Artikel

Kesimpulan positif kanggo rong proyek Walliance Equity Crowdfunding sing penting: Jesolo Wave Island lan Milano Via Ravenna

Walliance, SIM lan platform antarane pimpinan ing Eropah ing lapangan Crowdfunding Real Estate wiwit 2017, mbewarakke sukses completion loro proyèk real estate pinunjul: Jesolo Wave Island lan Milan Via Ravenna. Proyèk-proyèk iki entuk lan njaga ramalan bali, luwih nggabungake kapercayan lan keamanan investor.

Jesolo Wave Island, dikembangaké dening Gruppo Industrie Edili Holding, weruh investasi 4 yuta euro kanthi ngasilake taunan efektif 10,10%, ketemu pangarepan awal senadyan extension saka 14 kanggo 27 sasi. Proyek kasebut nyebabake pambangunan 6 bangunan kanthi total 124 unit omah sing ana ing Via Papa Luciani ing Jesolo Lido.

Milan Via Ravenna, ing collaboration karo ICEG e R. Casa Holding, melu investasi € 2,65 yuta lan uga entuk bali taunan 11%, kaya samesthine, ndawakake periode investasi saka 18 kanggo 25 sasi. Proyèk kasebut nyumurupi pembongkaran bangunan lawas lan pambangunan kompleks anyar saka 12 unit omah lan 12 garasi, digawe kanthi teknologi X-LAM. Sakabèhé, operasi iki kui a ngasilaken reged 1,45yuta euro ing total investasi saka 6,65 jutaan é €, mbuktekake siji asil taunan rata-rata 10,55% ing periode 25 sasi.

Andrea Gentilini, Kepala Real Estate ing Walliance, nyatakake rasa seneng banget karo asil sing diraih: "Kita bangga ngumumake penutupan proyek real estate kaping 87 kanthi sukses. Asil sing dipikolehi nuduhake daya tahan lan efektifitas platform kita ing lingkungan pasar sing kompleks. Kanthi terus nggedhekake penawaran ing sektor kayata investasi utang lan energi sing bisa dianyari, kita nawakake macem-macem kesempatan kanggo para investor, selaras karo misi supaya investasi bisa diakses lan nguntungake.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Kanthi koleksi kira-kira 170 yuta euro lan luwih saka 167 operasi finansial ing Italia, Prancis, Spanyol lan Amerika Serikat, Walliance negesake dhewe minangka pilar ing sektor crowdfunding real estate, nuduhake kemampuan kanggo adaptasi lan inovasi sing dibutuhake kanggo nyukupi kabutuhan. pasar Ngembang.

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.
Tags: Crowdfunding