Gianfranco Fedele

Kesadaran lan manipulasi pikiran buatan

Kesadaran lan manipulasi pikiran buatan

USA 80s, pimpinan militer Amerika Serikat ndhikte aturan anyar kanggo ngrancang pertahanan…

4 Settembre 2023

ChatGpt3: Ora bakal kaya sadurunge

Akeh sing kepengin weruh apa sing bakal dadi Web ing mangsa ngarep amarga panemuan anyar ing bidang Artificial Intelligence. The…

22 August 2023

Generasi palsu

Mbalik tanggal 31 Januari 2022, kita nerbitake ing blog Laila artikel pisanan sing kasusun saka algoritma generatif, supaya jelas ...

22 July 2023

Astro robot omah kanthi Ai sing ditingkatake kanggo Anxiogenetics kita

Amazon wis ngenalake gadget anyar sing ora bakal bisa ditindakake. Asmane Astro lan dheweke minangka robot sing apik, kanthi teknologi ...

27 June 2023

Individualis lan transhumans

"Aku dadi wali kuburan es, ing ngendi sisa-sisa wong-wong sing teka kanggo ngganti ...

6 May 2023

Etika lan moral gawean

"Gerty, kita ora diprogram. Kita wong, apa sampeyan ngerti?" - dijupuk saka film "Moon" disutradarai dening Duncan Jones - 2009…

21 April 2023

Resep algoritma kanggo kiamat

"Sampeyan mesthi ana hantu ing mobil. Segmen kode acak sing dikelompokake dadi protokol…

23 Januari 2023

Kecerdasan buatan ing esuke wong mati

Ing konferensi taunan re: Mars 2022, Amazon ngumumake yen Alexa bakal enggal bisa ngobrol karo kita kanthi niru swara ...

11 December 2022

tanpa karuwan | ing memori Sebastian Galassi

"Kanggo wong sing ora duwe arti apa-apa kanggo donya iki, dumadakan aku angel ninggalake. Dheweke ujar manawa saben bagean ...

3 December 2022

Setengah urip, pasuryan bener Onlife

"Joe bali menyang pawon, njupuk dhuwit saka salah sijine kanthonge lan miwiti ...

12 November 2022

Identifikasi dudu prinsip etika nanging trik kotor!

Wiwit aku miwiti nggarap proyek Laila, ekosistem intelijen buatan kanggo ndhukung agen obrolan sing darmabakti kanggo bisnis, aku wis sinau ...

6 November 2022

Ing iman Artificial Intelligences

"Nyuwun pangapunten David, sayangé aku ora bisa nglakoni. Aku mikir sampeyan ngerti kaya aku. Mobil iki uga ...

31 Oktober 2022

Para abdi dalem singularitas

Apa sing bakal kelakon yen aku gagal ujian? Apa sampeyan mikir dheweke bisa nutup aku amarga aku ora bisa kerja kanthi apik? Sampeyan duwe wong ...

19 Oktober 2022

Sifat tanpa wates saka metaverses

"Iki drama sing bakal ditampilake ing saluran tembok-tembok sajrone sepuluh menit. Bagian iki dikirim menyang aku esuk ....

8 Oktober 2022

Paradoks Hawking

"Gray wis ora ana ing kene. Dheweke ana ing papan sing luwih apik. Ditutup ing pikirane, ing ngendi dheweke kepengin dadi. Aku duwe ...

30 Settembre 2022

Sapa sing wedi karo AI?

Luciano Floridi, filsuf, profesor Filsafat lan Etika Informasi ing Oxford Internet Institute nyatakake yen "[...] efisiensi komputer ing ...

25 Settembre 2022

Setengah urip, pasuryan bener Onlife

Ing wiwitan abad kaping XNUMX lan kaping XNUMX Philip Dick lan Luciano Floridi njelajah, sing nganggo fiksi ilmiah ...

17 Settembre 2022

Artificial Intelligences ing esuke wong mati urip

Ing konferensi taunan re: Mars 2022, Amazon ngumumake yen Alexa bakal enggal bisa ngobrol karo kita kanthi niru swara ...

10 Settembre 2022

Kecerdasan buatan Google minangka "sentient" lan ora ana sing bisa ngomong

Iku warta wayahe. Ing artikel ing Medium, insinyur Blake Lemoine, tanggung jawab kanggo pangembangan sawetara proyek Kecerdasan Buatan ...

3 Settembre 2022