Artikel

Snapchat ngeculake chatbot AI sing didhukung ChatGPT dhewe

Snapchat ngenalake chatbot sing didhukung dening OpenAI versi paling anyar saka ChatGPT. Miturut CEO Snap, iku gambling sing AI chatbots bakal saya dadi bagéan saka urip saben dina liyane wong.

Fungsi chatbot anyar mung bakal diluncurake menyang pelanggan Snapchat +, nanging bakal diluncurake menyang kabeh pangguna mengko Snapchat. CEO Snapchat Evan Spiegel ngandika iki mung wiwitan, lan akeh fitur bakal ngenalaken adhedhasar intelijen buatan.

AI kula

The Verge nglaporake manawa integrasi ChaptGPT anyar bakal diarani My AI lan, yen digunakake ing-app, bakal kasedhiya karo profil dhewe, kaya kanca liyane. Iku carane nggunakake Ngobrol GPTnanging kurang sawetara fitur. Kajaba iku, Snapchat wis ngoptimalake intelijen buatan kanggo njamin kepatuhan karo aturan jaringan sosial.

Sampeyan bakal mbutuhake langganan Snapchat +, sing regane $3,99 saben wulan.

Snap umpan balik

Ing kirim blog, Snap ngakoni yen My AI bisa uga rentan kanggo kesalahan ing awal, nanging tujuane perusahaan kanggo ngindhari "informasi sing kleru, ora bener, mbebayani utawa nyasarake." Kaya sing wis kita sinau ing sawetara wulan kepungkur, chatbot AI bisa dimanipulasi kanggo entuk jawaban khusus kanggo pitakonan tartamtu.

Artikel sing gegandhengan
newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Kanggo ngindhari iki, Snap njaluk pangguna snapchat+ menehi umpan balik babagan bot kasebut sanalika kasedhiya. Perusahaan uga ngrancang kanggo nyimpen kabeh obrolan kanggo menehi rating chatbot. Adhedhasar review kasebut lan umpan balik sing ana, Snapchat bakal terus nambah chatbot.

Kaya sing wis dingerteni, kabeh sistem intelijen buatan saya apik amarga aplikasi akeh set data, nanging sayangé, bisa uga salah.

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Artikel anyar

Reply ndadekake MLFRAME kasedhiya Reply, kerangka adhedhasar Generative Artificial Intelligence sing ditrapake kanggo pangembangan lan nuduhake kawruh.

Reply ngumumake peluncuran MLFRAME Reply, kerangka intelijen buatan generatif anyar kanggo basis pengetahuan heterogen. Dirancang…

23 Settembre 2023

Startups paling inovatif sing dianugerahi: 10 finalis saka ITALIAN MASTER STARTUP AWARD (IMSA) 2023

Penghargaan IMSA kanggo wiwitan enom sing lair saka riset ing universitas lan…

22 Settembre 2023

Pimpinan Pikiran ing Zayed Sustainability Award Forum nyorot cara kanggo maju kemajuan kanggo manungsa lan planet

Penghargaan Zayed kanggo Kelestarian minangka penghargaan global UAE kanggo kelestarian lan komitmen kamanungsan.…

22 Settembre 2023

Reply entuk 4 Oracle EMEA Cluster Partner Awards ing kategori Inovasi, Dampak Bisnis lan Sukses Pelanggan

Reply, konsultasi global lan integrator sistem lan Oracle Cloud Managed Service Provider, ngumumake yen wis nampa…

19 Settembre 2023

MasterZ, Blockchain lan WEB 3.0 Master paling gedhe ing Eropa, ngluncurake platform anyar sing darmabakti kanggo sinau, praktik lan kerja.

MasterZ Blockchain, nambah nilai kanggo WEB 3.0 Master of excellence paling gedhe ing Eropa. Tim kabeh-Italia…

19 Settembre 2023

Bebungah Keberlanjutan Zayed ngumumake 33 finalis sing maju ing inisiatif kelestarian global

33 finalis sing dipilih saka 5.213 aplikasi ing 163 negara.

18 Settembre 2023

Tren lan inovasi sing berkembang ing riset biologi: saka bangku nganti amben

Biologis wis muncul minangka kelas farmasi sing inovatif, ngrevolusi bidang obat liwat terapi sing ditargetake. TO…

17 Settembre 2023

Sistem 3D nyederhanakake manufaktur lan nyurung inovasi sing terus-terusan kanthi sumber produksi platform bangunan tambahan

Insourcing printer kanggo produksi logam lan polimer ing pabrik ing Riom, Prancis lan Rock Hill, Carolina…

17 Settembre 2023

Biognosys nampilake inovasi teknologi lan kemajuan ilmiah kanggo nggawe proteome bisa digunakake kanggo riset ilmu urip ing Kongres Dunia HUPO 2023

Analisis data tanpa perpustakaan, mesin learning-powered karo Spectronaut ® 18 ngirimake kuantifikasi lan throughput protein sing unggul ing industri…

16 Settembre 2023

Mattermost ngluncurake kemitraan anyar kanggo nyurung inovasi lan adopsi sing luwih gedhe ing sektor publik

Mattermost nampilake ekosistem sekutu sing ditambahi kanthi penekanan ing kasus panggunaan DoD anyar kanggo solusi…

16 Settembre 2023