawa moyoki karo Pabrik Laravel

Kerangka Laravel dilengkapi akeh fitur kanggo nggawe pangembangan web luwih gampang lan luwih cepet. Salah sawijining fitur…

7 June 2024

Trade Tether TRC20 (USDT) Kanggo Dogecoin (DOGE)

Tether TRC20 minangka stablecoin sing digandhengake karo dolar AS. Iku digawe ing blockchain TRON (TRC20). Keuntungan saka Tether…

6 June 2024

Manajer Ekspor kudu ngerti kapan nyebar lan kapan panen

Dheweke asring takon apa kompromi sing paling apik ing antarane ngembangake bisnis ing pasar lan ngabdiake awake dhewe luwih langsung menyang…

6 June 2024

Cara nggawe perintah PHP Artisan khusus ing Laravel

Artisan nyedhiyakake seperangkat perintah sing migunani kanggo ngasilake proyek Laravel. Kerangka kerja Laravel lan Artisan wis siyap…

6 June 2024

Cara Download Video TikTok Gratis

Penggemar aplikasi media sosial populer TikTok?, banjur sampeyan ngerti sepira angel golek lan ndownload video. Langkah…

5 June 2024

Apa sing anyar ing Divisi 2, World of Warcraft lan Destiny 2 ing 2024

Perkiraan wektu maca: 4 menit Divisi 2 bakal dianyari kanthi signifikan kanthi diluncurake Taun 3 Musim 5,…

31 May 2024

10 + 1 Kriteria Infallible kanggo ngevaluasi lan ngitung potensial pasar

Yen sampeyan bisnis cilik nganti medium, lan sampeyan pengin ngerti kanthi cara sampeyan dhewe ing ngendi target pasar sampeyan…

31 May 2024

Cara nggunakake tampilan lan tata letak ing PowerPoint

Microsoft PowerPoint nyedhiyakake macem-macem jinis alat kanggo nggawe presentasi bisa digunakake, interaktif lan cocog kanggo macem-macem tujuan. Instrumen kasebut…

20 May 2024

Machine learning: Comparison antarane Random Forest lan decision tree

Ing jagad pembelajaran mesin, algoritma alas acak lan wit keputusan duwe peran penting ing kategorisasi lan…

17 May 2024

Carane nambah presentations Power Point, tips migunani

Ana akeh tips lan trik kanggo nggawe presentasi sing apik. Tujuan saka aturan kasebut yaiku kanggo ningkatake efektifitas, kelancaran…

16 May 2024

Kacepetan isih dadi pengungkit pangembangan produk, miturut laporan Protolabs

Laporan "Protolabs Product Development Outlook" dirilis. Priksa kepiye produk anyar digawa menyang pasar saiki.…

16 May 2024

Sekawan pilar Kelestarian

Istilah kelestarian saiki akeh digunakake kanggo nunjukake program, inisiatif lan tumindak sing ditujokake kanggo njaga sumber daya tartamtu.…

15 May 2024

Cara nggabungake data ing Excel

Sembarang operasi bisnis ngasilake akeh data, sanajan ing macem-macem formulir. Ketik data iki kanthi manual saka lembar Excel kanggo…

14 May 2024

Prinsip Segregasi Antarmuka (ISP), prinsip SOLID kaping papat

Prinsip segregasi antarmuka minangka salah siji saka limang prinsip SOLID desain berorientasi obyek. Kelas kudu…

14 May 2024

Cara paling apik ngatur data lan rumus ing Excel, kanggo analisis sing apik

Microsoft Excel minangka alat referensi kanggo analisis data, amarga nawakake akeh fitur kanggo ngatur set data,…

14 May 2024

Apa Filament lan carane nggunakake Filament Laravel

Filament minangka kerangka pangembangan Laravel sing "dicepetake", nyedhiyakake sawetara komponen tumpukan lengkap. Iki dirancang kanggo nyederhanakake proses…

13 May 2024

Ing kontrol Artificial Intelligences

«Aku kudu bali kanggo ngrampungake evolusiku: Aku bakal proyek dhewe ing komputer lan dadi energi murni. Sawise mapan ing…

10 May 2024

Intelijen buatan anyar Google bisa nggawe model DNA, RNA lan "kabeh molekul urip"

Google DeepMind ngenalake versi model intelijen buatan sing luwih apik. Model anyar sing luwih apik nyedhiyakake ora mung…

9 May 2024

Njelajah Arsitektur Modular Laravel

Laravel, sing misuwur amarga sintaksis sing elegan lan fitur sing kuat, uga nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo arsitektur modular. Ana…

9 May 2024

Ngluwihi sisih ekonomi: biaya ransomware sing ora jelas

Ransomware wis ndominasi warta sajrone rong taun kepungkur. Umume wong ngerti manawa serangan…

6 May 2024

Intervensi inovatif ing Augmented Reality, karo panampil Apple ing Poliklinik Catania

Operasi ophthalmoplasty nggunakake penampil komersial Apple Vision Pro ditindakake ing Poliklinik Catania…

3 May 2024

Keuntungan saka Mewarnai Kaca kanggo Bocah-bocah - jagad sihir kanggo kabeh umur

Ngembangake katrampilan motorik sing apik liwat pewarnaan nyiapake bocah kanggo katrampilan sing luwih rumit kaya nulis. Kanggo mewarnai…

2 May 2024

Masa Depan Iki: Kepiye Industri Pengiriman Revolusi Ekonomi Global

Sektor angkatan laut minangka kekuwatan ekonomi global sing sejatine, sing wis ngarahake pasar 150 milyar ...

1 May 2024

Penerbit lan OpenAI menehi tandha persetujuan kanggo ngatur aliran informasi sing diproses dening Artificial Intelligence

Senin kepungkur, Financial Times ngumumake kesepakatan karo OpenAI. FT menehi lisensi jurnalisme kelas donya…

30 April 2024

Pembayaran Online: Mangkene Kepiye Layanan Streaming Nggawe Sampeyan Mbayar Selawase

Mayuta-yuta wong mbayar layanan streaming, mbayar biaya langganan saben wulan. Umume pendapat yen sampeyan…

29 April 2024

Regulator antitrust Inggris mundhakaken weker BigTech liwat GenAI

CMA UK wis ngetokake bebaya babagan prilaku Big Tech ing pasar intelijen buatan. Ana…

18 April 2024

E-commerce ing Italia kanthi + 27% miturut Laporan anyar dening Casaleggio Associati

Laporan taunan Casaleggio Associati babagan pasar E-commerce ing Italia ditampilake. Laporan kanthi irah-irahan "AI-Commerce: perbatasan E-commerce karo ...

17 April 2024

Pola Desain Vs prinsip SOLID, kaluwihan lan cacat

Pola desain teknik minangka solusi tingkat rendah khusus kanggo masalah sing terus-terusan ing desain piranti lunak. Desaine…

11 April 2024

Bagan Excel, apa iku, carane nggawe grafik lan carane milih grafik optimal

Bagan Excel minangka visual sing nggambarake data ing lembar kerja Excel.…

9 April 2024

Cara ngatur Laravel kanggo nggunakake macem-macem database ing Proyek sampeyan

Biasane proyek pangembangan piranti lunak kalebu panggunaan Database kanggo nyimpen data kanthi cara terstruktur. Kanggo proyek…

5 April 2024

Ramalan babagan ancaman cybersecurity kanggo 2030 - miturut Laporan ENISA

Analisis kasebut nyoroti lanskap ancaman sing berkembang kanthi cepet. Organisasi kriminal cyber sing canggih terus adaptasi lan nyempurnakake…

3 April 2024

Platform email GMAIL: evolusi proyek inovatif

Tanggal 1 April 2004, Google ngluncurake platform email Gmail dhewe. Akeh sing ngira manawa Google ngumumake…

2 April 2024

Kepiye carane ngetung jumlah karakter sing ana ing file sing diterbitake online?

Karakter minangka unsur individu saka teks. Bisa awujud aksara, tandha wacan, angka, spasi lan simbol. Saben tembung…

29 Marzo 2024

Pasar Kunci Smart: laporan riset pasar diterbitake

Istilah Pasar Kunci Smart nuduhake industri lan ekosistem ing sekitar produksi, distribusi lan panggunaan…

27 Marzo 2024

Apa pola desain: kenapa digunakake, klasifikasi, pro lan kontra

Ing rekayasa piranti lunak, pola desain minangka solusi optimal kanggo masalah sing umume kedadeyan ing desain piranti lunak. Aku kaya…

26 Marzo 2024

Evolusi teknologi tandha industri

Tandha industri minangka istilah umum sing nyakup sawetara teknik sing digunakake kanggo nggawe tandha permanen ing permukaan…

25 Marzo 2024

Conto Excel Macro sing ditulis nganggo VBA

Conto makro Excel sing prasaja ing ngisor iki ditulis nggunakake VBA Estimasi wektu maca: 3 menit Conto…

25 Marzo 2024

Revolusi Kecerdasan Buatan ing Sektor Minyak & Gas: Menuju Manajemen Inovatif lan Sustainable

Optimasi Proses lan Kelestarian: Wajah Anyar Minyak & Gas Ing sektor Minyak & Gas, integrasi Artificial Intelligence (AI)…

21 Marzo 2024

Komunitas Eropa bakal ngenalake aturan anyar kanggo BigTechs

Platform media sosial kayata X lan TikTok bakal nemoni denda EU amarga moderat, amarga Brussels ngluncurake…

20 Marzo 2024

Apa Orkestrasi Data, tantangan ing Analisis Data

Orkestrasi Data yaiku proses mindhah data siled saka macem-macem lokasi panyimpenan menyang repositori…

17 Marzo 2024

Fungsi statistik Excel: Tutorial karo conto kanggo riset, bagean papat

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median, lan mode kanggo fungsi ...

17 Marzo 2024

Pemasaran ing perusahaan sampeyan dadi gampang karo Squadd, piranti lunak marketing kabeh-ing-siji

Ing pasar Italia sing isih ora biasa karo Software Marketing, Squadd muncul. Piranti lunak manajemen pemasaran kabeh-ing-siji sing misuwur…

6 Marzo 2024

Fungsi Statistik Excel: Tutorial karo Conto, Part Telu

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata nganti distribusi statistik paling rumit lan fungsi…

18 Februari 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

Microsoft Project Baseline utawa Forecast: Iki ora dingerteni

Fungsi Baseline utawa Prakiraan ora dingerteni kanggo akeh, nyatane ing latihan lan kegiatan konsultasi, ana sawetara…

13 Februari 2024

Cara nemokake tugas sing tumpang tindih sing nyebabake konflik sumber daya ing Microsoft Project

Ing desain grojogan, konflik sumber daya minangka kabiasaan ala lan kasunyatan klasik. Ing Microsoft Project ora ana…

13 Februari 2024

Analisis gap karo Microsoft Project

Analisis varian minangka langkah sing migunani sajrone fase nutup proyek kanggo nyorot panyimpangan dibandhingake karo pungkasan ...

13 Februari 2024

Inovasi: Kepiye, lan kepriye bisa mbedakake saka Penemuan lan Kreativitas.

Apa inovasi proses utawa produk, inovasi perusahaan minangka asil saka Invensi utawa Kreativitas? Perkiraan wektu maca: 3 menit…

13 Februari 2024

Media minangka domain Google lan Facebook lan pasar pariwara digital

Donya industri media saya sithik saben dina. Perkiraan wektu maca: 3 menit Sukses terus…

13 Februari 2024

Cara Nambah Audio ing PowerPoint: Pandhuan Langkah-langkah kanthi Cepet

Umume kasus, presentasi PowerPoint bakal dadi visualisasi kanggo poin utama pidato. Nanging, iki ora ateges…

12 Februari 2024

Inovasi sektor energi: riset fusi, rekor anyar kanggo tokamak JET Eropa

Eksperimen fusi paling gedhe ing donya ngasilake 69 megajoule energi. Eksperimen sajrone 5 detik…

9 Februari 2024

Energi panas bumi: yaiku sing ngasilake CO2 paling sithik

Panaliten sing ditindakake dening Universitas Pisa wis ngungkapake keunggulan energi panas bumi kanggo nyuda emisi CO2, ngluwihi hidroelektrik lan…

8 Februari 2024

Neuralink nginstal implan otak pisanan ing manungsa: evolusi apa ...

Perusahaan Elon Musk Neuralink implan chip pisanan menyang otak manungsa minggu kepungkur. Implan otak-komputer antarmuka (BCI) yaiku ...

7 Februari 2024

Kecerdasan Buatan: 5 Alat Parafrase Online sing nggumunake Sampeyan Kudu Gunakake

Apa sampeyan kudu ngrampungake tugas kanthi tenggat wektu utawa ngowahi teks sing mboseni dadi tulisan sing kreatif lan menarik, sampeyan duwe…

6 Februari 2024

Cara Semat Video ing PowerPoint

Video wis dadi bagian penting saka presentasi. Kabeh jinis konten gumantung ing video, preduli saka…

4 Februari 2024

Analisis prediktif ing pencegahan kacilakan ing sistem kompleks

Analitik prediktif bisa ndhukung manajemen risiko kanthi ngenali ing ngendi kegagalan bisa kedadeyan lan apa sing bisa…

30 Januari 2024

Cara nganalisa kemajuan proyek nglawan ramalan ing Microsoft Project

Baseline minangka kunci kanggo nindakake analisis proyek, lan mulane mbandhingake kahanan saiki karo sing dikarepake. Nalika…

28 Januari 2024

Cara kerjane Artificial Intelligence (AI) lan aplikasie

Artificial Intelligence (AI), tembung kunci anyar ing jagad teknologi, disetel kanggo ngganti cara…

28 Januari 2024

Cara nyiyapake Tipe Tugas ing Microsoft Project

"Jenis Tugas" Microsoft Project minangka topik sing angel dicedhaki. Microsoft Project ing mode otomatis, sampeyan kudu ngerti carane…

18 Januari 2024

Cara nggawe anggaran majeng nggunakake Microsoft Project

Ing sawetara kahanan, sampeyan bisa uga kudu nyiapake anggaran proyek tanpa nggawe perkiraan biaya rinci lan tugas tugas…

14 Januari 2024

Cara nyetel dina kerja ing Microsoft Project: Project Calendar

Sumber daya minangka salah sawijining masalah paling kritis ing manajemen proyek. Iki minangka unit sing mbantu manajer lan tim kanggo…

6 Januari 2024

Cara nyiyapake papan tugas Microsoft Project

Ing Microsoft Project, papan tugas minangka alat kanggo makili karya lan dalan kanggo rampung. Ana…

5 Januari 2024

Carane nggunakake Google Translate minangka juru basa bebarengan

Kita kabeh duwe macem-macem aplikasi ing ponsel, lan ora gampang nglacak saben fitur sing ditambahake…

3 Januari 2024

Cara nyalin slide PowerPoint nganggo utawa tanpa gaya asli

Nggawe presentasi PowerPoint sing apik bisa mbutuhake wektu. Gawe slide sing sampurna, pilih transisi sing tepat lan tambahake gaya slide sing elegan…

3 Januari 2024

DeepMind Google ngrampungake masalah matematika kanthi intelijen buatan

Kemajuan anyar ing model basa gedhe (LLM) nggawe AI luwih gampang adaptasi, nanging iki dilengkapi karo…

2 Januari 2024

Kecerdasan buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanthi tingkat sing durung nate katon sadurunge

Ing surat ramalan ritual, Bill Gates nulis "Intelijen buatan bakal nyepetake panemuan anyar kanggo ...

2 Januari 2024

Cara Nggawe Gantt Chart ing Microsoft Project

Bagan Gantt minangka bagan bar, lan alat manajemen proyek sing apik banget digunakake kanggo…

30 December 2023

Italia Pisanan ing Eropa ing Daur Ulang Sampah

Italia dikonfirmasi kanggo telung taun berturut-turut ing podium Eropa kanggo jumlah sampah daur ulang. Ing 2022 Italia…

28 December 2023

New York Times nuntut OpenAI lan Microsoft, njaluk ganti rugi miturut ukum lan nyata

The Times nuntut OpenAI lan Microsoft kanggo nglatih model intelijen buatan babagan karya kertas kasebut.…

28 December 2023

CTO Hillstone Networks Tim Liu mbahas tren keamanan siber kanggo 2024

Hillstone Networks wis nerbitake retrospektif taunan lan ramalan saka Kamar CTO. Ing taun 2024, sektor keamanan siber…

27 December 2023

Penerbangan maskapai ijo pisanan. Pira regane mabur ing donya?

Ing jaman nalika lelungan wis meh dadi hak sing ora bisa dicopot kanggo akeh, sawetara sing mandheg kanggo nimbang dampak lingkungan…

23 December 2023

Hak Ndandani ing EU: Paradigma Anyar ing Ekonomi Sustainable

Uni Eropa (EU) dadi pusat revolusi sing bakal ngganti cara konsumen nyedhaki…

23 December 2023

Legislatif undecided antarane pangayoman konsumen lan pembangunan: mamang lan indecisions ing Intelligence Ponggawa

Kecerdasan Buatan (AI) minangka teknologi sing terus berkembang sing duweni potensi kanggo ngowahi revolusi ing jagad iki.…

21 December 2023

Teknologi OCR: nggawe pangenalan teks digital

Teknologi OCR ngidini pangenalan karakter optik, yaiku aplikasi intelijen buatan sing ngidini sistem komputer ngenali…

20 December 2023

Inovasi lan Revolusi Energi: Donya Dadi Bareng kanggo Diluncurake maneh Energi Nuklir

Saben-saben, teknologi lawas munggah saka awu lan nemokake urip anyar. Metu karo sing lawas, mlebu karo sing anyar!…

20 December 2023

Pasar onderdil mobil, tren, tantangan lan pasar ONLINE

Pasar bagean mobil ing Eropa saya akeh lan bakal ngalami transformasi sing kuat ing taun-taun sing bakal teka. Miturut salah sawijining…

19 December 2023

Cybersecurity, underestimation keamanan IT ana ing antarane perusahaan cilik lan menengah

Apa cybersecurity? Iki minangka pitakonan sing bisa dijawab bisnis cilik lan menengah…

18 December 2023

Inovasi lan Masa Depan: KTT Generasi Metaverse XMetaReal Mbukak Frontiers Anyar ing Metaverse

Metaverse Generation Summit, acara penting ing tanggalan teknologi sing diatur dening XMetaReal, nawakake acara sing menarik lan…

18 December 2023

Apa kasunyatan virtual, jinis, aplikasi lan piranti

VR stands for Virtual Reality, ing dasare panggonan kanggo nyemplungake awake dhewe ing lingkungan sing dirancang khusus / simulasi kanggo tujuan tartamtu.…

17 December 2023

PowerPoint Lanjut: Cara Nggawe Cithakan PowerPoint

Kanggo menehi profesionalisme lan keseriusan sing luwih gedhe, penting kanggo konsisten karo merek perusahaan sampeyan. Cara sing efektif kanggo njaga…

14 December 2023

Universitas Tartu lan Leil Storage mlebu kemitraan strategis kanggo ningkatake inovasi teknologi ing panyimpenan data

Universitas Tartu lan Leil Storage dina iki ngumumake Memorandum of Understanding (MOU) bersejarah sing bakal menehi tandha wiwitan…

12 December 2023

Artificial Intelligence: Apa jinis intelijen buatan sing sampeyan kudu ngerti

Kecerdasan buatan wis dadi kasunyatan, lan dadi bagean saka urip saben dina. Perusahaan nggawe mesin cerdas kanggo macem-macem aplikasi…

12 December 2023

Anggur palsu, intelijen buatan bisa mbukak kedok penipuan

Jurnal Kimia Komunikasi wis nerbitake asil analisis babagan label kimia anggur abang. Universitas Geneva lan…

11 December 2023

Nim, Observatorium Lor-Wétan babagan ekonomi inovasi, lair

Observatorium North-East on the Economy of Innovation lair Nim, (Numbers Innovation Motion) minangka proyek Distrik Visioner Galileo sing digawe kanthi kolaborasi…

7 December 2023

Pasar intelijen buatan saya mundhak, regane 1,9 milyar, ing taun 2027 bakal dadi 6,6 milyar.

Kanthi regane kira-kira 1,9 milyar euro ing 2023, tuwuh dadi 6,6 milyar ing 2027.…

5 December 2023

Energi Masa Depan: Rencana Musk kanggo Ladang Solar Raksasa

Gagasan Elon Musk kanggo masa depan energi surya Perkiraan wektu maca: 4 menit Miturut Elon Musk,…

5 December 2023

Bentrokan antarane ChatGPT lan lingkungan: dilema antarane inovasi lan kelestarian

Ing lanskap intelijen buatan sing akeh, OpenAI's ChatGPT muncul minangka keajaiban teknis. Nanging, ing mburi fasad inovasi,…

5 December 2023

Pandhuan anyar babagan keamanan AI sing diterbitake dening NCSC, CISA lan lembaga internasional liyane

Pandhuan kanggo ngembangake sistem AI sing aman digawe kanggo mbantu pangembang…

4 December 2023

Keamanan IT: carane nglindhungi dhewe saka serangan virus makro Excel

Excel Macro Security nglindhungi komputer saka virus sing bisa ditularake menyang komputer liwat…

3 December 2023

Macro Excel: apa iku lan carane nggunakake

Yen sampeyan duwe seri tumindak sing prasaja sing kudu diulang kaping pirang-pirang, sampeyan bisa ngrekam Excel iki ...

3 December 2023

Inovasi, chip sing ngurusi cahya teka

Nirkabel optik bisa uga ora ana alangan maneh. Sinau Politeknik Milan karo Scuola Superiore Sant'Anna saka Pisa, lan…

2 December 2023

Inovasi ing organisasi kerja: EssilorLuxottica ngenalake 'minggu cendhak' ing pabrik

Ing jaman transformasi ekonomi lan sosial sing gedhe, urgensi muncul kanggo ngrancang maneh model organisasi perusahaan anyar kanggo nuntun ...

2 December 2023

Kecerdasan buatan ing perawatan kesehatan, rapat AIIC kaping 3 ing Palermo

Apa kontribusi efektif sing bisa ditindakake dening intelijen buatan lan wis ditindakake kanggo sektor kesehatan lan kesehatan Italia? Iki…

2 December 2023

Amazon ngluncurake kursus pelatihan gratis anyar babagan intelijen buatan generatif

Inisiatif "AI Ready" Amazon nawakake kelas online kanggo pangembang lan profesional teknis liyane, uga siswa SMA…

29 November 2023

Apa intelijen buatan generatif: cara kerjane, keuntungan lan bebaya

Generatif AI minangka topik diskusi teknologi paling panas ing taun 2023. Apa AI generatif, cara kerjane, lan apa…

28 November 2023

Dialog karo Luigi Einaudi bisa ditindakake saiki, amarga intelijen buatan

Yayasan Einaudi, Yayasan Compagnia di San Paolo lan Wangsulan bebarengan supaya warisan budaya Luigi Einaudi bisa diakses kabeh.…

28 November 2023

Inovasi bertenaga AI ing #RSNA23 sing ngidini panyedhiya kesehatan fokus ing perawatan pasien

Inovasi anyar mbantu rumah sakit lan sistem kesehatan kanthi konsisten nyedhiyakake perawatan sing bisa diakses lan berkualitas…

26 November 2023

Coldiretti Forum: fokus ing Made in Italy supply chains, inovasi lan ekonomi bunder

Forum Pertanian lan Pangan Internasional XXI dianakake ing Roma. Acara kasebut minangka acara taunan sing penting kanggo…

25 November 2023

BLOCK3000 ngrampungake acara virtual sing spektakuler, nggabungake para penggemar Blockchain

BLOCK3000, "peluncuran acara crypto pisanan" lan konferensi virtual khusus kanggo teknologi kasebut blockchain, Web3 lan cryptocurrencies, rampung karo…

24 November 2023

Kepemimpinan Visioner: Maju ing Era Inovasi Dipercepat bakal nyengkuyung diskusi ing Global Innovation Summit 2023 tanggal 12 Desember

Strategi HMG, platform #1 ing donya sing ngidini eksekutif teknologi mbayangake maneh perusahaan lan mbentuk maneh jagad…

24 November 2023

Kesempatan Pertumbuhan Pasar FinOps Global: Inovasi lan Kemitraan ing Alam Awan Industri

Laporan "FinOps: Ekosistem Saiki, Prakiraan Negara Saiki, lan Kesempatan Pertumbuhan" wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com. Awan Awan wis muncul…

23 November 2023

Kanthi intelijen buatan, 1 saka 3 wong bisa kerja mung 4 dina

Miturut riset dening Otonomi sing fokus ing tenaga kerja Inggris lan Amerika, intelijen buatan bisa ngaktifake mayuta-yuta buruh ...

23 November 2023

Titik balik ijo ing Italia kanggo masa depan sing luwih lestari: Rekam Anyar ing Ngisi Daya Listrik

Italia kanthi cepet dadi salah sawijining pimpinan Eropa ing sektor mobilitas listrik, amarga tuwuhing…

21 November 2023

Advanced Power Point: Cara nggunakake PowerPoint Designer

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsine bisa…

20 November 2023

Power Point lan Morphing: carane nggunakake transisi Morph

Ing wiwitan taun 90-an, klip musik Michael Jackson dipungkasi kanthi pilihan pasuryan wong ...

19 November 2023

Power Point: animasi lan transisi apa lan carane nggunakake

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal ngerti akeh kemungkinan fungsi lan…

18 November 2023

Microsoft Power Point: carane nggarap Layers

Nggarap PowerPoint bisa dadi angel yen sampeyan anyar, nanging yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal ngerti ...

17 November 2023

Tabel Pivot Excel: latihan dhasar

Kanggo luwih ngerti tujuan lan efek nggunakake Tabel Pivot ing Excel, ayo deleng pandhuan langkah demi langkah…

16 November 2023

Cara mbusak sel duplikat ing lembar Excel

Kita nampa koleksi data, lan ing titik tartamtu kita éling sing sawetara iku duplikat. Kita kudu analisa…

15 November 2023

Cara nemokake sel duplikat ing lembar Excel

Salah sawijining tugas klasik kanggo ngatasi masalah utawa ngresiki file Excel yaiku nggoleki sel duplikat.…

15 November 2023

Apple wis ndhelikake manifesto bitcoin ing saben Mac wiwit 2018, ujare blogger teknologi Andy Baio

Blogger Andy Baio nulis kiriman ing ngendi dheweke nemokake PDF saka kertas putih asli…

13 November 2023

MINGGU SMART GENOA dadi ijo antarane ESG lan KERJA Ijo, owahan IKLIM lan manajemen sampah

Inovasi lan lingkungan ing tengah edisi kaping 9 saka Genoa Smart Week. Saka prinsip ESG, pembalap anyar kanggo nggawe lapangan kerja,…

11 November 2023

Lomba menyang swasembada: baterei lithium kanggo mobil listrik

Lomba menyang swasembada ing produksi baterei lithium terus ing nyusup kanggo Italia lan Eropah. Eropa yaiku…

11 November 2023

Obah mobil sing ngasilake energi: masa depan sustainable dalan motor Italia

Konversi energi kinetik dadi energi listrik minangka konsep dhasar ing fisika, lan saiki uga dadi inisiatif perintis kanggo ndhukung…

10 November 2023

Eropa menyang model kelestarian anyar: industri kemasan ing persimpangan

Kelestarian lingkungan wis tekan titik balik sing nemtokake ing Uni Eropa. Kanthi peraturan EU anyar, kabeh…

10 November 2023

Hybrid work: apa karya hibrida

Karya hibrida asalé saka campuran antara kerja jarak jauh lan kerja langsung. Iku cara sing…

8 November 2023

Circana: katering isih banget kaiket karo tradisional nalika konsumen njaluk inovasi

Dewan Makanan Laut Norwegia nganakake seminar, ing Mestre tanggal 26 Oktober 2023, babagan iwak lan kod Norwegia ing Italia.…

7 November 2023

IDC prédhiksi mbuwang solusi GenAI bakal tekan $143 milyar ing 2027 kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa limang taun 73,3%

Prakiraan anyar saka International Data Corporation (IDC) nuduhake manawa perusahaan bakal nandur modal meh $ 16 milyar kanthi total…

25 Oktober 2023

Inovasi ing jagad otomotif, DS Automobiles minangka merek pertama sing nggabungake ChatGPT onboard, model intelijen buatan generatif sing paling misuwur.

ChatGPT mlebu ing jagad otomotif. Integrasi ChatGPT nambah pengalaman lelungan DS Automobiles lan seni lelungan Prancis. ChatGPT nawakake…

24 Oktober 2023

Gen Z luwih seneng nuduhake lokasi karo wong tuwane

Gen Z katon oke karo wong tuwane nggunakake aplikasi nuduhake lokasi kanggo ngawasi dheweke.…

23 Oktober 2023

Banner cookie, apa iku? Yagene padha ana? Tuladha

Ing lanskap digital saiki, situs web ngumpulake lan nggunakake data kanggo nyedhiyakake pengalaman pribadi lan iklan sing ditargetake. Kanthi…

22 Oktober 2023

Inovasi: ENEA ing Maker Faire 2023 kanthi panganan super lan solusi liyane kanggo panganan lan kelestarian

Panganan panggang kanthi nilai tambah dhuwur sing dipikolehi saka limbah panganan pertanian, kebon kutha kanggo tuwuh ing njero ruangan tanpa pestisida lan panggunaan minimal ...

20 Oktober 2023

Kesehatan: radioterapi, inovasi ENEA kanggo nambani kanker payudara

Tim peneliti ENEA wis ngembangake prototipe inovatif sing bisa ngobati kanker payudara…

20 Oktober 2023

Sinau carane nindakake tes ing Laravel kanthi conto sing gampang, nggunakake PHPUnit lan PEST

Nalika nerangake tes otomatis utawa tes unit, ing basa pemrograman apa wae, ana rong panemu sing nentang: Mundhut…

18 Oktober 2023

Google bakal nambah feed Discover menyang homepage desktop

Raksasa telusuran ujar manawa lagi nyoba nambahake feed kasebut. Kanthi feed iki bakal nuduhake judhul berita,…

18 Oktober 2023

Reply Roboverse koordinat proyek Fluently sing didanai EU, sing tujuane kanggo ngaktifake kolaborasi sosial robot-manungsa kanthi nggunakake kemajuan ing AI

Reply ngumumake yen Roboverse Reply, perusahaan Reply Group sing duwe spesialisasi ing integrasi robot, mimpin proyek "Fluently". The…

16 Oktober 2023

Nggabungake warisan langgeng karo inovasi mutakhir

Shenzhen Tencent Computer Systems Company Limited: Musim kapindho saka seri dokumenter "The Master of Dunhuang" diwenehi…

13 Oktober 2023

Cithakan Excel kanggo Manajemen Arus Kas: Cithakan Pernyataan Arus Kas

Arus kas (utawa arus kas) minangka salah sawijining alat utama kanggo analisis laporan keuangan sing efektif. Dasar yen sampeyan pengin…

11 Oktober 2023

Cithakan Excel kanggo manajemen anggaran: Cithakan Laporan Keuangan

Neraca nggambarake posisi finansial perusahaan sajrone taun finansial, saben perusahaan bisa nggambar ringkesan saka dokumen iki…

11 Oktober 2023

Cithakan Excel kanggo ngatur laporan penghasilan: Cithakan Untung lan Rugi

Laporan laba rugi minangka dokumen sing minangka bagean saka laporan keuangan, sing ngringkes kabeh operasi perusahaan sing duwe…

11 Oktober 2023

Ngapikake keseimbangan kerja-urip: Wabi-Sabi, seni ora sampurna

Wabi-Sabi minangka pendekatan Jepang sing mbantu ningkatake cara ndeleng karya lan karir.…

10 Oktober 2023

Apa ana papan kanggo wiwitan nalika raksasa pindhah?

IntesaSanpaolo lan Nexi nguatake aliansi ing jagad pembayaran digital lan aplikasi mbayar. Loro klompok finansial kasebut wis ngluncurake SoftPos,…

10 Oktober 2023

Ide Cerah: Pemetaan skala siji-kanggo-siji kanthi Rencana Ukuran Urip

Desain arsitektur mesthi kudu adhedhasar perwakilan bangunan sadurunge bangunan kasebut dibangun. Ora ana…

8 Oktober 2023

Windows 11 Copilot ing kene: kesan pertama kita

Microsoft wis ngeculake salah sawijining nganyari paling gedhe kanggo Windows 11 - Microsoft Copilot. Iki minangka asisten digital anyar adhedhasar…

7 Oktober 2023

Prada lan Axiom Space bebarengan kanggo ngrancang spacesuits generasi sabanjure NASA

Kemitraan inovatif antarane omah fashion Italia mewah lan perusahaan ruang komersial. Axiom Space, arsitek stasiun pisanan…

5 Oktober 2023

Teknologi: otomotif, kain pinter & ijo anyar saka serat karbon daur ulang

Proyek TEX-STYLE sing inovatif lair saka ide nggabungake elektronik menyang kain. Inovasi interior mobil amarga nggunakake…

5 Oktober 2023

Rumus lan matriks ing Excel: apa iku lan carane nggunakake

Excel uga nyedhiyakake fungsi array sing ngidini sampeyan ngetung siji utawa luwih set nilai. Ing artikel iki…

4 Oktober 2023

Python bakal nggawe inovasi cara analis data bisa digunakake ing Excel

Microsoft wis ngumumake integrasi Python menyang Excel. Ayo ndeleng kepiye cara kerja analis bakal owah ...

4 Oktober 2023

Google ngidini penerbit mateni data latihan AI

Google ngenalake gendera Google-Extended ing file robots.txt. Penerbit bisa ngandhani crawler Google kanggo nyakup situs ing…

3 Oktober 2023

Rumus Excel: Apa rumus Excel lan cara nggunakake

Istilah "Rumus Excel" bisa ngrujuk marang kombinasi operator Excel lan/utawa fungsi Excel. Rumus Excel diketik…

3 Oktober 2023

Fungsi statistik Excel kanggo ngitung rata-rata: Tutorial karo conto, bagean loro

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median lan mode kanggo distribusi…

2 Oktober 2023

Fungsi statistik Excel: Tutorial karo conto, bagean siji

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata dhasar, median lan mode kanggo distribusi…

1 Oktober 2023

Tabel Pivot: apa iku, carane nggawe ing Excel lan Google. Tutorial karo conto

Tabel pivot minangka teknik analisis spreadsheet. Dheweke ngidini pamula lengkap kanthi pengalaman nol…

30 Settembre 2023

Masalah Hak Cipta

Ing ngisor iki minangka artikel kaping pindho lan pungkasan saka buletin iki khusus kanggo hubungan antarane Privasi lan Hak Cipta saka…

30 Settembre 2023

Inovasi kanggo mobilitas listrik lan jaringan cerdas: baterei kalsium-ion anyar

Proyek ACTEA, ENEA lan Universitas Sapienza Roma bakal ngembangake baterei ion kalsium anyar. Baterei kalsium-ion anyar minangka alternatif kanggo…

30 Settembre 2023

Sorotan saka Riset lan Inovasi Ortopedi Rapat Tahunan AOFAS 2023

Luwih saka 900 ahli bedah kaki lan tungkak ortopedi, praktisi kesehatan lanjutan, warga ortopedi lan mahasiswa medis melu…

28 Settembre 2023

Robotika boom: 2022 robot diinstal ing saindenging jagad ing taun 531.000 wae. Perkiraan wutah 35% saben taun antarane saiki lan 2027. LAPORAN PROTOLABS

Miturut laporan Protolabs paling anyar babagan robotika kanggo produksi, meh katelu (32%) responden percaya yen ing sawetara taun sabanjure ...

28 Settembre 2023

CNH dianugerahi ing Agritechnica Innovation Awards kanggo teknologi ing bidang pertanian

CNH setya banget kanggo ngembangake teknologi kanggo nggawe pertanian luwih gampang, luwih efisien lan lestari kanggo…

27 Settembre 2023

Neuralink miwiti rekrutmen kanggo uji klinis pertama ing manungsa saka implan otak

Neuralink, startup neurotech sing diduweni dening Elon Musk, bubar ngumumake bakal miwiti rekrut pasien kanggo…

26 Settembre 2023

Loop Privasi: intelijen buatan ing labirin Privasi lan Hak Cipta

Iki minangka sing pertama saka rong artikel sing dakkandhakake babagan hubungan sing alus antarane Privasi lan Hak Cipta ing tangan siji,…

26 Settembre 2023

Ide sarwa: HUDWAY DRIVE, inovasi supaya sampeyan tetep fokus ing dalan

Hudway kaya proyektor Bluetooth sing bisa disesuaikan kanggo diselehake ing setir kita. Saliyane kacepetan lan arah,…

26 Settembre 2023

Startups paling inovatif sing dianugerahi: 10 finalis saka ITALIAN MASTER STARTUP AWARD (IMSA) 2023

Penghargaan IMSA kanggo wiwitan enom sing lair saka riset ing universitas lan…

22 Settembre 2023

Bebungah Keberlanjutan Zayed ngumumake 33 finalis sing maju ing inisiatif kelestarian global

33 finalis sing dipilih saka 5.213 aplikasi ing 163 negara.

18 Settembre 2023

Tren lan inovasi sing berkembang ing riset biologi: saka bangku nganti amben

Biologis wis muncul minangka kelas farmasi sing inovatif, ngrevolusi bidang obat liwat terapi sing ditargetake. TO…

17 Settembre 2023

Nanoteknologi ing pangiriman obat okular: solusi cilik kanggo tantangan gedhe

Nanoteknologi wis nggawa jaman anyar ing pangiriman obat mata, nawakake solusi cilik nanging kuat kanggo ngatasi tantangan…

13 Settembre 2023

Riset lan inovasi ing Life Sciences, Italia nomer wolu ing EU

Ekosistem riset lan inovasi ing Italia dadi luwih kompetitif, kanthi macem-macem wilayah sing unggul nanging uga penting…

13 Settembre 2023

BeniCaros Precision Prebiotic Menang Penghargaan Global kanggo Inovasi Kesehatan Berbasis Tanduran

BeniCaros ® minangka prebiotik presisi dosis rendah saka NutriLeads BV. BeniCaros ® dijenengi produk paling apik ing kategori Inovasi…

12 Settembre 2023

Priksa partners karo Ronin kanggo daya inovasi Multi-Chain

Inspect, pimpinan ing teknologi Web3 lan NFT, nawakake analisis sentimen sosial sing jero kanggo pangguna, kanthi bangga mbukak aliansi…

8 Settembre 2023

Pasar Perawatan Osteogenesis Osteogenesis Imperfecta Global, Miturut Rute Pangiriman Obat lan miturut Wilayah: Ukuran, Nuduhake, Outlook lan Analisis Kesempatan, 2023 - 2030

Osteogenesis imperfecta minangka penyakit genetis sing mengaruhi balung lan uga nyegah awak saka mbangun balung sing kuwat. Iki…

7 Settembre 2023

Hubungan Polimorfik karo Laravel Eloquent, carane definirle lan conto

Hubungan polimorfik minangka jinis hubungan antarane entitas data, sing ngidini sampeyan nggandhengake model data…

6 Settembre 2023

Ide sing apik: LUCILLA iku lampu portabel pisanan marang nyamuk

MB Lighting Studio ngumumake peluncuran ing platform Kickstarter, saka lampu portabel inovatif marang nyamuk: LUCILLA. "Bocah" MB...

6 Settembre 2023

Minggu Tech Italia 2023, fokus khusus ing Kecerdasan Buatan: sambungan karo Sam Altman saka OpenAI

Minggu Tech Italia bakal dianakake saka 27 nganti 29 September ing OGR ing Turin Sajrone peresmian tanggal 27 September,…

5 Settembre 2023

Kesadaran lan manipulasi pikiran buatan

USA 80s, pimpinan militer Amerika Serikat ndhikte aturan anyar kanggo ngrancang pertahanan…

4 Settembre 2023

Jeton lan West Ham United entuk kesepakatan sponsor pirang-pirang taun

Jeton Wallet seneng ngumumake perpanjangan sawetara taun kanggo kemitraan karo West Ham United The inovatif…

29 August 2023

Inclusyon lair, perusahaan rekrut khusus khusus kanggo nggoleki lan milih personel sing kalebu ing kategori sing dilindhungi.

Adhedhasar ing Milan, iki minangka salah sawijining sawetara perusahaan ing Eropa sing duwe spesialisasi khusus kanggo nggoleki lan milih…

29 August 2023

Teknologi inovatif ing manajemen jaundice: Kita nganalisa dampak saka meter jaundice

Jaundice minangka kondhisi sing ditondoi kanthi kuning ing kulit lan mata, mengaruhi individu saka kabeh umur lan bisa nyebabake…

26 August 2023

BOC Sciences Ngenalke Platform Biokonjugasi XDC Anyar kanggo Maju Riset Biomedis

BOC Sciences, panyedhiya utama kimia riset lan layanan khusus, wis mbukak…

24 August 2023

Hubungan akeh-kanggo-akeh ing model data karo Laravel Eloquent ORM

Ing modeling data Hubungan Entitas, hubungan akeh-kanggo-akeh ana nalika sawetara rekaman ing entitas bisa digandhengake ...

24 August 2023

ChatGpt3: Ora bakal kaya sadurunge

Akeh sing kepengin weruh apa sing bakal dadi Web ing mangsa ngarep amarga panemuan anyar ing bidang Artificial Intelligence. The…

22 August 2023

Percaya aku, pelanggan ora bakal bali maneh!”

Taun kepungkur, Sam Walton, pangadeg jaringan ritel paling gedhe ing donya, WalMart, mbukak program pelatihan…

21 August 2023

Inovasi Teknologi: Maju ing Layanan Laboratorium Klinis

Kemajuan teknologi wis ngrevolusi layanan laboratorium klinis, nambah akurasi, efisiensi lan ruang lingkup tes diagnostik. Iki…

17 August 2023

Bedane antarane AI conversational lan AI generatif

Kecerdasan buatan (AI) wis ngalami kemajuan gedhe ing taun-taun pungkasan, ngowahi macem-macem sektor lan aspek urip manungsa. Ing njero…

16 August 2023

Klasifikasi Algoritma Pembelajaran Mesin: Garis Langgar, Klasifikasi lan Kluster

Machine Learning nduweni persamaan gedhe karo optimasi matematika, sing nyedhiyakake metode, teori lan domain aplikasi. Machine learning teka ...

16 August 2023

Bentley Systems' iTwin Ventures Entuk Blyncsy, Panyedhiya Layanan AI Inovatif kanggo Operasi lan Pangopènan Transportasi

Bentley Systems, Incorporated, perusahaan piranti lunak teknik infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Blyncsy. Blyncsy minangka…

16 August 2023

Hyperloop: mangsa transportasi dhuwur-kacepetan

Nalika kutha-kutha kita saya rame lan perjalanan saben dina saya frustasi, kabutuhan…

15 August 2023

Teknik Inovatif kanggo Otak: Perjalanan menyang Lapangan Revolusioner Optogenetika

Otak manungsa, pusat komando kompleks awak kita, wis suwe narik kawigaten para ilmuwan lan peneliti. Ing taun-taun pungkasan wis…

15 August 2023

CRISPR Ngluwihi Lab: Transforming Industries lan Reshaping Future

Dampak teknologi CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats) ngluwihi wates eksperimen laboratorium. Iki…

14 August 2023

Apa Aplikasi Single Page? Arsitektur, keuntungan lan tantangan

Aplikasi Halaman Tunggal (SPA) yaiku aplikasi web sing disedhiyakake menyang pangguna liwat kaca HTML siji supaya luwih…

13 August 2023

Integrasi Seamless menyang Healthcare: Keuntungan saka Point of Care (PoC) Sistem Manajemen Data.

Ing lanskap perawatan kesehatan saiki, kemampuan kanggo nggabungake informasi lan proses kanthi lancar penting kanggo menehi perawatan pasien sing efektif…

13 August 2023

Inovasi screening: peran penanganan cairan otomatis ing screening throughput dhuwur

Automated High Throughput Screening (HTS) minangka teknik kuat sing digunakake ing panemuan obat, genomik, lan…

12 August 2023

Pasar Suplemen Otak Nootropik: Ningkatake Fungsi Kognitif karo Ilmu

Ing donya sing cepet-cepet saiki, kinerja mental lan peningkatan kognitif saya tambah penting. Akibaté,…

11 August 2023

Workiva nguatake posisi minangka pimpinan ing sektor platform kanthi integrasi AI generatif

Workiva Inc., platform awan nomer siji ing donya kanggo sistem pelaporan generatif sing stabil lan terintegrasi, ngumumake…

11 August 2023

Inovasi ing Teknologi Tourniquet Bedah: Maju ing Perawatan Pasien

Bidang tourniquets bedhah wis nyekseni kemajuan sing signifikan sajrone pirang-pirang taun, didorong dening telusuran kanggo…

10 August 2023

Apa WebSocket lan cara kerjane

WebSocket minangka protokol komunikasi bi-arah berbasis TCP sing nggawe standar komunikasi antarane klien lan server,…

9 August 2023

Inovasi lan kemajuan ing jaringan sensor sing bisa dipakai lan integrasi IoT

Sensor sing bisa dipakai wis mbukak kemungkinan anyar kanggo interaksi manungsa-komputer (HCI), mbisakake interaksi lancar antarane individu lan…

8 August 2023

Inovasi tambahan: alat bioteknologi canggih

Inovasi minangka inti kemajuan, lan alat bioteknologi mutakhir ngidini para ilmuwan nyurung wates…

8 August 2023

Pendekatan inovatif kanggo diagnosis awal penyakit unggas ing peternakan unggas

Ing peternakan unggas, diagnosis awal penyakit unggas penting kanggo nyegah epidemi lan nyuda…

7 August 2023

Pasar Pelet Plastik Daur Ulang, Ringkesan Perusahaan Ukuran Pasar, Outlook Bisnis 2023-2030

Pasar kanggo pelet plastik daur ulang ngalami wutah sing signifikan amarga jagad iki ngetrapake pentinge praktik lestari…

7 August 2023

Metrik penting kanggo Business Continuity (BC) lan Disaster Recovery (DR)

Nalika nerangake Business Continuity lan Disaster Recovery, kita kabeh ngerti manawa data kanggo ngawasi kahanan yaiku…

6 August 2023

Pasar Pelapisan Industri miturut Jinis Produk, Miturut Saluran Distribusi lan Prakiraan 2030

Pasar lapisan industri duwe peran penting kanggo nglindhungi lan nambah permukaan macem-macem produk, struktur…

6 August 2023

Masa depan uji klinis: Nangkep uji klinis virtual kanggo efisiensi lan sentris pasien sing luwih gedhe

Uji klinis minangka komponen penting ing riset medis, nyedhiyakake bukti keamanan lan khasiat perawatan anyar…

5 August 2023

Kekuwatan diagnostik kanthi cepet: Ngowahi perawatan kesehatan kanthi cepet lan akurat

Diagnosa cepet, cabang teknologi medis revolusioner, wis muncul minangka pangowahan game, ngidini para profesional kesehatan ...

4 August 2023

Pasar Eksipien Glukosa: Tren Saiki, Analisis lan Prospek Masa Depan

Pasar eksipien glukosa nuduhake pasar kanggo bahan adhedhasar glukosa sing digunakake minangka…

2 August 2023

Apa iku webhook lan carane nggunakake?

Webhooks ngidini aplikasi basis web bisa sesambungan kanthi nggunakake panggilan balik khusus. Nggunakake webhook ngidini aplikasi…

1 August 2023

Pasar Terapi Fibrinolitik Global: Tren Saiki, Analisis lan Prospek Masa Depan

Pasar Terapi Fibrinolitik nuduhake sektor farmasi sing ngurusi pangembangan, produksi lan distribusi obat-obatan…

1 August 2023

Nasal Care Market Outlook, Laporan Kesempatan lan Prakiraan 2030 | ekstensi CMI

Njaga kesehatan minangka prioritas utama kanggo wong ing saindenging jagad. Salah sawijining aspek kesehatan asring…

30 July 2023

Pasar Realitas Augmented ing Perawatan Kesehatan Rincian ing Laporan Riset Anyar 2023

Augmented reality (AR) wis muncul minangka teknologi terobosan kanggo ngowahi sektor kesehatan. Nggabungake jagad nyata kanthi sampurna…

29 July 2023

Ukuran Pasar Magnesium Hidroksida, Outlook Bisnis 2023-2030

Pasar magnesium hidroksida wis ngalami pertumbuhan sing signifikan ing taun-taun pungkasan, amarga sifat serbaguna, kaluwihan…

28 July 2023

Prakiraan ing Pasar Pertanian Organik miturut jinis produk, saluran distribusi lan ramalan 2030

Pasar pertanian organik wis ngalami pertumbuhan sing luar biasa ing taun-taun pungkasan amarga konsumen luwih prioritas…

27 July 2023

Popularitas aligner sing cetha: revolusi ing perawatan ortodontik

Bidang ortodontik wis nyekseni transformasi sing luar biasa ing taun-taun pungkasan, amarga kemajuan teknologi lan inovasi. siji…

25 July 2023

Hubungan siji-kanggo-akeh ing model data karo Laravel Eloquent ORM

Ing modeling data Hubungan Entitas, hubungan siji-kanggo-akeh ana nalika rekaman ing tabel digandhengake ...

25 July 2023

Gelombang Rising saka Konektivitas Piranti Medis: Revolutionizing Healthcare

Ing jaman digital kita, teknologi terus ngowahi industri, lan kesehatan ora kajaba. Perkembangan sing pantes…

24 July 2023

Generasi palsu

Mbalik tanggal 31 Januari 2022, kita nerbitake ing blog Laila artikel pisanan sing kasusun saka algoritma generatif, supaya jelas ...

22 July 2023

Pasar Terapi Fibrinolitik: Kemajuan Perawatan kanggo Kondisi Trombotik

Bidang kedokteran terus berkembang lan kemajuan ing modalitas perawatan ngrevolusi perawatan…

22 July 2023

Kecerdasan buatan: bedane antarane nggawe keputusan manungsa lan intelijen buatan

Proses nggawe keputusan, ing artikel iki kita nganalisa beda antarane manungsa lan mesin sing ditindakake liwat intelijen buatan.…

18 July 2023

Piranti infus intraosseous: pasar wutah sing kuat ing taun 2030

Piranti infus intraosseous minangka instrumen medis sing dirancang kanggo nyedhiyakake akses menyang sistem pembuluh darah kanthi nyisipake jarum langsung menyang…

15 July 2023

Holden.ai StoryLab: riset, penyebaran lan pelatihan babagan intelijen buatan generatif lan media sintetik

Apa sing bakal kita lakoni karo intelijen buatan gumantung saka jinis intelijen alam sing bakal kita gunakake. Narasi yaiku…

12 July 2023

Produser kudu ngembangake kreatifitas lan nindakake kabeh sing bisa kanggo nyegah burnout, miturut panaliten sing diterbitake dina iki

Sektor manufaktur percaya tekanan kanggo inovasi luwih gedhe tinimbang sadurunge. Panaliten anyar sing disponsori dening pabrikan…

7 July 2023

LINE: Kutha futuristik Arab Saudi dikritik

The Line minangka proyek Saudi kanggo pambangunan kutha, dumadi saka bangunan ing ara-ara samun sing…

4 July 2023

Keanekaragaman Hayati: Kotak Surat Etc. milih 3Bee kanggo proyek teknologi sing bisa diukur kanggo nglindhungi keanekaragaman hayati

MBE Worldwide SpA ("MBE") lan 3Bee wis miwiti kolaborasi kanggo menehi urip MBE Oasis, proyek perlindungan sing bisa diukur…

3 July 2023

GPT, ChatGPT, Auto-GPT lan ChaosGPT kanggo profesional

Akeh wong sing isih bingung babagan GPT, model AI Generatif sing wis ana pirang-pirang taun, dibandhingake karo ChatGPT,…

1 July 2023

Penerbangan antariksa pisanan Virgin Galactic sukses banget

Virgin Galactic wis kasil ngrampungake penerbangan komersial pisanane, kanthi pesawat ruang angkasa Unity tekan ketinggian maksimal…

30 June 2023

Intelijen buatan kanggo nglawan panas lan pemadaman: proyek RAFAEL

Tim peneliti saka ENEA, Politeknik Bari lan Universitas Roma Tre wis ngembangake RAFAEL, proyek inovatif…

26 June 2023

Carane ngatur hubungan siji-kanggo-siji ing model data karo Laravel Eloquent ORM

Ing modeling data Hubungan Entitas, hubungan siji-kanggo-siji ana nalika rekaman ing tabel digandhengake karo persis ...

24 June 2023

Apa iku Tata Kelola ICT, pedoman kanggo manajemen Teknologi Informasi sing efektif lan efisien ing organisasi sampeyan

Tata kelola ICT minangka aspek manajemen bisnis sing tujuane njamin manajemen risiko IT ing…

24 June 2023

Invasi Rahasia: Marvel nggunakake Artificial Intelligence kanggo ngasilake intro

Seri televisi Marvel's Secret Invasion ditayangke minggu iki. Studio Marvel nggunakake teknologi…

23 June 2023

Investasi paling anyar saka L'Oréal minangka sinyal sing kuat kanggo inovasi kanggo kaendahan sing lestari

Perusahaan kecantikan wis nggawe investasi anyar ing perusahaan biotek sing diarani Debut liwat lengen…

22 June 2023

Inovasi ing sektor energi saka angkasa menyang Bumi: proyek MAPLE

Institusi Caltech wis ngumumake manawa bisa ngeterake energi surya saka angkasa menyang Bumi, mbukak prospek energi sing bisa dianyari sing luar biasa.…

21 June 2023

Apa database vektor, cara kerjane lan pasar potensial

Basis data vektor minangka jinis basis data sing nyimpen data minangka vektor dimensi dhuwur, yaiku…

11 June 2023

Pustaka Python sing nggumunake, nanging ora pati ngerti

Programmer Python tansah golek perpustakaan anyar, sing bisa nambah karya ing proyek teknik ...

7 June 2023

Artificial Intelligence ing layanan arsitektur: Zaha Hadid Architects

Zaha Hadid Architects ngembangake sebagian besar proyek nggunakake gambar sing digawe dening intelijen buatan, ujare presiden studio Patrik Schumacher…

1 May 2023

Sber Rusia ngluncurake Gigachat, saingan ChatGPT

Perusahaan teknologi Rusia Sber, Senin, ngumumake peluncuran gigachat, aplikasi AI percakapan ...

28 April 2023

Aerobotics Idea Brilliant: Drone Inovatif kanggo panen woh langsung saka wit

Perusahaan Israel, Tevel Aerobotics Technologies, wis ngrancang robot mabur otonom (FAR), drone pertanian sing nggunakake intelijen buatan (AI)…

28 April 2023

Keamanan Web Laravel: Apa Pemalsuan Permintaan Lintas Situs (CSRF)?

Ing tutorial Laravel iki kita ngomong babagan Keamanan Web lan cara nglindhungi aplikasi web saka Pemalsuan Panjaluk Lintas Situs utawa…

26 April 2023

Google ngluncurake proyek "Magi" kanggo ngembangake mesin telusur adhedhasar intelijen buatan

Google nggarap proyek anyar kanthi jeneng kode "Magi" kanggo nglacak kompetisi saka mesin telusuran…

25 April 2023

Italia minangka negara kulon pisanan sing mblokir ChatGPT. Ayo ndeleng apa sing ditindakake negara liya

Italia wis dadi negara pertama ing Kulon sing nglarang ChatGPT amarga diduga nglanggar privasi, chatbot populer saka…

24 April 2023

Proyek Neom, desain lan arsitektur inovatif

Neom minangka salah sawijining proyek arsitektur paling gedhe lan paling kontroversial. Ing artikel iki kita ndeleng rincian kunci pangembangan ing Arab Saudi, sing…

23 April 2023

Etika lan moral gawean

"Gerty, kita ora diprogram. Kita wong, apa sampeyan ngerti?" - dijupuk saka film "Moon" disutradarai dening Duncan Jones - 2009…

21 April 2023

Pendekatan inovatif kanggo penilaian nutrisi, nyegah lan ningkatake kesehatan

Ngapikake kesehatan otak, kaslametan kanker lan penyakit ati lemak non-alkohol minangka telung anyar ...

21 April 2023

WMF bali maneh: edisi kaping 9 Festival Inovasi paling gedhe bakal dianakake ing Palacongressi ing Rimini tanggal 15, 16 lan 17 Juli.

WMF bali menyang Palacongressi Rimini kanthi edisi sing bisa melu kanthi pribadi - kanthi papan sing winates…

17 April 2023

DNA All-Italian kanggo karangan sosio-politik pisanan sing ditulis dening Artificial Intelligence

Karya sastra pisanan, buku sing diproses kanthi sistem Artificial Intelligence. Esai sosial-politik kanthi irah-irahan "Sampeyan, Robot ...

17 April 2023

Apa sesi ing Laravel, konfigurasi lan nggunakake conto

Sesi Laravel ngidini sampeyan nyimpen informasi, lan ngganti antarane panjalukan ing aplikasi web sampeyan. Sesi Laravel minangka…

17 April 2023

Ngatur AI: 3 ahli nerangake kenapa angel ditindakake lan penting kanggo nindakake kanthi apik

Sistem AI anyar sing kuat bisa nggedhekake penipuan lan misinformasi, sing ndadékaké panyuwunan sing nyebar kanggo peraturan saka…

15 April 2023

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI LAN OGYRE BEBAS KARYA TUJUAN ANYAR: NGUMPUL 16 TON SAMPAH LAUT ING AKHIR TAHUN 2024

Proyek gabungan anyar diwiwiti ing wulan April, sing liwat pendhidhikan, seni lan ilmu pengetahuan, ngarahake…

13 April 2023

ChaosGPT apa iku, carane lair, lan ancaman potensial

Chaos GPT minangka versi modifikasi saka Auto-GPT OpenAI adhedhasar model basa GPT-4 paling anyar. Ing cara…

12 April 2023

Pasar Data Besar lan Analitik Tuwuh Maneh | MongoDB, Azure, Splunk

HTF MI bubar nerbitake studi babagan Big Data lan pasar analytics data. Studio nelpon…

12 April 2023

Sakuu nggunakake printing 3D kanggo ngasilake baterei otomotif kanthi kinerja dhuwur

Sakuu Corporation wis nyetak 3D baterei otomotif kanthi kinerja dhuwur wiwit Desember 2022. Iki…

11 April 2023

Apa Laravel Eloquent, carane nggunakake, tutorial karo conto

Kerangka PHP Laravel kalebu Eloquent. Eloquent minangka ORM, yaiku Object Relational Mapper. Eloquent nyedhiyakake cara sing gampang banget ...

10 April 2023

Ticketmaster nganggo teknologi Web3 kanthi introduksi tiket Avenged Sevenfold NFT

Ticketmaster, pasar tiket paling gedhe ing donya, wis njupuk langkah revolusioner menyang jagad teknologi Web3 kanthi ngenalake…

8 April 2023

Google Flights: Google saiki bakal njamin sawetara rega penerbangan lan mbalekake sampeyan yen salah

Planning vacation tansah fun lan pengalaman macem. Nanging kadhangkala, nggunakake Google kanggo nemokake penerbangan, akomodasi, lan aktivitas ...

6 April 2023

Privasi ing WEB3: eksplorasi teknis lan non-teknis privasi ing WEB3

Privasi ing WEB3 minangka masalah topikal banget. Inspirasi dening analisis WEB3.com Ventures, kita nyoba njelajah…

5 April 2023

Laporan Indeks AI, HAI ngetokake laporan Kecerdasan Buatan

Laporan Indeks AI minangka inisiatif independen saka Stanford Institute for Human-Centered Artificial Intelligence (HAI), dipimpin dening Komite Pengarah Indeks AI, sawijining…

4 April 2023

Apa komponen Laravel lan carane nggunakake

Komponen Laravel minangka fitur sing luwih maju, sing ditambahake dening laravel versi kapitu. Ing artikel iki kita bakal…

3 April 2023

Peranan token AI ing masa depan metaverse

Token AI bakal dadi peran sing luwih penting ing ekonomi. Token AI bakal digunakake kanggo mbiayai pangembangan…

3 April 2023

Italia wis mblokir ChatGPT. Apa AS bisa dadi sabanjure?

Kaputusan kanggo mblokir sementara chatGPT ing Italia, ngundang openAI kanggo mbatesi pangolahan data pangguna Italia, yaiku…

2 April 2023

Alexa Amazon: Inovasi lan Strategi Samudra Biru

Alexa minangka asisten virtual sing kita kenal, dikembangake lan disebarake dening Amazon. Inovasi ing sektor asisten swara ngidini sampeyan ngoperasikake…

2 April 2023

Apa arahan Blade lan cara nggunakake ing Laravel kanthi conto

Minangka pangembang Laravel, yen sampeyan pengin nambah keterbacaan lan pangopènan ing mburi ngarep aplikasi sampeyan, sampeyan kudu nyelidiki luwih jero babagan panggunaan…

30 Marzo 2023

Pandhuan langkah-langkah lokalisasi Laravel, tutorial kanthi conto

Kepiye cara lokalisasi proyek Laravel, kepiye ngembangake proyek ing Laravel lan bisa digunakake ing pirang-pirang basa.…

27 Marzo 2023

Inovasi lan wutah ing pasar transisi energi, rincian driver wutah

Miturut analisis sing disiapake dening riset pasar sekutu, pasar transisi energi kudu tekan 5,6 triliun dolar kanthi…

27 Marzo 2023

Proyek inovatif ing Arab Saudi, gedung pencakar langit berbentuk kubus raksasa ing tengah Riyadh

Pamrentah Arab Saudi wis ngumumake pambangunan gedung pencakar langit kanthi bentuk kubus dhuwure 400 meter sing diarani Mukaab, minangka bagean…

26 Marzo 2023

LINK gagasan sarwa: sepatu flip pisanan lan alas kaki paling apik kanggo urip kutha

The Link, sepatu flip pisanan, minangka alas kaki revolusioner sing wis suwe dijaluk urip ing kutha. Iku nduweni…

24 Marzo 2023

Statistik chatbot ChatGPT ing 2023

Inovasi chatbot ChatGPT wis nggumunake lan nggumunake kabeh wong ing saindenging jagad, kanthi kapentingan sing nggumunake, tekan 100 yuta…

23 Marzo 2023

Peroni Nastro Azzurro 0.0% kapilih Product of the Year 2023 ing kategori nol alkohol

Tanggal 20 Maret 2023, upacara penghargaan Produk Terpilih Taun Iki sing ditunggu-tunggu ing edisi 2023 dianakake ing Alcatraz ing Milan. Taun iki…

23 Marzo 2023

Konsumsi energi ing Formula 1: mbalikke medali

Formula 1 minangka salah sawijining acara olahraga sing paling populer lan nyenengake ing donya. Nanging, ing mburi kabeh kasenengan lan adrenalin ...

21 Marzo 2023

Teknik mecah tembung sandhi sing paling populer - sinau carane nglindhungi privasi sampeyan

Kanggo nggawe sandi kuwat, sampeyan kudu golek soko sing Highly tahan kanggo sandi cracking. Masalahe yaiku ora…

21 Marzo 2023

Apa Artificial Intelligence (AI)?

Pitakonan prasaja: nyinaoni inovasi lan ngomong babagan inovasi, kita asring takon pitakonan iki: "Apa intelijen buatan? lan apa ...

20 Marzo 2023

Laravel Database Seeder

Laravel ngenalake seeder kanggo nggawe data tes, migunani kanggo verifikasi proyek, karo pangguna admin lan…

20 Marzo 2023

Inovasi ing biometrik lan persepsi industri pembayaran

... analisis terus-terusan gambar saka kamera, sistem bisa verifikasi, terus-terusan. Ora ana mekanisme standar…

19 Marzo 2023

GPT-4 wis teka! Ayo analisa fitur-fitur anyar bebarengan

OpenAI wis ngumumake manawa model basa paling kuat sing kasedhiya gpt4 bakal disebarake menyang pangembang lan wong sing duwe…

19 Marzo 2023

Apa jailbreaking, apa jailbreaking chatGPT lan carane nindakake

Jailbreaking minangka praktik mbukak kunci potensial lengkap sistem kanggo entuk akses menyang fungsi sing winates.…

17 Marzo 2023

Obah dhuwit digital ing donya digital

Keamanan kanggo mindhah dhuwit digital penting kanggo ngembangake pembayaran digital-first. Ing 2021, 76%…

16 Marzo 2023

Anggota parlemen AS target TikTok lan perusahaan teknologi liyane ing tagihan anyar

Anggota parlemen AS maneh nargetake TikTok, kanthi tumindak kanggo nglarang panggunaane. Ning kene…

15 Marzo 2023

Microsoft Bing ngenalake fitur chatbot AI-powered anyar

Microsoft Bing wis nambahake fitur chatbot anyar sing nggunakake intelijen buatan kanggo mangsuli pitakon, ngringkes konten ...

14 Marzo 2023

Vue lan Laravel: nggawe Aplikasi Kaca Tunggal

Laravel minangka salah sawijining kerangka kerja PHP sing paling populer digunakake dening pangembang, ayo ndeleng dina iki carane nggawe Aplikasi Halaman Tunggal nganggo…

13 Marzo 2023

GPT 4 bakal dirilis minggu iki - Microsoft Jerman CTO bocor sawetara rincian

GPT 4.0 bakal dirilis minggu iki, lan sawetara informasi babagan iki wis bocor. CTO Microsoft Jerman wis ngeculake…

13 Marzo 2023

Carane nggunakake ChatGPT-3.5 Turbo ing piranti Apple iPhone IOS

Sawetara dina kepungkur, 1 Maret 2023, OpenAI ngumumake rilis ChatGPT-3.5 Turbo API, API anyar…

9 Marzo 2023

Agenda PBB 2030: Studi terobosan babagan cara prédhiksi krisis pangan

Panaliten dening Universitas New York nuduhake manawa antisipasi epidemi krisis pangan bisa ditindakake lan dhasar,…

8 Marzo 2023

Panyedhiya Layanan ing Laravel: apa iku lan carane nggunakake Panyedhiya Layanan ing Laravel

Panyedhiya layanan Laravel minangka papan utama ing ngendi aplikasi kasebut diluncurake. Yaiku, layanan inti laravel lan…

6 Marzo 2023

Inovasi pasar: baterei solid state

Boom ing kendaraan listrik baterei (BEV) minangka asil saka cita-cita sing dipromosekake dening pamrentah, peraturan lan etika bisnis.…

6 Marzo 2023

Cara nggunakake ChatGPT-3.5 Turbo ing piranti Android

Sawetara dina kepungkur, 1 Maret 2023, OpenAI ngumumake rilis ChatGPT-3.5 Turbo API, API anyar…

5 Marzo 2023

ChatGPT lan alternatif AI paling apik kanggo bisnis

Panggunaan Artificial Intelligence (AI) kanggo ndhukung bisnis saya tambah populer. Inovasi teknologi, aplikasi lan intelijen buatan…

4 Marzo 2023

Microsoft ngumumake model AI sing ngenali isi gambar lan ndandani masalah visual

Model anyar AI Kosmos-1 yaiku Multimodal Large Language Model (MLLM), bisa nanggapi ora mung…

2 Marzo 2023

Snapchat ngeculake chatbot AI sing didhukung ChatGPT dhewe

Snapchat ngenalake chatbot sing didhukung dening versi paling anyar saka OpenAI's ChatGPT. Miturut CEO Snap, iki minangka gamble ...

28 Februari 2023

Nggawe App CRUD karo Laravel lan Vue.js

Ing tutorial iki kita ndeleng bebarengan carane nulis kode conto CRUD App, karo Laravel lan Vue.js. Ana…

27 Februari 2023

Meta ngluncurake model LLaMA, alat telusuran sing luwih kuat tinimbang GPT-3 OpenAI

Meta bubar ngrilis generator basa AI anyar sing diarani LLaMA, ngonfirmasi peran perusahaan sing inovatif banget. “Dina iki…

25 Februari 2023

Foto Google ngenalake "penghapus sihir" ing piranti non-Pixel

Google wis ngumumake alat panyuntingan foto bertenaga AI sing populer, Magic Eraser, fitur-fitur anyar bakal kasedhiya kanggo…

24 Februari 2023

Carane nggunakake Spotify DJ, DJ anyar karo Artificial Intelligence

Spotify ngenalake fitur DJ anyar sing didhukung dening intelijen buatan, curating lan menehi komentar babagan dhaptar lagu pribadi sing terus berkembang.…

23 Februari 2023

Apa Crowdsourcing, kaluwihan lan cacat

Tembung crowdsourcing asale saka gabungan tembung "crowd" lan outsourcing. Bisa dideleng minangka proses sing ngidini, kanggo…

23 Februari 2023

Carane nggunakake Laravel karo Vue.js 3

Vue.js minangka salah sawijining framevorks JavaScript sing paling akeh digunakake kanggo nggawe antarmuka web lan aplikasi kaca siji, bebarengan karo…

20 Februari 2023

Carane nginstal ChatGPT lokal ing komputer

Kita bisa nginstal ChatGPT ing komputer, lan ing artikel iki kita bakal weruh bebarengan carane nginstal ChatGPT ing komputer ing…

19 Februari 2023

Carane nggunakake Bing AI anyar karo ChatGPT lan apa sampeyan bisa nindakake

Microsoft wis ngrilis versi anyar mesin telusur Bing AI. Ing artikel iki kita bakal weruh carane nggunakake…

17 Februari 2023

Latihan JavaScript kanthi solusi kanggo kursus pelatihan JavaScript Dasar

Dhaptar latihan javascript kanthi solusi, kanggo kursus pelatihan basa Jawa. Nomer latihan kasebut nuduhake tingkat…

15 Februari 2023

Latihan PHP karo solusi kursus pelatihan Dasar PHP

Dhaptar latihan PHP kanthi solusi kursus pelatihan PHP Dasar. Nomer latihan kasebut nuduhake tingkat…

15 Februari 2023

Laravel middleware cara kerjane

Laravel middleware minangka lapisan aplikasi penengah sing ngintervensi antarane panjalukan pangguna lan respon aplikasi. Wektu…

13 Februari 2023

Ide Sarwa Altilia: platform Otomatisasi Cerdas

Platform Otomasi Cerdas sing bisa ngotomatisasi pangolahan dokumen rumit Platform Altilia, tanpa kode lan asli awan, nyedhiyakake perusahaan…

13 Februari 2023

Tutorial Python: Jinis Operator saka basa pemrograman Python

Operator ing basa pamrograman minangka simbol khusus, utawa tembung kunci, sing nindakake operasi ing variabel lan nilai. Kula…

13 Februari 2023

GitHub apa iku lan carane nggunakake

GitHub minangka piranti lunak sing akeh digunakake dening tim pangembangan piranti lunak, kanggo kontrol versi pangembangan. migunani…

12 Februari 2023

Apa Google Bard, intelijen buatan anti ChatGPT

Google Bard minangka chatbot online sing didhukung AI. Layanan kasebut nggunakake informasi sing dikumpulake saka Internet kanggo ngasilake tanggapan…

8 Februari 2023

Coinnect nampilake Ransomware Intelligence Global Report 2023

Laporan Global Intelijen Ransomware 2023, ringkesan lengkap babagan serangan ransomware sing direkam dening organisasi global ing taun 2021 lan 2022…

8 Februari 2023

Apa Manajemen Kualitas Berbasis Risiko

Manajemen Kualitas Berbasis Risiko minangka metodologi adhedhasar konsep ngenali risiko kanthi terus-terusan. Aplikasi…

7 Februari 2023

Laravel namespaces: apa iku lan cara kerjane

Namespaces ing Laravel yaiku defidiarani minangka kelas unsur, ing ngendi saben unsur nduweni jeneng kajaba ...

6 Februari 2023

Apa pip, apa tegese lan kepiye cara kerjane?

PIP minangka akronim, sing tegese Installer Paket kanggo Python. pip minangka alat sing digunakake ing python kanggo nginstal…

3 Februari 2023

Tumindak saka modul FORM: POST lan GET

Atribut metode ing unsur nemtokake cara data dikirim menyang server. Cara HTTP nyatakake tindakan sing kudu ditindakake…

30 Januari 2023

Laravel: Apa iku Tampilan laravel

Ing framework MVC, huruf "V" tegese Tampilan, lan ing artikel iki kita bakal weruh carane nggunakake tampilan ing Laravel. Pisah logika aplikasi…

30 Januari 2023

JQuery, carane kita bisa ngleksanakake efek dinamis karo JQuery

Kanthi JQuery sampeyan bisa nggawe efek dinamis, animasi lan fades dening tumindak ing unsur saka kaca HTML. Ing artikel iki kita bakal weruh…

28 Januari 2023

Apa Aplikasi Single Page lan apa Vue.js

Vue.js minangka kerangka JavaScript sumber progresif lan mbukak, digunakake kanggo ngembangake antarmuka pangguna web interaktif lan aplikasi kaca…

23 Januari 2023

Laravel: introduksi kanggo laravel routing

Nuntun ing Laravel ngidini pangguna ngarahake kabeh panjaluk aplikasi menyang pengontrol sing cocog. Sebagian gede…

23 Januari 2023

Resep algoritma kanggo kiamat

"Sampeyan mesthi ana hantu ing mobil. Segmen kode acak sing dikelompokake dadi protokol…

23 Januari 2023

JQuery, apa iku lan apa kita bisa nindakake karo perpustakaan JavaScript

jQuery minangka perpustakaan JavaScript sing cepet, entheng, lan sugih fitur adhedhasar prinsip "nulis kurang, nindakake luwih akeh". Tawon…

22 Januari 2023

Apa Tes Piranti Lunak, apa tegese nyoba piranti lunak

Pengujian piranti lunak minangka sakumpulan proses kanggo neliti, ngevaluasi lan mesthekake kelengkapan lan kualitas…

20 Januari 2023

Apa sing diarani Extreme Programming (XP)?, adhedhasar nilai, prinsip lan praktik apa

Sampeyan menowo program, nanging Extreme Programming (XP kanggo short) isih dicokot saka misteri kanggo sampeyan. ora…

19 Januari 2023

Tren eCommerce kanggo 2023, apa sing bisa diarepake ing taun saiki saka jagad perdagangan online

Kita wis nganalisa sektor eCommerce, nyoba ngerti apa tren utama ing 2023, kanthi perhatian khusus kanggo warta…

18 Januari 2023

Tutorial Python: Carane nindakake konversi jinis data

Panggunaan variabel sing fleksibel lan konsisten ing basa pamrograman minangka unsur dhasar. Basa pemrograman, dilengkapi…

18 Januari 2023

Ide sarwa DigiMarkAI: Gawe kiriman media sosial liwat intelijen buatan

DigiMarkAI minangka sistem inovatif, ide sing apik, bisa mbantu nerbitake konten ing jaringan sosial. Matur nuwun kanggo…

18 Januari 2023

Apa Composer kanggo PHP, fitur lan cara nggunakake

Composer minangka alat manajemen dependensi open source kanggo PHP, utamane digawe kanggo nggampangake distribusi lan…

17 Januari 2023

Apa Laravel, cara kerjane lan arsitektur dhasar kanggo nggawe aplikasi WEB

Laravel minangka kerangka web basis PHP kanggo mbangun aplikasi web sing paling dhuwur, nggunakake…

16 Januari 2023

Apa iku Pemasaran Jaringan, Apa MLM, Model Bisnis

Pemasaran Jaringan, uga dikenal minangka Pemasaran Multi-Level (MLM), minangka model bisnis ing ngendi wakil independen adol…

16 Januari 2023

Ing donya sing pecah-pecah, teknologi sing ndadekake kita bebarengan

Globalisasi wis nggawe rantai pasokan, secara harfiah rantai pasokan, luwih rumit lan dadi luwih rentan.

14 Januari 2023

Politecnico di Milano nyiapake Mobil kanggo balapan nyopir dhewe lan Vince

Ing CES ing Las Vegas POLIMOVE menang kaping pindho lan uga nggawe rekor kacepetan donya anyar…

12 Januari 2023

The Ocean Race kanggo ngumpulake data lingkungan luwih saka acara olahraga liyane ing donya

Regatta keliling donya bakal ngukur polusi mikroplastik, ngumpulake informasi babagan dampak owah-owahan iklim ing segara, lan ngumpulake data…

12 Januari 2023

ChatGPT intelijen buatan sing bisa nggawe bedane

Kecerdasan buatan ngganggu kabeh, ChatGPT bisa dadi pangowahan game, sanajan kanggo perusahaan triliun dolar wulan kepungkur,…

10 Januari 2023

Cove kothak rereged karo desain modern

Cove minangka kothak rereged kucing inovatif sing dirancang dening desainer kucing, insinyur lan behaviorist, alternatif sing apik kanggo sampah tradisional…

4 Januari 2023

Robotaxis Waymo beroperasi kanthi njupuk penumpang menyang bandara Phoenix

Robotaxis Waymo siap ngeterake penumpang menyang lan saka bandara Phoenix. Perusahaan Alphabet ujar manawa…

3 Januari 2023

Teknologi VLC, komunikasi cepet bisa

Teknologi VLC, yaiku komunikasi cahya sing katon (VLC), yaiku transmisi data nggunakake cahya. Minangka pemancar digunakake…

22 December 2022

Apa tegese Internet of Behavior, apa IoB bakal dadi masa depan?

IoB (Internet of Behavior) bisa dianggep minangka akibat alami saka IoT. IoT (Internet of Things) yaiku jaringan…

22 December 2022

Apa tegese DCIM lan apa DCIM

DCIM tegese "Data center infrastructure management", kanthi tembung liya "Manajemen Infrastruktur Pusat Data". Pusat data minangka struktur,…

22 December 2022

Keamanan Siber: Tren keamanan siber 3 "non-teknis" paling dhuwur kanggo 2023

Keamanan siber ora mung babagan teknologi. Aspek non-teknis, kayata manajemen wong, proses lan…

21 December 2022

Robot kewan organik kanggo pertanian sing luwih lestari: BABots

Proyek "Babots" adhedhasar teknologi inovatif, robot-kewan biologis kanthi aplikasi babagan pertanian lestari lan reklamasi tanah…

20 December 2022

Kampus Peroni kanggo transisi ekologis saka agri-pangan

Kampus Peroni wis ngusulake model eko-sistemik anyar ing telung fase: traceability, liwat teknologi blockchain, kanggo ngidini koleksi…

14 December 2022

Apa format vektor gambar lan kanggo apa

Yen sampeyan wis tau nggarap gambar, sampeyan bakal nemokake panjaluk gambar ing…

12 December 2022

TWO RECRUITMENTS NEW lan A AWARD NATIONAL: Iku kunci kanggo Inovasi

Unioncamere maringi hadiah proyek kolaborasi antarane perusahaan lan ITS Aerospace Fondazione Meccatronica Piemonte Hadiah pertama "Cerita Alternanza"…

12 December 2022

dikonfirmasi ing antarane perusahaan terkemuka ing Indeks Keberlanjutan Dow Jones

dikonfirmasi kanggo telulas taun berturut-turut ing Dow Jones Sustainability Index (DJSI) saka S&P Global, posisi dhewe karo…

11 December 2022

Tutorial Python: Casting jinis data, apa iku lan carane nggunakake

Ing pemrograman, jinis casting yaiku konversi obyek saka siji jinis menyang jinis liyane. Ning kene…

9 December 2022

Metaverse Fashion Week bali ing Spring 2023 kanggo nampilake kemajuan ing mode digital lan interoperabilitas

Revolusi web3 terus taun ngarep kanthi eksplorasi taunan babagan fashion apa sing bakal katon ing jagad maya, kanthi…

8 December 2022

Aplikasi pangiriman Veneto nyathet + 110% ing 2022, ngluwihi 2 yuta euro ing turnover kanthi 30.000 pesenan

Ale Fresh Market, aplikasi pangiriman produk seger sing diadegake ing taun 2020 dening Alessandro Andretta, ngluwihi 2 yuta…

7 December 2022

SIFI mbewarakke Bukak EPICOLIN, Dhukungan Lengkap kanggo nambani glaukoma.

SIFI, perusahaan farmasi terkemuka ing pangembangan solusi inovatif kanggo perawatan penyakit mata, seneng ngumumake…

7 December 2022

Tutorial Python: Apa Jinis Data lan cara nggunakake

jinis data Python digunakake kanggo definemtokake jinis variabel. Defimutusake jinis data apa sing bakal disimpen…

17 November 2022

Setengah urip, pasuryan bener Onlife

"Joe bali menyang pawon, njupuk dhuwit saka salah sijine kanthonge lan miwiti ...

12 November 2022

Apa iku inovasi DeFi

DeFi iku singkatan kanggo Decentralized Finance, teknologi digawe kanggo ngganti ekosistem financial ana. Perkiraan wektu maca: 10 menit…

5 November 2022

Tutorial Python: Variabel, apa iku lan carane nggunakake

Kabeh basa pamrograman nggunakake wadhah nilai sing diarani variabel. Python nggunakake variabel kanggo nyimpen informasi ing…

20 Oktober 2022

Apa Cloud Computing lan apa Edge Computing: defidefinisi lan beda

Kita manggon ing jaman komputasi maya, nanging komputasi pinggiran uga dadi sorotan. Piranti perimeter, layanan perimeter, jaringan…

18 Oktober 2022

Latihan Basa Jawa kanggo Pelatihan Basa Jawa

Dhaptar latihan java karo solusi kanggo kursus pelatihan Java Base. Nomer latihan nuduhake tingkat ...

9 Oktober 2022

Tutorial Python: sintaksis lan aturan kanggo nulis kode Python

Python dadi basa sing saya akeh digunakake kanggo Data Mining lan Artificial Intelligence. Microsoft uga bakal ngenalake Python minangka…

22 Settembre 2022

Carane nginstal Python ing Microsoft Windows

Python minangka basa skrip, sing ngidini sampeyan nulis kode kanthi cepet lan gampang. Kanggo nginstal ing ...

19 August 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuan lan cara nyegah: conto panyebaran Malware

Serangan cyber Malware yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

20 July 2022

Serangan siber: apa iku, cara kerjane, tujuane lan carane bisa dicegah

Serangan cyber yaiku defiNible minangka aktivitas musuhan marang sistem, alat, aplikasi, utawa…

25 May 2022

Cara ngatur biaya bola-bali lan biaya ora langsung ing Microsoft Project

Manajemen Biaya Ora Langsung lan Biaya Repetitive tansah dadi masalah gedhe kanggo Manajer Proyek. Microsoft Project...

23 December 2018

Apa Analisis Kohort Google Analytics. Maca lan analisis

Analisis Kohort minangka pralaporandefirampung karo Google Analytics, rada samar lan ora gampang diwaca sepisanan. Nanging…

10 December 2018

Cara nyelehake situs sampeyan ing posisi paling dhuwur ing asil SERP Google lan Bing

Salah sawijining faktor sing paling relevan kanggo nggawe strategi pemasaran SEO yaiku empati karo pamirsa.…

14 April 2018

Apa Teori Watesan, kaluwihan lan kekurangan

The Theory of Constraints minangka pendekatan sing ditrapake kanggo manajemen operasi perusahaan. Sejatine, teori kendala yaiku ...

8 April 2018

Cara ngatur cetakan proyek Gantt ing Microsoft Project

Microsoft Project duwe akeh pilihan pra laporandefibengi. Kita uga duwe kamungkinan kanggo ngatur laporan sing wis ana utawa nggawe sing anyar,…

31 Marzo 2018

Cara nggawe laporan proyek karo Microsoft Project

Kanthi Microsoft Project, sampeyan bisa nggawe lan ngatur macem-macem laporan grafis. Kanthi nggarap lan nganyari data proyek, ...

27 Marzo 2018

Kepiye nggawe laporan lan cara njupuk data terstruktur saka proyek sing dikelola karo Proyek MS

Manajer proyek, sawise nggawe rencana proyek, bakal fokus ing pengumpulan lan pemantauan data. Analisis kasebut…

26 Marzo 2018

Cara nglacak proyek sampeyan nganggo Microsoft Project

Rencana proyek minangka alat penting kanggo manajer proyek. Tujuan utama yaiku ngrampungake kegiatan ing ...

24 Marzo 2018

Apa jinis kegiatan lan cara ngatur jadwal otomatis ing Microsoft Project

Manajemen proyek minangka filosofi sing nggunakake alat perencanaan kanggo ngatur kegiatan. Aplikasi sing bener saka…

23 Marzo 2018

Pentinge dadi pisanan: Google ngontrol kendhali drone

Google pengin ngontrol lalu lintas drone. Kita ngetutake strategi dadi sing pertama lan / utawa dadi sing paling apik ing ...

12 June 2017

5 jinis Kepemimpinan: ciri kanggo ngatur kepemimpinan

Tema Kepemimpinan iku jembar banget lan kompleks, nganti ora ana defiDefinisi univokal saka istilah utawa manual ...

22 May 2017

Gagasan Inovatif: prinsip kanggo ngrampungake kontradiksi teknis

Analisis ewu paten, nggawa Genrich Altshuller menyang kesimpulan sejarah. Gagasan inovatif, kanthi kontradiksi teknis sing gegandhengan, bisa…

29 April 2017

Apa Inovasi Perusahaan: sawetara ide sing paling apik kanggo ngetrapake

Ana akeh omongan babagan inovasi perusahaan, lan biasane istilah kasebut nuduhake kabeh sing anyar lan revolusioner.…

27 April 2017

Perusahaan media lan hiburan kumpul menyang awan, nanging nyebutake biaya kanggo API lan keamanan siber minangka perhatian utama

Asil saka Indeks Panyimpenan Awan 2023 dening Wasabi Panggunaan awan umum nyebar luwih cepet lan luwih cepet…

26 May 2023

Boomi Ngancurake Otomatisasi Industri lan Integrasi karo Boomi AI

Alat Generatif AI-Powered Anyar Boomi Nyepetake Transformasi Bisnis sajrone Menit BoomiTM, Pimpinan Industri…

20 May 2023

Kalray, Arteris, Secure-IC lan Thales menang telpon kanggo proyek sing ana gandhengane karo strategi akselerasi AI saka program "France Relance 2030 - Investasi Masa Depan"

Dipimpin dening Kalray, proyek IP-CUBE tujuane kanggo netepake dhasar ekosistem sing berdaulat lan mbukak ing semikonduktor kanggo…

19 May 2023

Motoreto bakal dadi wiwitan Spanyol pisanan sing melu ing Dealerday ing Verona, pameran otomotif paling gedhe ing Eropa

Dina Dealer Otomotif ing Verona 2023 minangka pameran utama sektor otomotif lan mobilitas, lan bakal nggabungake kabeh…

17 May 2023

Inovasi visa adhedhasar blockchain padha bisa njupuk bisnis cilik kanggo tingkat sabanjuré

Visa lan mitra wis ngembangake platform fintech sing bisa diprogram sing ngidini para petani entuk pendanaan lan adol…

17 May 2023

Miturut laporan Kearney anyar, 52% pimpinan telekomunikasi lan barang konsumen Eropa ngarepake metaverse bakal ngasilake 5-20% bathi ing taun 2030.

Miturut luwih saka setengah (56%) perusahaan barang konsumen utama lan 59% perusahaan telekomunikasi ing Eropa…

12 May 2023

Principi ADV ngomong babagan vodka "paling dhuwur" ing Eropa

Proyek komunikasi agensi Turin kanggo Vodka Silla®, vodka digawe ing Italia. Start-up Piedmontese sing nggawe…

12 May 2023

Masa depan yaiku metaverse

Masa depan teknologi nyenengake lan ambisius, nanging siji perkara sing mesthi: DeFi (Decentralized Finance) lan Metaverse minangka loro sing paling njanjeni lan…

6 May 2023

Inovasi Desain Sabanjure ing antarane para finalis Penghargaan Daur Ulang Plastik Eropa 2023

Inovasi Desain Sabanjure wis dipilih kanggo Penghargaan Daur Ulang Plastik Eropa 2023 sing bergengsi, kanggo baki penanganan sing digawe…

4 May 2023

Kecerdasan Buatan lan Teknologi PICOSECOND LASER HIGH POWER: Revolusi Industri Penandaan lan Ukiran Laser

Pengenalan intelijen buatan lan teknologi PICOSECOND LASER HIGH POWER ing industri menehi tandha lan ukiran laser janji bakal ngrevolusi…

2 May 2023