Events

Plumes Studio Eventi ngluncurake 'Reflections': Immersion ing Kreativitas, Seni lan Emosi

Plumes Studio Eventi ngluncurake 'Reflections': Immersion ing Kreativitas, Seni lan Emosi

"Inovasi lan Refleksi", lelungan emosional lan pengalaman sensori unik, liwat urip lan karya Monet. Sampeyan golek pengalaman immersive…

17 June 2024

LUNA ROSSA PRADA PIRELLI lan UNESCO ngumumake kemitraan anyar

Logo UNESCO lan SEA BEYOND bakal ana ing layar Luna Rossa sajrone Piala Amerika kaping 37…

8 June 2024

Apa sing anyar ing Divisi 2, World of Warcraft lan Destiny 2 ing 2024

Perkiraan wektu maca: 4 menit Divisi 2 bakal dianyari kanthi signifikan kanthi diluncurake Taun 3 Musim 5,…

31 May 2024

Lenovo Global CTO Study Ndhukung Vision saka "IT New" kanggo defimasa depan sing luwih pinter

RALEIGH, NC - (BUSINESS WIRE) - Riset global anyar saka Lenovo babagan 500 Chief Technology Officers (CTO) saka macem-macem industri lan negara, diterbitake…

13 Februari 2024

The Paris Blockchain Minggu ngowahi Louvre dadi Istana Web3

Paris Blockchain iku acara Eropah paling gedhe lan paling pengaruh ing blockchain. Luwih saka 10.000 wong samesthine saka kabeh…

13 Februari 2024

Lenovo pirso inovasi teknologi cerdas paling anyar kanggo defingrampungake masa depan jagad digital

Inovasi ing faktor wangun, teknologi karya hibrida lan Metaverse dipamerake ing Tech World ...

13 Februari 2024

Mary Kay Inc. promosi kepemimpinan wanita ing konservasi liwat ijol-ijolan learning virtual

Acara kasebut, "Pemimpin Wanita Nglindhungi Keanekaragaman Hayati Segitiga Karang lan Spesies Terancam Punah", nyorot warta lan tumindak sing ditindakake dening wanita ...

13 Februari 2024

Lenovo nduduhake kepiye teknologi cerdas nggawe jagad sing owah ing Tech World '22

Sesi CEO Global saka Lenovo, IBM, Accenture, Intel, Qualcomm lan liya-liyane sing direncanakake Artikel Lenovo nuduhake kepiye ...

13 Februari 2024

SmartStream Air menang Red Dot Award - kanggo keunggulan ing desain aplikasi finansial

LONDON - (BUSINESS WIRE) - SmartStream, panyedhiya solusi finansial Transaction Lifecycle Management (TLM®), wis nampa Red Dot Design Award, ...

13 Februari 2024

Discharge ventrikel kiwa kanthi Impella kanggo 30 menit sadurunge PCI digandhengake karo ukuran infark sing suda ing pasien STEMI

Asil saka analisis data saben-protokol anyar saka studi pilot ST-segment Elevation Myocardial Infarction Door-To-Unload (STEMI DTU) nuduhake ...

13 Februari 2024