Kategori: Artikel

Winnebago Industries Nampilake Inovasi Kelautan saka Barletta, Chris-Craft ing Pameran Kapal Benteng Lauderdale

EDEN PRAIRIE, Minn., Oct. 30, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Winnebago Industries, Inc. (NYSE: WGO), a leading outdoor lifestyle product manufacturer, recently presented new innovation from its marine brands, Barletta Pontoon Boats and Chris-Craft at the Pertunjukan Kapal Internasional Fort Lauderdale in Fort Lauderdale, FL,. Barletta, the fastest-growing pontoon boat maker in the segment, debuted the industry’s first and only center-mounted twin-engine pontoon boat. Chris-Craft, America’s Boatbuilder since 1874, debuted an all-new model: the Catalina 28.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.
newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Artikel anyar

Veeam nduweni dhukungan paling lengkap kanggo ransomware, saka proteksi nganti respon lan pemulihan

Veeam nduweni dhukungan paling lengkap kanggo ransomware, saka proteksi nganti respon lan pemulihan

Coveware dening Veeam bakal terus nyedhiyakake layanan respon insiden pemerasan cyber. Coveware bakal nawakake kemampuan forensik lan remediasi…

23 April 2024

Revolusi Ijo lan Digital: Kepiye Pangopènan Prediktif Ngowahi Industri Minyak & Gas

Pangopènan prediktif ngrevolusi sektor minyak & gas, kanthi pendekatan inovatif lan proaktif kanggo manajemen pabrik.…

22 April 2024

Regulator antitrust Inggris mundhakaken weker BigTech liwat GenAI

CMA UK wis ngetokake bebaya babagan prilaku Big Tech ing pasar intelijen buatan. Ana…

18 April 2024

Casa Green: revolusi energi kanggo masa depan sing lestari ing Italia

Keputusan "Case Green", sing dirumusake dening Uni Eropa kanggo ningkatake efisiensi energi bangunan, wis rampung proses legislatif kanthi…

18 April 2024