Kirimi Kirimi

Perusahaan media lan hiburan kumpul menyang awan, nanging nyebutake biaya kanggo API lan keamanan siber minangka perhatian utama

Hasil Indeks Wasabi Cloud Storage 2023

Panggunaan awan umum berkembang kanthi cepet ing sektor media lan hiburan (M&E), kanthi 89% perusahaan ngarahake ngembangake (74%) utawa njaga (15%) layanan awan.

Taun kepungkur, 54% perusahaan M&E ngluwihi anggaran kanggo mbuwang awan, kanthi meh setengah (49%) kabeh tagihan M&E amarga biaya panyimpenan awan umum.

Artikel sing gegandhengan

Organisasi M&E utamane prihatin babagan keamanan lan nyebutake kabutuhan anyar kanggo proteksi, serep lan pemulihan data minangka alasan utama kanggo nambah anggaran panyimpenan awan umum.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Wasabi Technologies dina iki ngetokake asil indeks panyimpenan awan global, fokus ing sektor media lan hiburan (M&E).

BlogInnovazione.it

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.