Pakaryan Bisnis

Makersite, AI lan platform data sing ngidini produk sustainable lan keputusan rantai pasokan ing skala, ngamanake $ 18 yuta ing pendanaan Seri A

Makersite, AI lan platform data sing ngidini produk sustainable lan keputusan rantai pasokan ing skala, ngamanake $ 18 yuta ing pendanaan Seri A

Startup Jerman nggunakake AI, data lan aplikasi kanggo nggawe keputusan sing lestari babagan produk lan pasokan ...

13 Februari 2024

Microvast gabung karo konsorsium sing dipimpin Shell kanggo promosi dekarbonisasi industri pertambangan

Penawaran pilot konsorsium kanggo solusi elektrifikasi kanggo kendharaan off-road sing digunakake ing industri pertambangan tujuane kanggo ngembangake elektrifikasi…

13 Februari 2024

Hillstone Networks nambahake sertifikasi EAL4 + Kriteria Umum menyang firewall generasi sabanjure

Sertifikasi keamanan independen lan internasional kanggo StoneOS 5.5.R9 lan firewall SG-6000 A-Series generasi sabanjure Hillstone…

13 Februari 2024

Lenovo Global CTO Study Ndhukung Vision saka "IT New" kanggo defimasa depan sing luwih pinter

RALEIGH, NC - (BUSINESS WIRE) - Riset global anyar saka Lenovo babagan 500 Chief Technology Officers (CTO) saka macem-macem industri lan negara, diterbitake…

13 Februari 2024

The Paris Blockchain Minggu ngowahi Louvre dadi Istana Web3

Paris Blockchain iku acara Eropah paling gedhe lan paling pengaruh ing blockchain. Luwih saka 10.000 wong samesthine saka kabeh…

13 Februari 2024

Aera Technology diakoni minangka salah sawijining Spend Matters "50 Vendor sing Diwaca"

Pionir Decision Intelligence Aera Technology, nyepetake jurang antarane pengadaan lan rantai pasokan kanggo ngatur belanja lan ...

13 Februari 2024

Lenovo pirso inovasi teknologi cerdas paling anyar kanggo defingrampungake masa depan jagad digital

Inovasi ing faktor wangun, teknologi karya hibrida lan Metaverse dipamerake ing Tech World ...

13 Februari 2024

BYD ngluncurake 3 kendaraan listrik anyar ing Paris Motor Show

Baterei EV Blade anyar ngrevolusi keamanan, daya tahan lan kinerja industri EV Michael Shu, Direktur…

13 Februari 2024

ExaGrid Dijenengi Finalis ing Penghargaan SDC 2022

ExaGrid nominasi ing limang kategori kanggo Penghargaan IT Premier kaping 13 ExaGrid®, mung solusi panyimpenan serep…

13 Februari 2024

OpenGate Capital nandur modal ing teknologi InRule

InRule nyedhiyakake piranti lunak nggawe keputusan terpadu, pembelajaran mesin lan layanan otomatisasi proses sing ngidini pimpinan IT lan bisnis ...

13 Februari 2024

Temenos ngluncurake mitigasi kejahatan finansial layanan mandiri ing Temenos Banking Cloud

Solusi SaaS anyar Temenos kanggo mitigasi kejahatan finansial (FCM) ngidini bank-bank nggawe lan ngatur ...

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Acara kasebut, "Pemimpin Wanita Nglindhungi Keanekaragaman Hayati Segitiga Karang lan Spesies Terancam Punah", nyorot warta lan tumindak sing ditindakake dening wanita ...

13 Februari 2024

LabGenius Entuk Grant Inovasi Pemerintah kanggo Ngembangake Platform Penemuan Narkoba Berbasis ML, EVA ™

Innovate UK, bagean saka UK Research and Innovation (UKRI), menehi LabGenius hibah SMART kanggo nyepetake pembangunan ...

13 Februari 2024

Inovasi Thales kanggo manajemen kunci kriptografi mbantu organisasi entuk kadhaulatan digital ing lingkungan hibrida lan multi-cloud

CipherTrust Cloud Key Manager mbantu organisasi nyukupi syarat kepatuhan lan ndhukung tata kelola data ...

13 Februari 2024

TIP Group mimpin sektor ing kelestarian

TIP Group rangking pisanan saka 355 perusahaan ing peringkat ESG pisanan, ing sektor transportasi,…

13 Februari 2024

Talkdesk nggawa Opentalk CX Summit Series 2022 menyang Eropa

Tur multi-urban acara utama ing sektor kasebut, khusus kanggo perusahaan, diakhiri kanthi mandheg ing London lan Madrid ...

13 Februari 2024

SmartStream ngluncurake teknologi AI kanggo penanganan pengecualian

SmartStream, panyedhiya solusi Transaksi Lifecycle Management (TLM®), dina iki ngumumake peluncuran versi 7 SmartStream Air,…

13 Februari 2024

Esri lan ROSHN gabung kanggo nggawa teknologi geospasial kanggo pangembangan real estate Arab Saudi

Perjanjian kasebut bakal ngidini Arab Saudi nggunakake GIS kanggo nambah perencanaan lan operasi AEC ROSHN, pangembang real estate…

13 Februari 2024

Lenovo nduduhake kepiye teknologi cerdas nggawe jagad sing owah ing Tech World '22

Sesi CEO Global saka Lenovo, IBM, Accenture, Intel, Qualcomm lan liya-liyane sing direncanakake Artikel Lenovo nuduhake kepiye ...

13 Februari 2024

Schlumberger tim karo Gradiant kanggo produksi sustainable senyawa lithium kanggo baterei

Kolaborasi tujuane kanggo nggedhekake pemulihan mineral lan nyuda jejak lingkungan Schlumberger dina iki ngumumake wiwitan…

13 Februari 2024