Artikel

Cara nggunakake obrolan GPT-4 gratis

Obrolan GPT-4, iterasi paling anyar saka seri OpenAI Generative Pre-trained Transformer (GPT), minangka model basa AI sing kuat sing bisa ngasilake teks kaya manungsa.

Perkiraan wektu maca: 5 menit

Kapabilitas kasebut jembar, kalebu tugas kaya mangsuli pitakon, ngringkes teks, ngasilake konten, lan malah ngobrol. Ing kirim iki, kita bakal njelajah cara ngakses GPT-4 kanthi gratis nggunakake platform, platform sing ngidini pangguna ngakses model AI, kalebu GPT-4 OpenAI.

GPT-3

Pisanan, penting kanggo ngerti apa GPT-3 lan cara kerjane. GPT-3 (Generative Pre-trained Transformer 3) yaiku model basa sing dikembangake dening OpenAI sing nggunakake deep learning kanggo ngasilake teks kaya manungsa adhedhasar input sing ditampa. Iki dilatih babagan data teks sing akeh banget lan duwe 175 milyar parameter, dadi model basa paling gedhe sing kasedhiya nalika diluncurake. GPT-3 bisa nindakake macem-macem tugas sing ana gandhengane karo basa, kayata nerjemahake, ngringkes, mangsuli pitakon, lan liya-liyane.

GPT-4

GPT-4 duweni potensi bisa nambah kemampuan kanggo mangerteni lan nggunakake konteks. Nalika GPT-3 wis cukup apik kanggo mangerteni konteks teks sing ditampa, isih ana ruang kanggo perbaikan. GPT-4 bisa uga dilatih babagan set data sing luwih maneka warna lan kompleks, sing bisa mbantu luwih ngerti konteks lan ngasilake tanggapan sing luwih akurat.

Saliyane dandan ing teknologi kasebut, GPT-4 uga bisa ndeleng kemajuan babagan cara digunakake lan diintegrasi menyang sistem liyane. Contone, bisa digabungake menyang asisten virtual, chatbots, lan alat AI liyane kanggo nambah akurasi lan responsif. Bisa uga digunakake kanggo nguwasani sistem pangolahan basa alami (NLP) sing luwih maju sing bisa luwih ngerti basa manungsa lan ngasilake tanggapan sing luwih akurat.

Kemungkinan liyane kanggo GPT-4 yaiku bisa digunakake kanggo ngasilake lingkungan virtual sing luwih nyata lan immersive. Kanthi mundhake kasunyatan virtual lan ditambah, ana kebutuhan sing akeh kanggo alat sing didhukung AI sing bisa ngasilake lingkungan virtual sing nyata kanggo pangguna sing bisa sesambungan. GPT-4 duweni potensi bisa digunakake kanggo ngasilake lingkungan adhedhasar teks sing immersive lan nyata kanggo pangguna sesambungan, nggawe pengalaman sing luwih immersive lan pribadi.

Artikel sing gegandhengan

Sakabèhé, nalika isih akeh sing durung dingerteni babagan GPT-4, jelas manawa potensial teknologi iki gedhe banget. Kanthi kemampuan kanggo ngasilake teks kaya manungsa lan ngerti konteks, GPT-4 bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, saka asisten virtual lan chatbots menyang lingkungan virtual lan liya-liyane. Wiwit teknologi sakaIA terus maju, iku kamungkinan sing GPT-4 bakal muter peran tombol ing mbentuk mangsa sakaIA lan NLP.

Kepiye cara ngakses obrolan GPT-4 kanthi gratis?

Nat.dev minangka platform sing nawakake akses menyang macem-macem model AI, kalebu GPT-4 OpenAI. Kanthi nyedhiyakake antarmuka lan API sing gampang digunakake, nat.dev ngidini pangguna nggunakake kekuwatan GPT-4 tanpa nglewati proses persiyapan utawa konfigurasi sing rumit.

Nat.dev minangka gagasan saka Nat Friedman, mantan CEO GitHub. Alat kasebut ngidini sampeyan mbandhingaké macem-macem model LLM ditawakake perusahaan AI ing saindenging jagad. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mbandhingaké ChatGPT 4 karo model liyane utawa mung njelajah ChatGPT 4 model. 

Yen sampeyan mlebu lan nyoba, nimbang yen sampeyan bakal diwatesi nganti 10 pitakon saben dina, sing cukup. Dadi, kanggo nggunakake ChatGPT 4 gratis, iki langkah-langkah sing kudu ditindakake.

  1. Ayo munggah nat.dev ing browser lan ndhaptar akun gratis.
  1. Sawise mlebu, ganti "Model" dadi " gpt-4 "ing panel tengen. Sampeyan uga bisa ngatur setelan liyane, nanging pisanan nyimpen kabeh sadurungedefibengi.
  1. Saiki sampeyan bisa takon pitakon menyang ChatGPT 4 free , lan bakal reply langsung amarga ora ana antrian

Sampeyan uga bisa nggunakake GPT 4 gratis ing situs ing ngisor iki:

Wacan sing gegandhengan

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.