Kirimi Kirimi

Acara Web3 Paling Gedhe ing Asia, TOKEN2049, Ngumumake Kegiatan NFT Eksklusif kanthi Nilai Luwih saka $ 100 Yuta

Pameran OP3N WHALE NFT OPXNUMXN WHALE NFT sing menarik lan unik nampilake karya-karya kasebut kanggo umum kanggo pisanan.

TOKEN2049, konferensi cryptocurrency utama Asia, wis ngumumake yen bakal nampilake pengalaman immersive saka NFT, pisanan saka sawijining jinis, anduweni hak Pameran OP3N WALE NFT, ing edition sabanjuré ing Singapura saka 28 kanggo 29 September. Pameran kasebut bakal nampilake aset NFT kanthi nilai pasar luwih saka $ 100 yuta - iku pisanan sing koleksi kuwi diduweni dening entitas siji kapapar kanggo umum.

Pameran iki dikembangake dening OP3N, papan peluncuran kanggo IP lan komunitas ing Web3, lan WHALE, klub keanggotaan omni-versal kanthi harta karun sing kalebu koleksi paling gedhe ing donya saka langka, NFTs nilai dhuwur sing kalebu game, seni lan real estate virtual. .

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.