Kirimi Kirimi

Lattice partner karo NVIDIA kanggo nyepetake pinggiran AI

Ngumumake solusi terintegrasi sing nggabungake FPGA Lattice Lattice kurang daya, latensi rendah karo platform NVIDIA Orin kanggo nyambungake sensor menyang aplikasi AI kanthi efisien.

Ing kesempatan saka Konferensi Pangembang Lattice, Semikonduktor Lattice mbukak desain lampiran sensor referensi anyar kanggo nyepetake pangembangan aplikasi AI sing canggih nggunakake platform NVIDIA Jetson Orin lan IGX Orin.

Adhedhasar sirkuit Lattice FPGA sing efisien energi lan platform NVIDIA Orin, papan referensi open-source dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pangembang kanggo konektivitas menyang macem-macem sensor lan antarmuka, skalabilitas desain, lan latensi sing sithik nalika ngrancang pinggiran kinerja dhuwur. Aplikasi AI kanggo kesehatan, robotika, lan visi sing disematake. Kolaborasi Lattice karo NVIDIA disetel kanggo nggedhekake komunitas pangembang open-source kanthi nambah efisiensi nyambungake sensor menyang aplikasi komputasi AI.

"Kanthi teknologi AI ing ngarep kanggo ngowahi industri, kalebu manufaktur, transportasi, komunikasi lan alat medis, kolaborasi iki bakal luwih nyepetake owah-owahan kritis iki," ujare Esam Elashmawi, Chief Strategy Officer lan marketing, Lattice Semiconductor. "Kita bungah bisa kerja bareng karo NVIDIA kanggo nggedhekake jangkauan solusi referensi, nggawa inovasi sing luwih gedhe kanggo para pelanggan lan ekosistem kita, kanggo mbantu nyederhanakake lan nyepetake adopsi aplikasi AI pinggiran."

"Kanthi panjaluk perusahaan sing terus berkembang kanggo informasi wektu nyata lan kemampuan nggawe keputusan otonom sing didhukung dening AI, luwih akeh pangembang sing nyambungake macem-macem sensor menyang platform komputasi pinggiran NVIDIA," jelas Amit Goel, Direktur kanggo ngatur produk AI terpadu NVIDIA. . "Kolaborasi karo Lattice iki bakal nyepetake inovasi ing pangolahan sensor lan mbantu nyederhanakake panyebaran aplikasi AI edge-to-cloud."

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Papan referensi basis FPGA Lattice kasedhiya saiki kanggo pelanggan akses prioritas. Lattice ngrancang nggawe papan lan conto aplikasi kasedhiya kanggo pamirsa sing luwih akeh ing paruh pertama 2024.

Babagan Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ:LSCC) minangka pimpinan ing solusi pemrograman daya rendah. Kita ngrampungake masalah pelanggan ing jaringan, saka pinggiran nganti awan, lan ing pasar pangembangan komunikasi, komputasi, industri, otomotif lan produk konsumen. Teknologi, hubungan bisnis bersejarah lan komitmen kanggo dhukungan kelas donya ngidini para pelanggan kanthi cepet lan gampang nggunakake kabeh kemampuan inovatif kanggo nggawe jagad sing cerdas, aman lan nyambung.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (lan desain) lan jeneng produk tartamtu minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka Lattice Semiconductor Corporation utawa anak perusahaan ing Amerika Serikat lan/utawa negara liyane. Panggunaan istilah "mitra" ora ateges kemitraan legal antarane Lattice lan entitas liyane.

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Artikel anyar

Fungsi Statistik Excel: Tutorial karo Conto, Part Telu

Excel nyedhiyakake macem-macem fungsi statistik sing nindakake petungan saka rata-rata nganti distribusi statistik paling rumit lan fungsi…

18 Februari 2024

Apa Industri 5.0? Bedane karo Industri 4.0

Industri 5.0 minangka istilah sing digunakake kanggo nggambarake tahap sabanjure revolusi industri. Iku fokus ing hubungan antarane manungsa lan…

18 Februari 2024

Nanobiotix Ngumumake Panutup Sisa Investasi $ 4.8 Yuta Saka Inovasi Johnson & Johnson - JJDC, Inc.

PARIS lan CAMBRIDGE, Mass., 04 Desember 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- NANOBIOTIX (Euronext: NANO - NASDAQ: NBTX - "Nanobiotix" utawa "Perusahaan"), a…

13 Februari 2024

Memebet: Transforming Online poker karo Blockchain Inovasi lan Rewarding Gameplay

New York, NY, 21 Nov. 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Ing ranah cryptocurrencies sing dinamis, Memebet muncul minangka 2023…

13 Februari 2024