Artikel

Alexa Amazon: Inovasi lan Strategi Samudra Biru

Alexa minangka asisten virtual sing kita kenal, dikembangake lan disebarake dening Amazon. Inovasi ing industri asisten swara ngidini sampeyan makarya ing arena kompetitif sing durung ditepungi, ora dicelupake dening kompetisi, sing dikarepake bisa ngasilake dhewe. Ayo ndeleng analisis ing artikel iki.

Asisten Alexa tansah siyap njawab pitakonan kita, kabutuhan layanan cepet lan cepet, tansah online, nyambung lan waspada. Ing umur smartphone, Amazon wis ngrancang piranti tanpa layar, sing pangguna bisa sesambungan. Konsep kasebut katon ora biasa, nanging wis sukses banget.

fitur

Katrampilan interaktif Alexa nglibatake pangguna kanthi cara sing unik, platform siji ing ngendi macem-macem merek bisa sesambungan karo pelanggan. Tingkat penak lan kepraktisan nggunakake asisten swara Alexa nuduhake yen ing mangsa ngarep bisa uga ana perbaikan kinerja lan pengalaman pangguna. Kasedhiya akses lan ruangan kanggo nambah asisten swara kaya Alexa minangka basis sing apik kanggo mikir yen asisten swara kaya Alexa bakal nyusul aplikasi lan panggunaan situs web ing taun-taun sing bakal teka.
Perusahaan sing bakal nggawa inovasi penting menyang pasar ing sektor iki bakal entuk keuntungan gedhe kanggo narik pelanggan kanthi menehi pengalaman pelanggan sing unik.

Alexa uga antarmuka conversational. Layanan kasebut dirancang kanthi nimbang obrolan. Antarmuka obrolan dirancang kanggo nambah sambungan pribadi uga
sambungan antarane manungsa lan panyedhiya layanan.
Alexa, alat AI kunci perusahaan, wis nggawe Samudra Biru, aula pasar sing sadurunge ora dingerteni ing ngendi sampeyan nggawe panjaluk, lan ing wektu sing padha seneng biaya / keuntungan saka diferensiasi. Artikel Amazon mbuktekake manawa segara biru mbangun merek. Strategi biru efektif banget supaya ekuitas merek isih bisa dibangun sing bakal bertahan nganti pirang-pirang dekade.
Miturut Collin Davis, manajer umum Alexa kanggo Bisnis ing Amazon ujar manawa Amazon dhewe nggunakake Alexa ing 700 ruang konferensi. Saklawasé 70% rapat kasebut diwiwiti dening Alexa
Alexa nggawa sentuhan manungsa menyang teknologi. Tujuane kanggo menehi rasa obrolan wong nyata nalika konsumen bakal sesambungan karo piranti kasebut. Merk bisa
nambah interaksi pelanggan kanthi nggunakake strategi swara sing apik.
Aturan Blue Oceans durung ditetepake, supaya saingan ora salaras lan nawakake a
kesempatan kanggo gagasan anyar lan pembangunan duwe bathi. Bisnis kudu ngalih fokus strategis saka kompetisi menyang ngurmati inovasi minangka pilar integral saka samodra biru
strategi, supaya bisa nyingkirake Samudra Abang sing kurang produktif.
Minangka keuntungan jangka panjang, bisnis sing wis bisa nguwasani pasar anyar kudu tetep dadi pimpinan sadurunge peserta anyar mlebu ing segara biru. organisasi kudu nggawe owah-owahan samudra biru kanggo nglakokaké strategi: langkah-langkah konkrit kanggo pindhah saka samudra abang kutukan kompetisi menyang pasar unchallenged; milih panggonan sing tepat kanggo miwiti inisiatif; pindhah adoh saka kahanan saiki; nemokake segara kanggo non-pelanggan; gawe maneh watesan pasar lan pungkasane pilih lan nyoba segara biru sing dipilih.

strategi BLUE OCEAN

Sudut pandang sing beda, diwenehake dening profesor W. Chan Kim lan Reneé Mauborgne (2005), perusahaan
lingkungan wis dimensi liyane dikenal minangka segara biru: anyar, unexploited, arena competitive uncontaminated ngendi dikarepake kui. Akibaté, aturan ing segara biru durung dirumusake, sing ndadekake saingan ora ana gunane lan menehi kesempatan kanggo gagasan inovatif lan pangembangan sing nguntungake. Kanggo ngilangi samodra abang sing kurang nguntungake, penting banget kanggo organisasi kanggo ngganti fokus strategis saka daya saing menyang inovasi nilai sing dadi pilar strategi Samudra Biru. pasar anyar kudu nolak pemanggih tradisional saka trade-offs antarane pangembangan nilai lan rega murah lan fokus ing nguber loro diferensiasi lan suda biaya.
Cara tradisional, perusahaan cenderung fokus ing kompetisi kanggo nambah pangsa pasar ing industri lan nambah bathi. Perusahaan, ngadopsi strategi Porter umum sing digarisake ing karyane "Strategi Kompetitif: Metode kanggo Ngevaluasi Pasar lan Pesaing" (1980), berkembang maju kanthi entuk kauntungan kompetitif ing wilayah pasar sing dipilih kanthi milih salah siji saka rong pendekatan biaya utawa diferensiasi. Mangkono, kabeh bisnis ing sektor siji katon berjuang kanggo irisan kue sing digawe saka konsumen sing padha, sumber penghasilan lan keuntungan sing winates. Wilayah pasar kasebut dikenal minangka samudra abang, ing ngendi wates industri wis ditemtokake lan disepakati, ing ngendi aturan kompetisi transparan lan perusahaan-perusahaan saling bersaing kanggo entuk saham sing luwih gedhe saka panjaluk sing dikenal.
Minangka mupangat jangka panjang, bisnis sing sukses entuk pasar anyar kudu njaga kaluwihan pertama, yen bisa, luwih dhisik tinimbang pendatang anyar.
nyawiji lan ngowahi segara biru dadi abang maneh. Miturut penulis, kanggo nggunakake strategi samudra biru, perusahaan kudu nggawe owah-owahan ing segara biru - langkah-langkah tartamtu kanggo ngganti saka segara abang saka saingan getih kanggo industri uncontested: milih panggonan tengen kanggo miwiti inisiatif; Mbusak status saiki, temokake samodra non-pelanggan; mbangun maneh wates pasar lan pungkasanipun, milih lan nyoba ngalih segara biru milih.
Kanggo njaga posisi ing bisnis liwat strategi segara biru, saingan bakal ora pati penting, lan
akeh cara strategis sing kudu digunakake kanggo ngembangake samodra biru

Analisis produk / merek

Amazon Echo, Amazon Echo Dot, Amazon Echo plus e Amazon Echo spot yaiku produk sing muncul saka pengalaman Alexa. Amazon Echo iku produk paling maju. Rega beda-beda gumantung saka ukuran, fitur lan kualitas speaker. Multi-mics kabeh dibangun ing sistem Echo, supaya Alexa krungu lan nanggapi kanthi cepet.
Echo, speaker cerdas, nyambung menyang asisten swara cerdas sing ditingkatake Alexa, salah sawijining produk Amazon sing paling populer. Sistem kasebut nduweni sawetara fungsi:

  • interaksi swara,
  • puter maneh musik,
  • daftar tugas,
  • weker,
  • streaming podcast,
  • muter buku audio,
  • ramalan cuaca,
  • lalu lintas lsp.

Echo ing pembangunan terus lan saiki uga bisa digunakake minangka IoT, lan minangka panyedhiya informasi domestik.
Amazon Echo, Amazon Echo Dot (generasi katelu), AmazonEcho Plus (generasi kapindho), Amazon Echo spot iku piranti sing dirancang wiwit saka skill Alexa.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Amazon wis ngeculake Alexa Skill Kit kanggo mbantu para pelanggan bisnis nggawe katrampilan dhewe lan nambahake menyang Alexa.

Sawise sampeyan nambahake skill Alexa menyang akun Alexa, aktif lan bakal bisa digunakake karo piranti Alexa. Katrampilan sing beda mbantu para pelanggan tuku layanan utawa barang ing njaba Amazon. Pangguna bisa nemokake akeh katrampilan piranti omah sing cerdas, katrampilan hobi lan minat, katrampilan bantuan sing kudu ditindakake, katrampilan resep, lsp.
Miturut laporan saka voicebot. aiAmazon ngumumake ing pungkasan Agustus 2018 manawa ana 50.000 Keahlian Alexa lan luwih saka 20.000 produk sing aktif Alexa ing saindenging jagad.

Analisis kompetisi

Ing pirang-pirang industri, utamane teknologi, strategi Samudra Biru katon sukses, nanging ora sampurna. Bisa didudut yen pangerten modern kayata 'non-konsumen' utawa 'ruang pasar anyar'. utamané cara anyar presenting gagasan lawas, kang Michael Porter lan liyane wis dibangun ing sasi.
Masalah liyane yaiku siklus urip samudra biru bisa dipendhet nalika mlebu anyar
amarga kemajuan teknologi. Spekulasi iki bisa nyebabake salah siji saka limang kekuwatan kiper: ancaman pemain anyar. Ing conto kasebut, asisten virtual Alexa Amazon ditangani ing kahanan iki.
Miturut laporan swara Microsoft 2019, ditemokake manawa 25% wong luwih seneng Alexa, 36%; wong luwih seneng Apple Siri lan liyane 36% wong luwih seneng Google Assistant lan 19% luwih seneng Microsoft Cortana minangka asisten swara digital. Alexa ajeg nyoba kanggo berkembang lan
aplikasi strategi samudra biru.

Proposisi nilai pelanggan, kaluwihan pelanggan nggunakake Alexa

  • Cepet lan Cepet: Alexa tumindak minangka pangripta omah sing cerdas. A macem-macem piranti sambungan nyambung menyang omah sampeyan kanthi bantuan Alexa. Saka bolam lampu, penggemar, termostat nganti pembuat kopi pelanggan bisa ngontrol kabeh piranti liwat Alexa liwat printah swara.
  • Personalisasi: Alexa mbantu pelanggan nulungi urip saben dinane kaya nyetel jam weker, mriksa nganyari cuaca lan nganyari warta, lsp.
  • Trep: Alexa mbantu pelanggan entuk informasi kanthi bebas lan cepet. Tinimbang nggoleki informasi kanthi mbukak akeh aplikasi, Alexa ndadekake gampang digunakake ing urip pelanggan kanthi nggoleki informasi kanthi printah swara. Pelanggan njaluk informasi ing wektu nyata
  • Pangeling: Alexa mbantu pelanggan ngatur janjian lan tanggalan lan pelanggan uga bisa nyelarasake tanggalan Google utawa Apple karo Alexa. Iku mbantu sampeyan ngelingi saka ulang tahun, ulang taun kanggo ngisi sembako.

Ercole Palmeri

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.