Kategori: Artikel

Nanobiotix Ngumumake Panutup Sisa Investasi $ 4.8 Yuta Saka Inovasi Johnson & Johnson - JJDC, Inc.

PARIS lan CAMBRIDGE, Mass., 04 Desember 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — NANOBIOTIX (Euronext: NANO – NASDAQ: NBTX – “Nanobiotix"Utawa"Company"), perusahaan bioteknologi tahap pungkasan klinis sing perintis pendekatan berbasis fisika kanggo nggedhekake kemungkinan perawatan kanggo pasien kanker, dina iki ngumumake penutupan langganan sing diumumake sadurunge dening Johnson & Johnson Innovation - JJDC, Inc.JJDC") kanggo 901,256 tambahan saham biasa saka Perusahaan, ing wangun Saham Depositary Amerika sing diwatesi ("ADS"), kanthi jumlah agregat $4.8 yuta, padha karo €4.6 yuta1 ("Jumlah Penempatan Sisa", lan transaksi langganan dadi "Penempatan Sisa”), sawise disetujoni dening Kamentrian Perekonomian Prancis JJDC Remaining Placement tanggal 22 November 2023, selaras karo aturan kontrol investasi asing Prancis2.

newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.
newsletter inovasi
Aja kantun warta paling penting babagan inovasi. Mlebu kanggo nampa wong-wong mau liwat email.

Artikel anyar

Veeam nduweni dhukungan paling lengkap kanggo ransomware, saka proteksi nganti respon lan pemulihan

Veeam nduweni dhukungan paling lengkap kanggo ransomware, saka proteksi nganti respon lan pemulihan

Coveware dening Veeam bakal terus nyedhiyakake layanan respon insiden pemerasan cyber. Coveware bakal nawakake kemampuan forensik lan remediasi…

23 April 2024

Revolusi Ijo lan Digital: Kepiye Pangopènan Prediktif Ngowahi Industri Minyak & Gas

Pangopènan prediktif ngrevolusi sektor minyak & gas, kanthi pendekatan inovatif lan proaktif kanggo manajemen pabrik.…

22 April 2024

Regulator antitrust Inggris mundhakaken weker BigTech liwat GenAI

CMA UK wis ngetokake bebaya babagan prilaku Big Tech ing pasar intelijen buatan. Ana…

18 April 2024

Casa Green: revolusi energi kanggo masa depan sing lestari ing Italia

Keputusan "Case Green", sing dirumusake dening Uni Eropa kanggo ningkatake efisiensi energi bangunan, wis rampung proses legislatif kanthi…

18 April 2024