Kelestarian

Makersite, AI lan platform data sing ngidini produk sustainable lan keputusan rantai pasokan ing skala, ngamanake $ 18 yuta ing pendanaan Seri A

Startup Jerman nggunakake AI, data lan aplikasi kanggo nggawe keputusan sing lestari babagan produk lan pasokan ...

13 Februari 2024

Microvast gabung karo konsorsium sing dipimpin Shell kanggo promosi dekarbonisasi industri pertambangan

Penawaran pilot konsorsium kanggo solusi elektrifikasi kanggo kendharaan off-road sing digunakake ing industri pertambangan tujuane kanggo ngembangake elektrifikasi…

13 Februari 2024

Lenovo Global CTO Study Ndhukung Vision saka "IT New" kanggo defimasa depan sing luwih pinter

RALEIGH, NC - (BUSINESS WIRE) - Riset global anyar saka Lenovo babagan 500 Chief Technology Officers (CTO) saka macem-macem industri lan negara, diterbitake…

13 Februari 2024

BYD ngluncurake 3 kendaraan listrik anyar ing Paris Motor Show

Baterei EV Blade anyar ngrevolusi keamanan, daya tahan lan kinerja industri EV Michael Shu, Direktur…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Acara kasebut, "Pemimpin Wanita Nglindhungi Keanekaragaman Hayati Segitiga Karang lan Spesies Terancam Punah", nyorot warta lan tumindak sing ditindakake dening wanita ...

13 Februari 2024

TIP Group mimpin sektor ing kelestarian

AMSTERDAM - (BUSINESS WIRE) - Grup TIP ana peringkat # 355 saka XNUMX perusahaan ing peringkat ESG pisanan, ing ...

13 Februari 2024

Schlumberger tim karo Gradiant kanggo produksi sustainable senyawa lithium kanggo baterei

Kolaborasi tujuane kanggo nggedhekake pemulihan mineral lan nyuda jejak lingkungan Schlumberger dina iki ngumumake wiwitan…

13 Februari 2024

NTT nyedhiyakake kelestarian minangka layanan kanggo mbantu organisasi entuk gol Net-Zero

Perusahaan kasebut ngenalake arsitektur tumpukan lengkap Net-Zero Action pertama ing industri, kalebu solusi 5G Pribadi, Edge Compute lan IoT…

13 Februari 2024

Pimpinan Sektor Banyu Akselerasi Tumindak Menuju Tujuan Pembangunan Lestari Perserikatan Bangsa-Bangsa ing IWA 2022 World Water Congress

WASHINGTON - (BUSINESS WIRE) - 2,3 milyar wong saiki manggon ing negara sing duwe masalah banyu lan 18 yuta wong sing saben ...

13 Februari 2024

Mary Kay nantang para mudha ing saindenging jagad kanggo ngrampungake Goal 14 for Sustainable Development: Life Underwater minangka bagean saka tantangan Inovasi Seri Dunia kaping telu saka NFTE.

Kompetisi Global Mengeti Kewirausahaan Pemuda lan Kekuwatan Pemikiran Inovatif Mary Kay Inc., salah sawijining perusahaan terkemuka sing ndhukung…

13 Februari 2024

Eaton bakal nuduhake teknologi inovatif kanggo kendaraan komersial listrik ing IAA

GALESBURG, Michigan - (BUSINESS WIRE) - Perusahaan manajemen energi Eaton bakal nampilake teknologi kanggo ndhukung proyek "nol emisi" ing ...

13 Februari 2024

Belkin International dianugerahi kanggo Global Sustainability ing 2022 Sustainability Awards

LOS ANGELES - (BUSINESS WIRE) - Dina iki Grup Intelijen Bisnis wis ngumumake pemenang Belkin International kanggo Penghargaan Kepemimpinan ing Keberlanjutan, ing ...

13 Februari 2024

World of Care: Hyatt nyedhiyakake nganyari babagan kemajuan sing ditindakake ing komitmen lan inisiatif lingkungan, tanggung jawab sosial lan pamrentahan.

Kemajuan sing ditindakake kalebu delineasi tujuan adhedhasar ilmiah sing tujuane nyuda emisi ...

13 Februari 2024

SoftServe nerbitake Laporan Keberlanjutan 2021

Laporan kasebut negesake komitmen perusahaan kanggo kewajiban lan praktik kelestarian minangka anggota Pakta Global ...

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. nyorot strategi kelestarian global ing konferensi internasional kanggo masa depan sing lestari ing Praha, Republik Ceko

Kita kabeh duwe tanggung jawab kanggo njaga lingkungan lan jagad sekitar. Keberlanjutan kudu dadi siji…

13 Februari 2024

BANGUNAN KOMERSIAL LESTARI: KARO MANAJEMEN ENERGI lan KECERDASAN BUATAN, KONSUMSI ENERGI GLOBAL BISA DIKURANGI 30% LAN EMISI CO37 2%

BANGUNAN KOMERSIAL LESTARI: KARO MANAJEMEN ENERGI lan KECERDASAN BUATAN, KONSUMSI ENERGI GLOBAL LAN ...

13 Februari 2024

Yayasan H&M nyumbang $ 20,5 yuta; campuran inovasi

Sumbangan H&M kanggo pendhidhikan, banyu resik lan pemberdayaan wanita Akeh perusahaan kaya H&M makarya ing sektor Amal, nggawe yayasan…

13 Februari 2024

CHTF 2022 nampilake teknologi bukti mangsa ngarep ing Shenzhen lan online

Pameran Hi-Tech China kaping 24 (CHTF 2022), sing dibukak ing Shenzhen, China tanggal 15 November lan…

13 Februari 2024

G42, OceanX, G-Tech lan Pemerintah Indonesia Kolaborasi Maju Riset Samudra kanggo Nglindhungi Lingkungan Laut

Kolaborasi penting kanggo ngembangake riset segara kanggo mbantu nglindhungi lingkungan laut. G42, OceanX, G-Tech lan…

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. mengeti nandur luwih saka 1,2 yuta wit ing saindenging jagad

Mary Kay Inc., advokat global kanggo stewardship lan kelestarian perusahaan, ngumumake rampunge proyek…

13 Februari 2024