Kirimi Kirimi

Boomi Ngancurake Otomatisasi Industri lan Integrasi karo Boomi AI

Alat anyar sing didhukung AI Generatif Boomi nyepetake transformasi bisnis sajrone sawetara menit

BoomiTM, pimpinan otomatisasi lan konektivitas cerdas, dina iki ngumumake Boomi AI - pengalaman panganggo sing paling sepisanan, disederhanakake sing nggunakake AI generatif kanggo nyambungake lan nggabungake aplikasi, data, proses, wong lan unsur menyang perusahaan - ngasilake asil luwih cepet tinimbang sadurunge.

"Peluncuran Boomi AI nandhani tonggak sejarah liyane ing sejarah inovasi kita ing industri integrasi," ujare Ed Macosky, kepala produk ing Boomi. "Kita dadi pionir platform integrasi cloud-native, low-code integration minangka solusi layanan (iPaaS) kanggo ngganggu industri middleware luwih saka 20 taun kepungkur.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Artikel anyar

Cara nggunakake tampilan lan tata letak ing PowerPoint

Microsoft PowerPoint nyedhiyakake macem-macem jinis alat kanggo nggawe presentasi bisa digunakake, interaktif lan cocog kanggo macem-macem tujuan. Instrumen kasebut…

20 May 2024

Machine learning: Comparison antarane Random Forest lan decision tree

Ing jagad pembelajaran mesin, algoritma alas acak lan wit keputusan duwe peran penting ing kategorisasi lan…

17 May 2024

Carane nambah presentations Power Point, tips migunani

Ana akeh tips lan trik kanggo nggawe presentasi sing apik. Tujuan saka aturan kasebut yaiku kanggo ningkatake efektifitas, kelancaran…

16 May 2024

Kacepetan isih dadi pengungkit pangembangan produk, miturut laporan Protolabs

Laporan "Protolabs Product Development Outlook" dirilis. Priksa kepiye produk anyar digawa menyang pasar saiki.…

16 May 2024

Sekawan pilar Kelestarian

Istilah kelestarian saiki akeh digunakake kanggo nunjukake program, inisiatif lan tumindak sing ditujokake kanggo njaga sumber daya tartamtu.…

15 May 2024

Cara nggabungake data ing Excel

Sembarang operasi bisnis ngasilake akeh data, sanajan ing macem-macem formulir. Ketik data iki kanthi manual saka lembar Excel kanggo…

14 May 2024

Analisis saben wulan Cisco Talos: email perusahaan sing ditargetake para penjahat Manufaktur, Pendidikan lan Kesehatan minangka sektor sing paling kena pengaruh

Kompromi email perusahaan mundhak luwih saka kaping pindho ing telung wulan pisanan 2024 dibandhingake karo kuartal pungkasan ...

14 May 2024

Prinsip Segregasi Antarmuka (ISP), prinsip SOLID kaping papat

Prinsip segregasi antarmuka minangka salah siji saka limang prinsip SOLID desain berorientasi obyek. Kelas kudu…

14 May 2024

Waca Inovasi ing basa sampeyan

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Tindakake kita